Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):Dzięki:loveu: Dzięki :loveu: Cześć Patka!:multi: Hihi postaram się o więcej ulubienicy ale ciesze się nawet z takiej ilości fotek ;-)))) Cześć Alu :multi: Jojeczek Dziękuje, a mi zawał przesunał się o koleny tydzień, Rozumiem że widzimy się w Kielcach :razz: Pysiu jedziesz? Jojeczku bardzo chętnie ale nikt nie jedzie w niedziele i nie mam się do kogo podczepić :placz: Szkoda bo w końcu bym Jojka poznała :loveu: Quote
Elitesse Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 toz to chodzace cudo !! :loveu: :loveu: a jaka dostojna Quote
Elitesse Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jo-jo napisał(a):Dzięki:loveu: Rozumiem że widzimy się w Kielcach :razz: Pysiu jedziesz? to moze my sie w koncu poznamy ? :razz: Quote
Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Elitesse napisał(a):to moze my sie w koncu poznamy ? :razz: A może jadąc z Wrocka zahaczysz o Sarnów ? ;) Zabierzesz tylko jedną chudziutką bide ;) Quote
jo-jo Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Elitesse napisał(a):to moze my sie w koncu poznamy ? :razz: Aguś ja bardzo chętnie !:razz: Mam nadzieje że przynajmniej nie zapomne z kim miałam się poznac, bo to norma na wystawie :evil_lol: Pysia napisał(a):Jojeczku bardzo chętnie ale nikt nie jedzie w niedziele i nie mam się do kogo podczepić :placz: Szkoda bo w końcu bym Jojka poznała :loveu: Łap okazje!:evil_lol: I namów Waszke :razz: beria napisał(a):Czy zdjęcia Madery i Maurycego były robione wcześniej, czy Malaga tak dorośle wygląda :razz: Ona jest przepiękna :loveu: Niby szczeniaczek, ale już taka dostojna i poważna :loveu: Istotnie wygląda jak prawdziwa dama :loveu: Ona naprawde tak powąznie wygląda, fotki troche dniowej różnicy ;-) HankaRupczewska napisał(a):A to DLACZEGO, Moje Dziecko ? Dlaczego ??? Odpowiadać proszę - tylko MIGIEM ! A o jakim Tydziecku mówisz? :evil_lol: Niech będzie..w grudniu 16:oops: anea napisał(a):Jojkowie osiagnieć gratuluje :smile: prezentował sie cudnie aaaa jeśli chodzi o to cudo Widziałas nas i nie przywitałaś się?!?!:mad: Quote
anea Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No nie przywitałam sie, wstyd :( Siedziłam sobie z Olcha przy waszym ringu i próbowałam focic psy (niestety jak wrzuciłam zdjecia na kompa okazało sie że te Jojka są do niczego) a jak juz sie ruszyłam, między innymi do Ciebie to zniknełas...a chwile potem sie zmyłyśmy do innego pawilonu... Ale na nastepnej wystawie juz napewno :) Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ależ ten jest przepiękny!!!!!!! Przeprzystojny!!!! A ta maść po prostu niesamowita!!!!!!! Czy to tak zostanie? Jak się nazywa takie umaszczenie? Quote
Olynda Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 oOJeJeJeJeJ Czyj to doziu on jest....... przecudowny :-o:loveu: JO-JO jezeli moge sie wtrącic :oops::eviltong: to gochgoch mysle że to umaszczenie blue merle ale niech jo-jo mnie poprawi :evil_lol: pzdr super fotki Quote
LAZY Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cześć wam kobitki!!! O i przepraszam...Witaj Jojeczku! :buzi: Quote
jo-jo Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 anea napisał(a):No nie przywitałam sie, wstyd :( Siedziłam sobie z Olcha przy waszym ringu i próbowałam focic psy (niestety jak wrzuciłam zdjecia na kompa okazało sie że te Jojka są do niczego) a jak juz sie ruszyłam, między innymi do Ciebie to zniknełas...a chwile potem sie zmyłyśmy do innego pawilonu... Ale na nastepnej wystawie juz napewno :) Mam nadzieje że dotrzymasz słowa :diabloti: gochgoch napisał(a): Ależ ten jest przepiękny!!!!!!! Przeprzystojny!!!! A ta maść po prostu niesamowita!!!!!!! Czy to tak zostanie? Jak się nazywa takie umaszczenie? Malagunia, ma umaszczenie dość ciekawe bo nie dość że MERLE (nie stety nie dopuszczone do wystaw), czyli jest szarą arlekinką i do tego jest płaszczakiem ;-) Czyli ma taki układ umaszczenia jak tatuś :loveu: Olcia&Tasha napisał(a):oOJeJeJeJeJ Czyj to doziu on jest....... przecudowny :-o:loveu: JO-JO jezeli moge sie wtrącic :oops::eviltong: to gochgoch mysle że to umaszczenie blue merle ale niech jo-jo mnie poprawi :evil_lol: pzdr super fotki Omal dobrze, tyle że u dogów nie jest to zwane blue merle, a poprostu merle, ten doziu mieszka pod Warszawą i musze wkońcu jakoś wybrać się z JOjkiem i córcie odwiedzić :loveu: LAZY napisał(a):Cześć wam kobitki!!! O i przepraszam...Witaj Jojeczku! :buzi: Cześć Paulinko:multi: :multi: :multi: :multi: A przepraszam witaj Iduniu :loveu: Quote
Elitesse Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):A może jadąc z Wrocka zahaczysz o Sarnów ? ;) Zabierzesz tylko jedną chudziutką bide ;) to se ne da niestety :-( zabieramy juz po drodze 2 blabladory z wlascicielka z Zabrza :roll: Quote
Olynda Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jo-jo dziękuje ze mnie poprawiłąs i że mnie zauwazyłas - wniskowałam bo jest border blue merle, sheltie blue merle itp. :eviltong: ale prawie trafilam suczka jest śliczna - prawie tak jak jojek - czywscie jojek najpięknijeszy - szkoda ze nie ma duzo foteczek jojka :( pzdrrr Quote
AlKil Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jejku jak te dzieci Jojeczka urosły....!!!!>>>> No i gratulacje dla samego JOJKA za światówkę!!!:multi: Quote
anushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 to dzieciaki już 5 miesięcy mają /?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko jedyna jak ten czas zap.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Elitesse napisał(a):to se ne da niestety :-( zabieramy juz po drodze 2 blabladory z wlascicielka z Zabrza :roll: Pojawiło się światełko w tunelu i moze pojade ;) Jojka chcę !!:mad::mad: Quote
LAZY Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Przejrzałam jeszcze raz malutkie dożki...Ludzie zakochałam się! Nie wiem który najpiekniejszy...chociaż czarnulek bardzo mi się widzi...Są boskie! Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :multi::multi::multi:ha ha ...dopadłam wasza galeryjkę ;) kurka zmieniasz wiecznie te tytuły a ja już z racji wieku ...mam słabe postrzeganie zmian;) Quote
PIKA Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć Klaudia :multi: Gratuluję wystepu w Poznaniu :multi: Quote
jo-jo Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Witamy Witamy i o zdrowie pytamy :loveu: AlKil napisał(a):Jejku jak te dzieci Jojeczka urosły....!!!!>>>> No i gratulacje dla samego JOJKA za światówkę!!!:multi: Urosły urosły:loveu: Dzięki Alberciki:multi: Ania-k napisał(a):to dzieciaki już 5 miesięcy mają /?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: matko jedyna jak ten czas zap.....:loveu: :loveu: :loveu: No czas biegnie strasznie szybko, a pamiętam jak ich mamusia przyjechała pierwszy raz do nas, ło rany a było to już 7 miesięcy temu:crazyeye: Pysia napisał(a):Pojawiło się światełko w tunelu i moze pojade ;) Jojka chcę !!:mad::mad: Jedź jedź!! Potrzebuje mieć drapacza dla Jojka :razz: :evil_lol: A po za tym jakiś fotograf by się przydał, no i wkońcu byśmy omówiły sprawę moich ZmorSzlemek :evil_lol: LAZY napisał(a):Przejrzałam jeszcze raz malutkie dożki...Ludzie zakochałam się! Nie wiem który najpiekniejszy...chociaż czarnulek bardzo mi się widzi...Są boskie! Paulinko to zapraszam jeszcze 3 czekają na nowe domki, może weźmiesz kolege dla Iduni :cool3: Polecam Maurycego, mojego ukochanego :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:ha ha ...dopadłam wasza galeryjkę ;) kurka zmieniasz wiecznie te tytuły a ja już z racji wieku ...mam słabe postrzeganie zmian;) Zmieniam bo marudzą że tak im nie pasuje, więc zmieniłąm na czytelniejszy, a co mam znowu zmienic? :evil_lol: PIKA napisał(a):Cześć Klaudia :multi: Gratuluję wystepu w Poznaniu :multi: Cześć Aguś :loveu: Dzięki Dzięki :))) No to kogo jutro widzimy w Kielcach? :razz: Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 cześć Jojki :loveu: Gratulacje występu w Kielcach :multi: przez chwilę błąkałam się nawet po hali doziej, ale szybko pobiegłam na moje ruseczki :loveu: :loveu: :loveu: ale cudowna jest Maderka :loveu: :loveu: :loveu: straszna to paranoja że takie cudowne umaszczenie nie jest uznawane na wystawach :mad: :angryy: Quote
jo-jo Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 malawaszka napisał(a):cześć Jojki :loveu: Gratulacje występu w Kielcach :multi: przez chwilę błąkałam się nawet po hali doziej, ale szybko pobiegłam na moje ruseczki :loveu: :loveu: :loveu: ale cudowna jest Maderka :loveu: :loveu: :loveu: straszna to paranoja że takie cudowne umaszczenie nie jest uznawane na wystawach :mad: :angryy: Kochana ale my się wystawiamy dopiero dzisiaj :placz: (czyt. Niedziela) wiec nie wiem czy te gratulacjenie zaprzedwczesne :shake: Proszę wszystkich o trzymanie bardzo mocno kciuków i nie życzenie nam powodzenia!!!!! Jutro ring 28, numer bodajże 722 Buźka! :calus: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 ;)Łapię za kciukasy a Waszka to pewnie o Poznaniu pisała a myślami już w Kielcach była;) Quote
anushka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 może oni jeszcze nie wrócili z Poznania??? :crazyeye: Jojki balujecie dalej ???:p :loveu: Quote
malawaszka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='jo-jo']Kochana ale my się wystawiamy dopiero dzisiaj :placz: (czyt. Niedziela) wiec nie wiem czy te gratulacjenie zaprzedwczesne :shake: [quote name='Alicjarydzewska'];)Łapię za kciukasy a Waszka to pewnie o Poznaniu pisała a myślami już w Kielcach była;) haha dokładnie :lol: Poznania gratulowałam, no i mam nadzieję, że Kielc też będziemy gratulować :razz: Quote
Recommended Posts