Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nie umiem takich ladnych rzeczy robic ale dzieki uprzejmosci Klaudii:loveu: tez mam karteczke :smile:
Jesteśmy daleko od siebie, ale pamiętajcie, ja w to głęboko wierzę,
jeśli jest nawet jedna osoba, która tylko myślami
chce przyciągnąć do Was to co najlepsze,
to na pewno wszechświat zawróci,
aby spełnić Wasze pragnienia.

Wszystkiego najlepszego w te najmilsze ze swiat
M&M, fasolka i Achilles GLG

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Klaudia, NAJMILSZEGO ostatniego dnia Świąt życzymy Wam...

:loveu:
Hania , Gezesław i Mania.

A jakże ...

Dzięki Haniu :loveu:
Dla nas ten ost. dzień to dzień odpoczynku :multi:

Koniec wszystkich odwiedzin u znajomych teraz tylko przyjaciele ;-))
I tak dzisiaj była u nas Ciukoska która za trzy tygodnie rodzi i powiem że wygląda bardzo kwitnąco :loveu:

A my jutrzejszy dzień zamiast znowu na jakimś smacznym śniadanku czy obiadku spędzimy na spacerku na polach, zapraszamy chetnych na zabawę Świąteczną :loveu:

Goście bez psiów również mili widziani, a z apratkiem to jeszcze lepiej (ja oczywiście własnie ładuje swój :razz: )

No i jak to zwykle siedze po nocy i się nudzę...Bo wszyscy już śpią...:shake:

Posted

PIKA napisał(a):

No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol:

ja nie śpię... jeszcze :roll: Bo idę w kierunku łoża

PIKA napisał(a):

No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol:

i jak dylematy? a raczej co Saba na to? :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja nie śpię... jeszcze :roll: Bo idę w kierunku łoża

Ja siedze i oglądam jeden z prezentów który zakupiłam ja dla mamy :evil_lol:
Jeszcz troche, minie zanim obejrze całość

Maga100 napisał(a):

Dylematy, dylematami grzecznie poczekamy i zoabczymy jakie wyniki będą ;)

Posted

LAZY napisał(a):
Hej Jojeczki!

Ale extra, że Cypek bedzie mamusią!

Cześć Paulinko :multi: :multi:
I już brzuchalek coraz większy :loveu:

Pysia napisał(a):
Ja też chce mamusie ;( Chcę aby Szelma była mamusią :placz:

Pysiu Szelmutka będzie mamusią!
Ja lepiej nie będę tego pilnować ale myśle że następnym razembędą dzieci ;-))

Posted

jo-jo napisał(a):

Pysiu Szelmutka będzie mamusią!
Ja lepiej nie będę tego pilnować ale myśle że następnym razembędą dzieci ;-))

Obyś była prorokiem.....
Ale będzie fajnie znowu tutaj :) Będą kluski :multi::multi::multi:

Posted

Pysia napisał(a):
Obyś była prorokiem.....
Ale będzie fajnie znowu tutaj :) Będą kluski :multi::multi::multi:

Ale kluski nie moje częściej będą pewnie u Koronki w galerii :)
Chociaż ja już zapowidziałam się jako salowa przy porodzie :diabloti:

I będę je odwiedzać najczęciej jak to się tylko da :loveu: Więc aparacik w ruch pójdzie, pewnie ze 2-3 razy w tygodniu u nich będę, bo Koronkowe to jak moje bo Ciuk to moje suczydło najukochańsze i tyle :loveu:

A na dodatek powiem że dzisiaj urodziły się dzieci po Hipogryfku Koronkowym i jest ich 8 żółciutkich 5 chłopaczków i 3 dziewuszki :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ale kluski nie moje częściej będą pewnie u Koronki w galerii :)
Chociaż ja już zapowidziałam się jako salowa przy porodzie :diabloti:

I będę je odwiedzać najczęciej jak to się tylko da :loveu: Więc aparacik w ruch pójdzie, pewnie ze 2-3 razy w tygodniu u nich będę, bo Koronkowe to jak moje bo Ciuk to moje suczydło najukochańsze i tyle :loveu:

A na dodatek powiem że dzisiaj urodziły się dzieci po Hipogryfku Koronkowym i jest ich 8 żółciutkich 5 chłopaczków i 3 dziewuszki :loveu:

