Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Sliczna karteczka z Jojeczkiem :multi: Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :loveu: Quote
Kamila Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale jak odmowil posluszenstwa? :angryy: O rany...:placz: ide se poplakac :placz: Ja tez mam dla was zyczonka :p Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witaj Klaudio :p wiem, wiem... dawno nic tutaj nie pisałam :oops: prosze o wybaczenie :cool3: wszystkiego dobrego w Nowym Roku chciałam życzyć i przesłać cieplutkie pozdrowionka :buzi: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dogów szalonych Sacerów słonecznych Palcy wytrwałych w kalwiature walących Zycze Tobie W Nowym Roku ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='paula_z']Sliczna karteczka z Jojeczkiem :multi: Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :loveu: Witaj Pauluś :multi: My również życzymy Ci wszystkiego Naj :loveu: :loveu: [quote name='kamila-dog']Ale jak odmowil posluszenstwa? :angryy: O rany...:placz: ide se poplakac :placz: Ja tez mam dla was zyczonka :p Cześć Mailko, nie stety odmówił ale baterie zaraz załatwiam i już :) Dziękuję za karteczkę na stronkę już dorzuciłam :loveu: [quote name='Gosiek']Witaj Klaudio :p wiem, wiem... dawno nic tutaj nie pisałam :oops: prosze o wybaczenie :cool3: wszystkiego dobrego w Nowym Roku chciałam życzyć i przesłać cieplutkie pozdrowionka :buzi: Dobry Wieczór Gosiu :multi: :multi: Wybaczamy wybaczamy i bardzo nam miło że zajrzałaś jeszcze w tym roku :multi: Również Życzymy Wszystkeigo Naj :loveu: [quote name='DeBe']Dogów szalonych Sacerów słonecznych Palcy wytrwałych w kalwiature walących Zycze Tobie W Nowym Roku ;) :evil_lol: :evil_lol: Dzięki DeBe, i dziękujemy za piękną karteczkę :loveu: :loveu: :loveu: PIKU'ś już wiem jak będziesz wyglądać z dwom psami O tak:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: : Quote
moon_light Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='jo-jo'] hahahahahha mialam to wklejac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='PIKA']Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Dzięki Kochana :calus: A tu sylwestrowy Jojek :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='jo-jo']Dzięki Kochana :calus: A tu sylwestrowy Jojek :evil_lol: :razz:czyżby Jojeczek coś wypił w Sylwestra;) Najlepsiejszego w Nowym Roku:multi::multi::multi: Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czyżby Jojeczek coś wypił w Sylwestra;) Najlepsiejszego w Nowym Roku:multi::multi::multi: Ależ nic:diabloti: A tu znowu cisza.... Do tego fotek mniej bedzie bo....Wyjeżdżam i to bez Jojka :placz: Quote
gochgoch Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='jo-jo']Dzięki Kochana :calus: A tu sylwestrowy Jojek :evil_lol: no jak ja sie za ta morda stesknilam..bosz..... Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a):Ależ nic:diabloti: A tu znowu cisza.... Do tego fotek mniej bedzie bo....Wyjeżdżam i to bez Jojka :placz: A gdzie ty znowu wyjezdzasz? :placz: Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 gochgoch napisał(a):no jak ja sie za ta morda stesknilam..bosz..... Witaj GochGoch :) Obiecuje, teraz czekam na nowe bateryjki do aparacika i potem będę już Jojkowi pstrykać, zaraz co najwyżej moge ukraść fotki Jojka z niedzielnego spacerku ;-)) kamila-dog napisał(a):A gdzie ty znowu wyjezdzasz? :placz: A do Machnacza :angryy: Wyjazd rozszerzonej biologii, jutro popołudniu mam pociąg, myślałam nad zabraniem Jojka, ale boję się troche tego pociągu... Wiec zostaje w domu Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale to chyba nie na dlugo ten wyjazd? :cool3: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='jo-jo']Dzięki Kochana :calus: A tu sylwestrowy Jojek :evil_lol: Łomatko :evil_lol: a czego on sie tak nachlał? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 kamila-dog napisał(a):Ale to chyba nie na dlugo ten wyjazd? :cool3: Nie naszczęście w Niedzielę wracam, już się spakowałam :cool1: PIKA napisał(a):Łomatko :evil_lol: a czego on sie tak nachlał? :evil_lol: Kochana to jest Miłość a nie pijaństwo:evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='jo-jo']A tu sylwestrowy Jojek :evil_lol: jejku jaki słodziutki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 PIKA napisał(a):Łomatko :evil_lol: a czego on sie tak nachlał? :evil_lol: Pika-ty pewnie teraz myslisz ze wszystkie dogowate chleja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 bellatriks napisał(a):jejku jaki słodziutki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Najsłodszy to jest dopiero jak śpi :evil_lol: (:loveu:) kamila-dog napisał(a):Pika-ty pewnie teraz myslisz ze wszystkie dogowate chleja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to niby dlaczego :shocked!: Ogólnie to mój pies chyba już wie że jutro wyjeżdżam i kręci się za mną i nei odstępuje mnie na krok :roll: :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jo-jo napisał(a): A to niby dlaczego :shocked!: Bo u mnie w galerii na widok jednego ze zdjec sylwestrowych tez stwierdzila ze Lala cos pila :diabloti: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 kamila-dog napisał(a):Pika-ty pewnie teraz myslisz ze wszystkie dogowate chleja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo co poniektore tak wyglądają :evil_lol: Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 PIKA napisał(a):bo co poniektore tak wyglądają :evil_lol: I to jest w nich wlasnie piekne :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ohhh dopiero teraz rozumiem o co chodziło z Piką i dogiem i Sabą a było pisane w innych galeriach :p Witajcie Jojki w Nowym Roku :loveu: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 malawaszka napisał(a):ohhh dopiero teraz rozumiem o co chodziło z Piką i dogiem i Sabą a było pisane w innych galeriach :p a o co chodzilo?, bo ja nie wiem co Ty zrozumialaś :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 PIKA napisał(a):a o co chodzilo?, bo ja nie wiem co Ty zrozumialaś :evil_lol: nie no bo gdzieś ktoś pisał że musisz z Sabą porozmawiać o dogu czy jakoś tak, no i to wiedziałam od dawna, ale nie wiedziałam że masz już dylemat z Ciukowymi dziećmi :p Quote
Recommended Posts