simbik Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 13 stycznia to akurat na przekroczenie przez Teufela 8 miesiąca życia :cool3: . Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):No nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Dawaj więcej :mad: Cześć Pysiu Jutro ze spacerku dostarczę :evil_lol: Bo te były tak na zachętę i mam nadzieje że spełniły swoje zadanie :evil_lol: PIKA napisał(a): bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol: To co rozumiem że moja rozmowa z Sabulą już nie potrzebna? Sama jej to wyperswadowałaś? :razz: :lol: simbik napisał(a):13 stycznia to akurat na przekroczenie przez Teufela 8 miesiąca życia :cool3: . Wtedy moja mama ma urodziny akurat :evil_lol: Quote
simbik Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a): bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol: He, he, he :evil_lol: to sama przyjemność, czasem czuję się jak woźnica rydwanu w Coloseum :eviltong: . Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a): To co rozumiem że moja rozmowa z Sabulą już nie potrzebna? Sama jej to wyperswadowałaś? :razz: :lol: z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):n bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol: A tak jak ja z moimi :) W sumie nie ma problemu ;) Chyba że za blisko mnie przejeżdza motocykl..... Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 simbik napisał(a):He, he, he :evil_lol: to sama przyjemność, czasem czuję się jak woźnica rydwanu w Coloseum :eviltong: . Prawda?:loveu: Moje Marzenie to iść z dwom doziami, ale troche czasu jeszcze musi upłynąć...No chyba że zabiore Koronce jedno szczęście które sie urodzi :loveu: PIKA napisał(a):z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol: Oj to czas pomyśleć, bo jż za ok 17 dni dzieciaczki się urodzą :loveu: Pysia napisał(a):A tak jak ja z moimi :) W sumie nie ma problemu ;) Chyba że za blisko mnie przejeżdza motocykl..... A jak przejedzie to Panienki na rączki uciekają? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a): A jak przejedzie to Panienki na rączki uciekają? :evil_lol: Nie :diabloti: Z jakiegoś powodu Szelma wtedy stwierdza ze trzeba mnie ratować i....zapuszczam korzenie :diabloti: Takie dębowe - mocne :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Pysia']Nie :diabloti: Z jakiegoś powodu Szelma wtedy stwierdza ze trzeba mnie ratować i....zapuszczam korzenie :diabloti: Takie dębowe - mocne :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A już zaczęłam się zastanawiać czy Szelmutka nie ma jakichś motorowych upodobań :evil_lol: :evil_lol: A tu mój piesek żeby nei było że go zaniedbuje :evil_lol: On Wcale nie śpi na łóżku:evil_lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 simbik napisał(a):He, he, he :evil_lol: to sama przyjemność, czasem czuję się jak woźnica rydwanu w Coloseum :eviltong: . a ha sie pewnie będe czula jak latawiec :evil_lol: Pysia napisał(a):A tak jak ja z moimi :) W sumie nie ma problemu ;) Chyba że za blisko mnie przejeżdza motocykl..... motocykl to pryszcz, koło mnie jest pelno kotów :diabloti: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):motocykl to pryszcz, koło mnie jest pelno kotów :diabloti: Hihi, a ja powiem Ci że któregoś razu jak wracałysmy z Koronką ze spaceru, na klatce spotkałyśmy kotka psy były puszczone i jak zobaczyły kota to chyba ciutke je zatkało bo nic nie zrobiły :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a):Hihi, a ja powiem Ci że któregoś razu jak wracałysmy z Koronką ze spaceru, na klatce spotkałyśmy kotka psy były puszczone i jak zobaczyły kota to chyba ciutke je zatkało bo nic nie zrobiły :evil_lol: Saby nigdy nie zatyka na widok kota :diabloti: powiedziała bym, ze wręcz przeciwnie :diabloti: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):Saby nigdy nie zatyka na widok kota :diabloti: powiedziała bym, ze wręcz przeciwnie :diabloti: To może dog będzie nad nia panować ?:evil_lol: I przekona do kotów, że one ni do jedzenia? :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a):To może dog będzie nad nia panować ?:evil_lol: I przekona do kotów, że one ni do jedzenia? :evil_lol: Obawiam się własnie, ze to raczej ona nauczy doga jeśc koty :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):Obawiam się własnie, ze to raczej ona nauczy doga jeśc koty :evil_lol: To Saba jest aż tak przekonująca? :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='PIKA']a ha sie pewnie będe czula jak latawiec :evil_lol: motocykl to pryszcz, koło mnie jest pelno kotów :diabloti: Szelma też lubi koty.....:wallbash: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):Szelma też lubi koty.....:wallbash: To mój pies jest inny, bo też lubi koty:evil_lol: Ale nie jeść, on to Kocia mamka mógł by być Ale lepsze jest to że potrafi bać się kotów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']A już zaczęłam się zastanawiać czy Szelmutka nie ma jakichś motorowych upodobań :evil_lol: :evil_lol: A tu mój piesek żeby nei było że go zaniedbuje :evil_lol: On Wcale nie śpi na łóżku:evil_lol: Wreszcie Nareszcie :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: Dla tych łapek jestem gotowa sie pokroić :loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 BARDZO DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNE żYCZENIA :buzi: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='jo-jo']Cześć Kamilka NO reaktywacja, tak mnie wzięło :razz: Dzisiaj nocke przesiedze nad stroną i podsumowaniem roku :evil_lol: I jak jutro Agnes się nie rozłoży to będzie dużo fotek napewno ;-) Ja aparat naładowany na full mam :))) No to super :multi: [quote name='PIKA']z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol: Nie zastanawiaj sie tyle tylko bierz-mowie ci :evil_lol: [quote name='jo-jo'] A tu mój piesek żeby nei było że go zaniedbuje :evil_lol: On Wcale nie śpi na łóżku:evil_lol: To tak jak Lala :eviltong: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zmorka już nie śpi :diabloti: Dostała eksmisje :diabloti: Na dół :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Nugatowa']Wreszcie Nareszcie :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: Dla tych łapek jestem gotowa sie pokroić :loveu: Witamy Witamy :multi: :multi: [quote name='DeBe']BARDZO DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNE żYCZENIA :buzi: A prosze bardzo :oops: :multi: [quote name='kamila-dog']To tak jak Lala :eviltong: U nich to chyba jest genetyczne :evil_lol: [quote name='Pysia']Zmorka już nie śpi :diabloti: Dostała eksmisje :diabloti: Na dół :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tak mogłaś!! Ehh musze je naprawde zabrać, bo prędzej TOZ Ci odbierze niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a): U nich to chyba jest genetyczne :evil_lol: Dokladnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jo-jo napisał(a): Jak tak mogłaś!! Ehh musze je naprawde zabrać, bo prędzej TOZ Ci odbierze niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mogłam :diabloti: Jedna chrapała a druga mlaskała przez sen :mad: Brak możliwości spania :cool1: Teraz wszyscy śpimy spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):A mogłam :diabloti: Jedna chrapała a druga mlaskała przez sen :mad: Brak możliwości spania :cool1: Teraz wszyscy śpimy spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto śpi ten śpi :evil_lol: Mnie czeka jeszcze spacer ze Panem psem i całą noc pracować będą :roll: Quote
jo-jo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Były obiecane zdjęcia, aparat na spacer z dogami zabrałam, ale...odmówił współpracy :shake: Bateria już ma dość i powiedziała niet praktycznie od razu, pomimo nocnego ładowania :-( Ale wzamian wstawię karteczkę domowej roboty z aktorem numero uno czyli Jojeczkiem :diabloti: Quote
Recommended Posts