Mam niby duże psy ale jednak rośnięcie dogów mnie przeraża....Ale cudne są zwłaszcza te smarkate :loveu:

Posted

[quote name='nathaniel']Jo-Jo no wiesz, kiedyś to tam Pana Psa kojarzyłam, a teraz..... :evil_lol::evil_lol:

ŻART

No wiesz :evil_lol: :evil_lol:
Pozstanowiłam reakywować torchę Jojka galerie, bo ona mi wkońcu mężnieje, przytył (nareszcie!!) i zaczął wygladać jak prawdziwy Pan Dog :loveu: (chodź on to takie moje maleństwo będzie zawsze)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no jasne że pamięta:loveu:

Cześć Alu :multi:

No to co Alu odwiedzasz nas w Katowicach w sobote? :razz: :loveu:

Tu takie już mniej "eleganckie"

Posted

wreszcie!!!! już myślałam że nie doczekam sie nowych zdjeć jojka. Nie wiem czy to możliwe ale on sie jeszcze ładnejszy zrobił :) (słodzę ale to szczera prawda :P)

Posted

[quote name='anea']wreszcie!!!! już myślałam że nie doczekam sie nowych zdjeć jojka. Nie wiem czy to możliwe ale on sie jeszcze ładnejszy zrobił :) (słodzę ale to szczera prawda :P)

Witaj Anea :multi:
Doczekałas doczekałaś, ale lepiej przyjedź do nas na spacerek i sama sobie go obfoć ile dusza zapragnie :))) Jutro ok 11 wybywamy na pola Kabackie nasz ulubione, zapraszamy do podłączenia się :))) (słodź tak jeszcze, bardzo nam miło :)) )

[quote name='Kati']Takiego pięknego doga szybko się nie zapomina.

Witaj Kati :multi:

Cieszę się że i Ty o nas nie zapomniałaś :))

Postaram się nadrobić zaległości w fotkach Jojka, co najwyżej moge wstawić fotkę z wystawy Światowej którą dostałam od Klubu Rosyjskiego (nareszcie dorasta mi to moje dziecko :))

Posted

kamila-dog napisał(a):
Reaktywacja-to mi sie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Licze ze jutro po spacerku bedzie wiecej foteczek :cool3:

Cześć Kamilka

NO reaktywacja, tak mnie wzięło :razz:
Dzisiaj nocke przesiedze nad stroną i podsumowaniem roku :evil_lol:

I jak jutro Agnes się nie rozłoży to będzie dużo fotek napewno ;-) Ja aparat naładowany na full mam :)))

Posted

Śliczny chłopiec:loveu: , czekamy na więcej :lol: ... no i psychicznie szykujemy się na styczniowe dogowisko w Wa-wie :cool3: z nadzieją że mały znów mi nie wytnie jakiegoś numeru z choróbskiem :mad: .

Posted

[quote name='simbik']

Śliczny chłopiec:loveu: , czekamy na więcej :lol: ... no i psychicznie szykujemy się na styczniowe dogowisko w Wa-wie :cool3: z nadzieją że mały znów mi nie wytnie jakiegoś numeru z choróbskiem :mad: .

Hmm dogowisko to może tak wstępnie na 13 stycznia?
O ile Ciukawa wcześniej rodzić nie zacznie bo potem ja jestem dostępna tylko na Mokotowie :evil_lol: Ale potem np, będą już ferie zimowe pod koniec stycznia więc napewno się jakoś wkońcu umówimy :)))

Posted

[quote name='jo-jo']No wiesz :evil_lol: :evil_lol:
Pozstanowiłam reakywować torchę Jojka galerie, bo ona mi wkońcu mężnieje, przytył (nareszcie!!) i zaczął wygladać jak prawdziwy Pan Dog :loveu: (chodź on to takie moje maleństwo będzie zawsze)

Cześć Alu :multi:

No to co Alu odwiedzasz nas w Katowicach w sobote? :razz: :loveu:

Tu takie już mniej "eleganckie"

No nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dawaj więcej :mad:

Posted

[quote name='LAZY']Hej Jojeczki!

Ale extra, że Cypek bedzie mamusią!
PIKA ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz...Cypkowy cieciak w sam raz dla Ciebie!

no jest się nad czym zastanawiać :roll:

[quote name='Maga100']

bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol:

[quote name='jo-jo']

Ojej :crazyeye: To Hipek rozplodowy ogier :crazyeye: