Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
No nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dawaj więcej :mad:

Cześć Pysiu
Jutro ze spacerku dostarczę :evil_lol: Bo te były tak na zachętę i mam nadzieje że spełniły swoje zadanie :evil_lol:

PIKA napisał(a):

bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol:

To co rozumiem że moja rozmowa z Sabulą już nie potrzebna? Sama jej to wyperswadowałaś? :razz: :lol:

simbik napisał(a):
13 stycznia to akurat na przekroczenie przez Teufela 8 miesiąca życia :cool3: .

Wtedy moja mama ma urodziny akurat :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

bedzie musiala przyjąc moją decyzje :evil_lol: Tylko jak ja bede z tymi dwoma potforami wylazic na dwór :crazyeye::evil_lol:

He, he, he :evil_lol: to sama przyjemność, czasem czuję się jak woźnica rydwanu w Coloseum :eviltong: .

Posted

jo-jo napisał(a):

To co rozumiem że moja rozmowa z Sabulą już nie potrzebna? Sama jej to wyperswadowałaś? :razz: :lol:

z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
n

A tak jak ja z moimi :) W sumie nie ma problemu ;) Chyba że za blisko mnie przejeżdza motocykl.....

Posted

simbik napisał(a):
He, he, he :evil_lol: to sama przyjemność, czasem czuję się jak woźnica rydwanu w Coloseum :eviltong: .

Prawda?:loveu:
Moje Marzenie to iść z dwom doziami, ale troche czasu jeszcze musi upłynąć...No chyba że zabiore Koronce jedno szczęście które sie urodzi :loveu:

PIKA napisał(a):
z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol:

Oj to czas pomyśleć, bo jż za ok 17 dni dzieciaczki się urodzą :loveu:

Pysia napisał(a):
A tak jak ja z moimi :) W sumie nie ma problemu ;) Chyba że za blisko mnie przejeżdza motocykl.....

A jak przejedzie to Panienki na rączki uciekają? :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

A jak przejedzie to Panienki na rączki uciekają? :evil_lol:

Nie :diabloti: Z jakiegoś powodu Szelma wtedy stwierdza ze trzeba mnie ratować i....zapuszczam korzenie :diabloti: Takie dębowe - mocne :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Nie :diabloti: Z jakiegoś powodu Szelma wtedy stwierdza ze trzeba mnie ratować i....zapuszczam korzenie :diabloti: Takie dębowe - mocne :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A już zaczęłam się zastanawiać czy Szelmutka nie ma jakichś motorowych upodobań :evil_lol: :evil_lol:

A tu mój piesek żeby nei było że go zaniedbuje :evil_lol:

On Wcale nie śpi na łóżku:evil_lol:

Posted

simbik napisał(a):

a ha sie pewnie będe czula jak latawiec :evil_lol:

Pysia napisał(a):

motocykl to pryszcz, koło mnie jest pelno kotów :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):

Hihi, a ja powiem Ci że któregoś razu jak wracałysmy z Koronką ze spaceru, na klatce spotkałyśmy kotka psy były puszczone i jak zobaczyły kota to chyba ciutke je zatkało bo nic nie zrobiły :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Hihi, a ja powiem Ci że któregoś razu jak wracałysmy z Koronką ze spaceru, na klatce spotkałyśmy kotka psy były puszczone i jak zobaczyły kota to chyba ciutke je zatkało bo nic nie zrobiły :evil_lol:

Saby nigdy nie zatyka na widok kota :diabloti: powiedziała bym, ze wręcz przeciwnie :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Saby nigdy nie zatyka na widok kota :diabloti: powiedziała bym, ze wręcz przeciwnie :diabloti:

To może dog będzie nad nia panować ?:evil_lol:
I przekona do kotów, że one ni do jedzenia? :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
To może dog będzie nad nia panować ?:evil_lol:
I przekona do kotów, że one ni do jedzenia? :evil_lol:

Obawiam się własnie, ze to raczej ona nauczy doga jeśc koty :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a ha sie pewnie będe czula jak latawiec :evil_lol:

Szelma też lubi koty.....:wallbash:

Posted

Pysia napisał(a):
Szelma też lubi koty.....:wallbash:

To mój pies jest inny, bo też lubi koty:evil_lol:
Ale nie jeść, on to Kocia mamka mógł by być

Ale lepsze jest to że potrafi bać się kotów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']A już zaczęłam się zastanawiać czy Szelmutka nie ma jakichś motorowych upodobań :evil_lol: :evil_lol:

Wreszcie Nareszcie :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool:

Dla tych łapek jestem gotowa sie pokroić :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Cześć Kamilka

NO reaktywacja, tak mnie wzięło :razz:
Dzisiaj nocke przesiedze nad stroną i podsumowaniem roku :evil_lol:

I jak jutro Agnes się nie rozłoży to będzie dużo fotek napewno ;-) Ja aparat naładowany na full mam :)))

No to super :multi:

[quote name='PIKA']z Sabula t6o ja sama pogadam, :mad: ale ja i tak jeszcze nie wiem co zrobie ,:evil_lol:

Nie zastanawiaj sie tyle tylko bierz-mowie ci :evil_lol:

[quote name='jo-jo']

To tak jak Lala :eviltong:

Posted

[quote name='Nugatowa']Wreszcie Nareszcie :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool:

Dla tych łapek jestem gotowa sie pokroić :loveu:

Witamy Witamy :multi: :multi:

[quote name='DeBe']BARDZO DZIĘKUJEMY ZA CUDOWNE żYCZENIA :buzi:

A prosze bardzo :oops: :multi:

[quote name='kamila-dog']To tak jak Lala :eviltong:

U nich to chyba jest genetyczne :evil_lol:

[quote name='Pysia']Zmorka już nie śpi :diabloti: Dostała eksmisje :diabloti: Na dół :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak tak mogłaś!!
Ehh musze je naprawde zabrać, bo prędzej TOZ Ci odbierze niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):

Jak tak mogłaś!!
Ehh musze je naprawde zabrać, bo prędzej TOZ Ci odbierze niż ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A mogłam :diabloti: Jedna chrapała a druga mlaskała przez sen :mad: Brak możliwości spania :cool1: Teraz wszyscy śpimy spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A mogłam :diabloti: Jedna chrapała a druga mlaskała przez sen :mad: Brak możliwości spania :cool1: Teraz wszyscy śpimy spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kto śpi ten śpi :evil_lol:
Mnie czeka jeszcze spacer ze Panem psem i całą noc pracować będą :roll:

Posted

Były obiecane zdjęcia, aparat na spacer z dogami zabrałam, ale...odmówił współpracy :shake: Bateria już ma dość i powiedziała niet praktycznie od razu, pomimo nocnego ładowania :-(

Ale wzamian wstawię karteczkę domowej roboty z aktorem numero uno czyli Jojeczkiem :diabloti: