e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 nie tak piekne jak twoje ale zawsze cos:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 PIKA napisał(a): No wlasnie :roll:a w marcu maluchy do wydania będą i ja mam dylemata :roll::evil_lol: A czemu dylemata? :cool3: Quote
jo-jo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='evaxon'] nie tak piekne jak twoje ale zawsze cos:evil_lol: Jest Świetna:razz: To jajeczko jest najlepsze :evil_lol: Pozwolisz że dorzucę ją do galerii otrzymanych kartek świątecznych na stronce? ;-)) PIKA, ja już powiedziałam ja z Sabą porozmawiam;) Więc teraz się nie martw tym a zajimj sie Świętami :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Zapraszmy do oglądania Kartek ;-) www.zkolumbowejsfory.pl/Kartki.html Oraz do nadsyłania :multi: ;) Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 jo-jo napisał(a):Jest Świetna:razz: To jajeczko jest najlepsze :evil_lol: Pozwolisz że dorzucę ją do galerii otrzymanych kartek świątecznych na stronce? ;-)) :multi: jasne Quote
Kamila Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='jo-jo']Zapraszmy do oglądania Kartek ;-) www.zkolumbowejsfory.pl/Kartki.html Oraz do nadsyłania :multi: ;) Moja juz poszla :multi: Quote
jo-jo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='kamila-dog']Moja juz poszla :multi: [quote name='ewelinabuck'] Bardzo Dziękujemy :multi: Już dodane ;-) Czuje że to bedzie dośc spora galeria ;-) Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Witaj :multi: Pytam się Ciebie kiedy przyjedziesz po Zmoroszelmy? :mad::evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Pysia napisał(a):Witaj :multi: Pytam się Ciebie kiedy przyjedziesz po Zmoroszelmy? :mad::evil_lol: Ja to chodź by zaraz :evil_lol: Quote
anea Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 to ja dorzucam swoja karteczkę (tutaj bo poczta coś mi nie dziala :mad: ) oczywiście z NAJLEPSZYMY ŻYCZENIAMI WESOŁYCH RODZINYCH I PEŁNYCH UŚMIECHU ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Quote
jo-jo Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='anea']to ja dorzucam swoja karteczkę (tutaj bo poczta coś mi nie dziala :mad: ) oczywiście z NAJLEPSZYMY ŻYCZENIAMI WESOŁYCH RODZINYCH I PEŁNYCH UŚMIECHU ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Bardzo Dziękujemy i do Galerii dodaliśmy, jako 40 karteczkę ;-)) A ja zamiast spać siedze i tworze kartki dla innych, i jeszcze czeka mnie pakowanie prezentów :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='jo-jo']Bardzo Dziękujemy i do Galerii dodaliśmy, jako 40 karteczkę ;-)) A ja zamiast spać siedze i tworze kartki dla innych, i jeszcze czeka mnie pakowanie prezentów :evil_lol: Klaudia ma objawienia i rozne wizje o 1 w nocy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 moon_light napisał(a):Klaudia ma objawienia i rozne wizje o 1 w nocy :evil_lol: No ale chyba te objawienia są całkiem znośne prawda? :evil_lol: :evil_lol: Nie zapominaj ja jeszcze będę dzisiaj pakować prezenty :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale masz cudny zbiór kartek świątecznych:multi: Quote
jo-jo Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ale masz cudny zbiór kartek świątecznych:multi: Dziękuje:multi: Alu a czy Ozzulcową można wkleić?:loveu: Quote
anea Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 a ja myślałam ze sama siedze po nocy i sie gupotami zajmuje zamist spać :) Właśnie odkryłam że w moja kartkę wkradł sie błąd ;( będe musiała ja zrobic jeszcze raz ;( Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesolych i rodzinnych swiat zyczy Paula i Maksiu :bluepaw: :x-mas: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na to co dobre a nie na to co nasz dzieli. Wszystkiego najlepszego na święta i Nowy Rok. Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Sniegu po pachy Smacznej kiełbachy prezentów kupę, rózgi na pupę, do nieba choinki i wędzonej szynki oraz szczęśliwego wskoku do Nowego Roku 2007 roku!!! Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='paula_z']Wesolych i rodzinnych swiat zyczy Paula i Maksiu :bluepaw: :x-mas: [quote name='Vectra']Aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy, bądźmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na to co dobre a nie na to co nasz dzieli. Wszystkiego najlepszego na święta i Nowy Rok. [quote name='sota36']:tree1:Sniegu po pachy Smacznej kiełbachy prezentów kupę, rózgi na pupę, do nieba choinki i wędzonej szynki oraz szczęśliwego wskoku do Nowego Roku 2007 roku!!! [quote name='Elitesse'] Bardzo Dziękujemy za Życzenia :multi: :multi: Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 wesolych świat i pełnego szczescia nowego roku i duzo caluskow dla Jojka :loveu: - Madzia z Amirkiem :grins: :tree1: :x-mas: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Magda-Amir']wesolych świat i pełnego szczescia nowego roku i duzo caluskow dla Jojka :loveu: - Madzia z Amirkiem :grins: :tree1: :x-mas: Bardzo Dziękujemy, i oczywiście Wzajemnie :multi: :multi: :multi: Czuje ze to będą wesołe Święta :evil_lol: Quote
Recommended Posts