Hexi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile: Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę, jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami chce przyciągnąć do Was to co najlepsze, to na pewno wszechświat zawróci, aby spełnić Wasze pragnienia. Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat M&M, fasolka i Achilles GLG Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Klaudia, NAJMILSZEGO ostatniego dnia Świąt życzymy Wam... :loveu: Hania , Gezesław i Mania. A jakże ... Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Klaudia, NAJMILSZEGO ostatniego dnia Świąt życzymy Wam... :loveu: Hania , Gezesław i Mania. A jakże ... Dzięki Haniu :loveu: Dla nas ten ost. dzień to dzień odpoczynku :multi: Koniec wszystkich odwiedzin u znajomych teraz tylko przyjaciele ;-)) I tak dzisiaj była u nas Ciukoska która za trzy tygodnie rodzi i powiem że wygląda bardzo kwitnąco :loveu: A my jutrzejszy dzień zamiast znowu na jakimś smacznym śniadanku czy obiadku spędzimy na spacerku na polach, zapraszamy chetnych na zabawę Świąteczną :loveu: Goście bez psiów również mili widziani, a z apratkiem to jeszcze lepiej (ja oczywiście własnie ładuje swój :razz: ) No i jak to zwykle siedze po nocy i się nudzę...Bo wszyscy już śpią...:shake: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 PIKA napisał(a): No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol: ja nie śpię... jeszcze :roll: Bo idę w kierunku łoża PIKA napisał(a): No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol: i jak dylematy? a raczej co Saba na to? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):ja nie śpię... jeszcze :roll: Bo idę w kierunku łoża Ja siedze i oglądam jeden z prezentów który zakupiłam ja dla mamy :evil_lol: Jeszcz troche, minie zanim obejrze całość Maga100 napisał(a):i jak dylematy? a raczej co Saba na to? :evil_lol: Dylematy, dylematami grzecznie poczekamy i zoabczymy jakie wyniki będą ;) Quote
LAZY Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hej Jojeczki! Ale extra, że Cypek bedzie mamusią! PIKA ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz...Cypkowy cieciak w sam raz dla Ciebie! Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja też chce mamusie ;( Chcę aby Szelma była mamusią :placz: Quote
jo-jo Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 LAZY napisał(a):Hej Jojeczki! Ale extra, że Cypek bedzie mamusią! Cześć Paulinko :multi: :multi: I już brzuchalek coraz większy :loveu: Pysia napisał(a):Ja też chce mamusie ;( Chcę aby Szelma była mamusią :placz: Pysiu Szelmutka będzie mamusią! Ja lepiej nie będę tego pilnować ale myśle że następnym razembędą dzieci ;-)) Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jo-jo napisał(a): Pysiu Szelmutka będzie mamusią! Ja lepiej nie będę tego pilnować ale myśle że następnym razembędą dzieci ;-)) Obyś była prorokiem..... Ale będzie fajnie znowu tutaj :) Będą kluski :multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Pysia napisał(a):Obyś była prorokiem..... Ale będzie fajnie znowu tutaj :) Będą kluski :multi::multi::multi: Ale kluski nie moje częściej będą pewnie u Koronki w galerii :) Chociaż ja już zapowidziałam się jako salowa przy porodzie :diabloti: I będę je odwiedzać najczęciej jak to się tylko da :loveu: Więc aparacik w ruch pójdzie, pewnie ze 2-3 razy w tygodniu u nich będę, bo Koronkowe to jak moje bo Ciuk to moje suczydło najukochańsze i tyle :loveu: A na dodatek powiem że dzisiaj urodziły się dzieci po Hipogryfku Koronkowym i jest ich 8 żółciutkich 5 chłopaczków i 3 dziewuszki :loveu: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jo-jo napisał(a):Ale kluski nie moje częściej będą pewnie u Koronki w galerii :) Chociaż ja już zapowidziałam się jako salowa przy porodzie :diabloti: I będę je odwiedzać najczęciej jak to się tylko da :loveu: Więc aparacik w ruch pójdzie, pewnie ze 2-3 razy w tygodniu u nich będę, bo Koronkowe to jak moje bo Ciuk to moje suczydło najukochańsze i tyle :loveu: A na dodatek powiem że dzisiaj urodziły się dzieci po Hipogryfku Koronkowym i jest ich 8 żółciutkich 5 chłopaczków i 3 dziewuszki :loveu: Mam niby duże psy ale jednak rośnięcie dogów mnie przeraża....Ale cudne są zwłaszcza te smarkate :loveu: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :hand: Dzień Doberek Czy jeszcze mnie tu ktoś pamięta?? Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']:hand: Dzień Doberek Czy jeszcze mnie tu ktoś pamięta?? :multi::multi::multi:no jasne że pamięta:loveu: Quote
