jo-jo Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Wszystkiego Najlepszego [quote name='Poświata'] wszystkiego najlepszego od całej Poświatkowej bandy !!! [quote name='arima']Troszkę się spóżniłam :oops: ale:new-bday: :tort: :BIG: :drinka: [quote name='AlKil']Wszystkiego naj, naj, najlepszego!!!! [quote name='kamila-dog'] Przepraszam za spoznienie ale ja rowniez zycze wszystkiego naj naj :multi: Dziękuję Wszystkim Bardzo za Życzonka :multi: A ja chyba w ramach prezentu: Malibu pojechała do domku do Niemiec :multi: [quote name='kamila_dog']A co to takiego? :cool3: Moja słodka tajemnica :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :drinka: 100Lat 100Lat niech zyje zyje nam :drinka: a kto z nami nie wypije ten pod stołem zaśnie:drinka: Quote
bellatriks Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 trochę spóźnione, ale... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ŻYJ NAM ZDROWO KOCHANA I CYKAJ JOJKOWI FOTKI:evil_lol: :buzi: Quote
olcha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 O masz! Spóźnione ale szczere! STO LAT! To Jojek przyjechał na Twoje urodzinki niemalże? Quote
jo-jo Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Niestety Nami los też wstrząsną.. Dzisiaj do Tęczowej Krainy odeszła mamusia Jojka, BAGHERA Saxifraga... Śpij Kochanie... ['][']['][']['] Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='jo-jo']Niestety Nami los też wstrząsną.. Dzisiaj do Tęczowej Krainy odeszła mamusia Jojka, BAGHERA Saxifraga... Śpij Kochanie... ['][']['][']['] Ojejku :-( :-( :-( ['] Quote
olcha Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ojej :-( :-( :-( [*][SIZE=7][*][SIZE=7][*][SIZE=7] Quote
cuciola Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ojejku weszlam poogladac zdjecia a tu taka wiadomosc.. dla mamusi Jojka :( dolaczyla do mojego Aniolka :( Quote
jo-jo Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Dziękujemy Wszystkim, Dlaczego musi być tak żeby mogło stać się coś dobrego, ba wspaniałego musi najpierw być coś tak przykrego... Jak to mi się powiedziało, ktoś musi odejść żeby przyjść mógł ktoś... I tak dwa dni po śmierci mamusi Jojka, dowiedzieliśmy się o tym, że najlepsza przyjaciółka Jojka zostanie mamusią. Mówie tu o nie kim innym jak o Ciuce Luce czyli Halucynacji Korona Borealis. Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :-o Cypek mama?! wow! :multi: Dla mamusi Jojeczka ['] Bardzo przykre... Quote
jo-jo Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Moi Drodzy wiem że zaniedbujemy Galerię i wogóle, dlatego mam nadzieje że chodź trochę Wam (chwilowo bo mam fotki!) wynagrodzę karteczką z Jojeczkiem :oops: Quote
Kamila Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Lepsza karteczka niz nic ;) Dziekujemy za zyczenia :p Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 o kurcze dopiero przeczytałam :-( ['] przykro bardzo... a Ciuka Luka to kiedy będzie miała maluszki???? Quote
jo-jo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 malawaszka napisał(a):o kurcze dopiero przeczytałam :-( ['] przykro bardzo... a Ciuka Luka to kiedy będzie miała maluszki???? Dzięki Dziewyczyny :calus: Kiedy? A w połowie stycznia planowany wysyp tak akurat na 13 :loveu: Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Cześć jojkowe :multi: jo-jo napisał(a):Dzięki Dziewyczyny :calus: Kiedy? A w połowie stycznia planowany wysyp tak akurat na 13 :loveu: No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czesc:multi: [quote name='jo-jo'] jaka sliczna karteczka:loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [']...dla Mamusi Jojeczka Ale fajnie ze Ciuka będzie mieć maluchy ...tak to jest ktoś odchodzi a w jego miejsce przychodza następni:cool3: Fotka Jojeczkowa śliczna:loveu: Quote
jo-jo Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][']...dla Mamusi Jojeczka Ale fajnie ze Ciuka będzie mieć maluchy ...tak to jest ktoś odchodzi a w jego miejsce przychodza następni:cool3: Fotka Jojeczkowa śliczna:loveu: Tak bywa... Za to est kolejna dobra wiadomość, o tóż dwójka moich malców do domku pojechała :loveu: Quote
Recommended Posts