jo-jo Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Zapraszamy na ring 3 od godziny 12 będa pokazywane dożki :multi: Oczywiście We Warszawie na wystawie, my z Jojeczkiem będziemy i chetnie się spotkamy ze wszystkimi :loveu: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='PIKA']Vectra ale na dogowisko chodzi jeszcze jeden dog, taki dziwny dlugowłosy :evil_lol: Cześć Klaudia :multi: Wiem i strasznie się ciesze że będzie ten dog :evil_lol::evil_lol: bo on ma dobry wpyw na zachowanie panny Sz [quote name='jo-jo']Zapraszamy na ring 3 od godziny 12 będa pokazywane dożki :multi: Oczywiście We Warszawie na wystawie, my z Jojeczkiem będziemy i chetnie się spotkamy ze wszystkimi :loveu: Będe o 12 tej :multi::multi::multi: Quote
beria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Trzymam kciuki za JoJo :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='jo-jo']Dobry Wieczór :p Ooooo, moje kochane cieątko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='jo-jo']Dobry Wieczór :p Cześć koniku łaciaty!:loveu: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Witajcie Dziewczynki :multi: Poznaąłm dzisiaj wieeeeeeeeelu dogomaniaków już sama nie wiem kogo, i było barddzo miło tesraz czekam na Panie fotoreporterki :evil_lol: Chodź sama też jakies fotki mam ;-) Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='jo-jo'] Poznaąłm dzisiaj wieeeeeeeeelu dogomaniaków już sama nie wiem kogo, mnie na ten przyklad :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 PIKA napisał(a):mnie na ten przyklad :evil_lol: Ale Ciebie już znałam :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 dbsst napisał(a):i mnie :cool1: :cool3: No nareszcie :evil_lol: , Mam nadzieje że isę ie przeraziłaś nas :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 a mnie wcześniej nie znałaś :eviltong::eviltong: ale miło było was poznać :multi::multi: Jojek jest superowy chłopak :loveu::loveu: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 jo-jo napisał(a):Ale Ciebie już znałam :evil_lol: no i jak mnie zobaczylas to mnie od razu poznałas :evil_lol: Quote
anea Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ja tez przy jojku byłam choć sie zbytnio nie wychylałam :) zdjęc takze sporo mam wiec jak chcecie moge wstawić... Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Vectra napisał(a):a mnie wcześniej nie znałaś :eviltong::eviltong: ale miło było was poznać :multi::multi: Jojek jest superowy chłopak :loveu::loveu: Nam też było Bardzo miło :multi: :multi: :multi: :multi: PIKA, no bo wiesz Ciebie to już znam troszkę :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Wiecie co? Mam trochę zdjęć z dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wiec oto moje fotki ;-))) (autorstwo mojej mamy :D ) Pokoleji: Błękity VERSACE Patland NIRVANA MARGAREJRO z Fabiani PAOLA Patland Czarne i Arlekiny ATROPOS ATREUS Atheneum Być Może ALBERTO JUMPIN' JACK FLASH Saxifraga KAMIRA Margarejro FCI NIKE Magiczne Koło RAPA Oregon Być Może A'la Italiana KALAHARI OLIVIA Saxifraga Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='anea']ja tez przy jojku byłam choć sie zbytnio nie wychylałam :) zdjęc takze sporo mam wiec jak chcecie moge wstawić... No wiesz, trzeba było krzyczeć:mad: i mówić o sobie! My tylko tak niebezpiecznie wyglądamy :))) A fotki chętnie zobaczymy :)) Jeszcze żółtki: Żółte i Pręgowane ACHILLES Giga La Gothica CAESIM CAESAR Regius Flavens WITAMINA-M z Kuźni Napoleońskiej ARABESKA Al ROSSA Persimo ASTRAYA Grand Renesans Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 buuuahahaha umarłam ze śmiechu :evil_lol: jaka minka :loveu: latający fafel :lol: i ten sweeettttt :loveu: Quote
Paula Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 jo-jo napisał(a):Poznaąłm dzisiaj wieeeeeeeeelu dogomaniaków już sama nie wiem kogo;-) Mnie tez :multi: W koncu osobiscie, bo znalam Was tylko z widzenia ;) Quote
baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='jo-jo']... Poznaąłm dzisiaj wieeeeeeeeelu dogomaniaków już sama nie wiem kogo... I mnie :hand: Dopiero wróciłem, też mam kilka fotek Jojka z ringu i wstawię je jak tylko się obrobię. Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='baskomaniak']I mnie :hand: Dopiero wróciłem, też mam kilka fotek Jojka z ringu i wstawię je jak tylko się obrobię. no oczywiście że Ciebie też :multi: :hand: bardzo mi miło było ;) Quote
baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Wstawiam obiecane fotki: Jo-jo, mnie oczywiście również miło było Cię poznać Pozdrawiam Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='baskomaniak'] Baskomaniaku czy nie zastrzlisz mnie jak ukradnę sobie tą fotke do Siebie na stronkę?? Własnie biore sie do roboty i zebiram wszystkie jojkowe fotki:evil_lol: Quote
Recommended Posts