nathaniel Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jo-Jo no wiesz, kiedyś to tam Pana Psa kojarzyłam, a teraz..... :evil_lol::evil_lol: ŻART Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='nathaniel']Jo-Jo no wiesz, kiedyś to tam Pana Psa kojarzyłam, a teraz..... :evil_lol::evil_lol: ŻART No wiesz :evil_lol: :evil_lol: Pozstanowiłam reakywować torchę Jojka galerie, bo ona mi wkońcu mężnieje, przytył (nareszcie!!) i zaczął wygladać jak prawdziwy Pan Dog :loveu: (chodź on to takie moje maleństwo będzie zawsze) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no jasne że pamięta:loveu: Cześć Alu :multi: No to co Alu odwiedzasz nas w Katowicach w sobote? :razz: :loveu: Tu takie już mniej "eleganckie" Quote
anea Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 wreszcie!!!! już myślałam że nie doczekam sie nowych zdjeć jojka. Nie wiem czy to możliwe ale on sie jeszcze ładnejszy zrobił :) (słodzę ale to szczera prawda :P) Quote
Kati Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Takiego pięknego doga szybko się nie zapomina. Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='anea']wreszcie!!!! już myślałam że nie doczekam sie nowych zdjeć jojka. Nie wiem czy to możliwe ale on sie jeszcze ładnejszy zrobił :) (słodzę ale to szczera prawda :P) Witaj Anea :multi: Doczekałas doczekałaś, ale lepiej przyjedź do nas na spacerek i sama sobie go obfoć ile dusza zapragnie :))) Jutro ok 11 wybywamy na pola Kabackie nasz ulubione, zapraszamy do podłączenia się :))) (słodź tak jeszcze, bardzo nam miło :)) ) [quote name='Kati']Takiego pięknego doga szybko się nie zapomina. Witaj Kati :multi: Cieszę się że i Ty o nas nie zapomniałaś :)) Postaram się nadrobić zaległości w fotkach Jojka, co najwyżej moge wstawić fotkę z wystawy Światowej którą dostałam od Klubu Rosyjskiego (nareszcie dorasta mi to moje dziecko :)) Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Reaktywacja-to mi sie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Licze ze jutro po spacerku bedzie wiecej foteczek :cool3: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 kamila-dog napisał(a):Reaktywacja-to mi sie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Licze ze jutro po spacerku bedzie wiecej foteczek :cool3: Cześć Kamilka NO reaktywacja, tak mnie wzięło :razz: Dzisiaj nocke przesiedze nad stroną i podsumowaniem roku :evil_lol: I jak jutro Agnes się nie rozłoży to będzie dużo fotek napewno ;-) Ja aparat naładowany na full mam :))) Quote
simbik Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Śliczny chłopiec:loveu: , czekamy na więcej :lol: ... no i psychicznie szykujemy się na styczniowe dogowisko w Wa-wie :cool3: z nadzieją że mały znów mi nie wytnie jakiegoś numeru z choróbskiem :mad: . Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='simbik'] Śliczny chłopiec:loveu: , czekamy na więcej :lol: ... no i psychicznie szykujemy się na styczniowe dogowisko w Wa-wie :cool3: z nadzieją że mały znów mi nie wytnie jakiegoś numeru z choróbskiem :mad: . Hmm dogowisko to może tak wstępnie na 13 stycznia? O ile Ciukawa wcześniej rodzić nie zacznie bo potem ja jestem dostępna tylko na Mokotowie :evil_lol: Ale potem np, będą już ferie zimowe pod koniec stycznia więc napewno się jakoś wkońcu umówimy :))) Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']No wiesz :evil_lol: :evil_lol: Pozstanowiłam reakywować torchę Jojka galerie, bo ona mi wkońcu mężnieje, przytył (nareszcie!!) i zaczął wygladać jak prawdziwy Pan Dog :loveu: (chodź on to takie moje maleństwo będzie zawsze) Cześć Alu :multi: No to co Alu odwiedzasz nas w Katowicach w sobote? :razz: :loveu: Tu takie już mniej "eleganckie" No nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dawaj więcej :mad: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='LAZY']Hej Jojeczki! Ale extra, że Cypek bedzie mamusią! PIKA ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz...Cypkowy cieciak w sam raz dla Ciebie! no jest się nad czym zastanawiać :roll: [quote name='Maga100'] i jak dylematy? a raczej co Saba na to? :evil_lol: bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol: [quote name='jo-jo'] A na dodatek powiem że dzisiaj urodziły się dzieci po Hipogryfku Koronkowym i jest ich 8 żółciutkich 5 chłopaczków i 3 dziewuszki :loveu: Ojej :crazyeye: To Hipek rozplodowy ogier :crazyeye: Quote
Recommended Posts