baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='jo-jo']Baskomaniaku czy nie zastrzlisz mnie jak ukradnę sobie tą fotke do Siebie na stronkę?? Własnie biore sie do roboty i zebiram wszystkie jojkowe fotki:evil_lol: Oczywiście, że nie zastrzelę ;) Nawet nie sądziłem, że spotka mnie taki zaszczyt :oops: Jeśli chcesz, to pełny rozmiar fotek jest również do Twojej dyspozycji :cool3: Pozdrawiam Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='baskomaniak']Oczywiście, że nie zastrzelę ;) Nawet nie sądziłem, że spotka mnie taki zaszczyt :oops: Jeśli chcesz, to pełny rozmiar fotek jest również do Twojej dyspozycji :cool3: Pozdrawiam To jak możesz to podeslij mi na e-maila ;-))) [email protected] :loveu: Quote
baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='bellatriks']Basko super fotki:loveu: Dzięki Bellatriks Quote
baskomaniak Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='jo-jo']To jak możesz to podeslij mi na e-maila ;-))) [email protected] :loveu: OK, będę wysyłał pojedynczo. Każde z nich jest w TIFF-ie i ma po ok. 4 MB Pozdrawiam Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='baskomaniak']OK, będę wysyłał pojedynczo. Każde z nich jest w TIFF-ie i ma po ok. 4 MB Pozdrawiam Super Wielkie Dzięki :multi: Quote
anea Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Mam pytanie czy Jo-jo sie czyt. JOJO czy DŻODŻO???? Bo coś czuję że dziś palnełam gafe... :/ Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 A teraz Was troche zaskocze :evil_lol: Były dogi, była wystawa, byly dzieci, ale wiecie co? Ostatnio mnie naszło izaczęłam przeglądać folder z fotkami i cofnęlam się do czasu gdy nie miałam psa, znalazłam tam wiele super fotek, ale potem znalazłam też fotki mojego malutkiego Jojeczka, i wiele wspaniałych fotek, tak więc przez najbliższe pare dni chyba Was ciutke po zaupierdliwiam :evil_lol: 12 września 2004 Pan Hipopotam Pan Krokodyl Hmm Wąż Takie ładne cuś ;) Zirafa Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 anea napisał(a):Mam pytanie czy Jo-jo sie czyt. JOJO czy DŻODŻO???? Bo coś czuję że dziś palnełam gafe... :/ Różnie czasami Jojo czasami Dżo Dżo różnie ;) Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 O matko, ale Jo-jo ma paszcze :evil_lol: Klaudia jest jakiś topik warszawski na Galerii bo ja znaleźć nie mogę? :roll: Daj mi linka ;) Quote
jo-jo Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 PIKA napisał(a):O matko, ale Jo-jo ma paszcze :evil_lol: Klaudia jest jakiś topik warszawski na Galerii bo ja znaleźć nie mogę? :roll: Daj mi linka ;) Kochana na stronie pierwszej już jest ;-) A ja zabieram się do obróbki 7 tygodniowego Jojeczka :loveu: Quote
olcha Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 I ja też podeszłam i krzyczałam, że z Dogomani i nawet Tequilę pod pachą miałam :p ale coś chyba siakieś zamieszanie było. Razem z aneą podeszłyśmy... Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 olcha napisał(a):I ja też podeszłam i krzyczałam, że z Dogomani i nawet Tequilę pod pachą miałam :p ale coś chyba siakieś zamieszanie było. Razem z aneą podeszłyśmy... Tak myślałam że to Wy :diabloti: :lol: Ale ja na wystawie jeżeli kogoś wcześniej nie widziałam to nie skojarze :evil_lol: Więc przepraszam :roll: :lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='jo-jo']Tak myślałam że to Wy :diabloti: :lol: Ale ja na wystawie jeżeli kogoś wcześniej nie widziałam to nie skojarze :evil_lol: Więc przepraszam :roll: :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja miałam niewątpliwie szczęście że mnie zauważyłaś w Katowicach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja miałam niewątpliwie szczęście że mnie zauważyłaś w Katowicach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiesz sama wychodze z podziwu :evil_lol: Przecież wtedy było jeszcze wczesnie rano, do tego zimowy nastórj, moja druga wystawa a jednak Cię zauważyłam, ale wiesz później jak przyszła reszta dogomaniii to już mneij zauważałam :diabloti: Chociaż pomysł Aggi był niczego sobie, tylko ten banner był taki duuuuuuuuuuży :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='jo-jo']A wiesz sama wychodze z podziwu :evil_lol: Przecież wtedy było jeszcze wczesnie rano, do tego zimowy nastórj, moja druga wystawa a jednak Cię zauważyłam, ale wiesz później jak przyszła reszta dogomaniii to już mneij zauważałam :diabloti: Chociaż pomysł Aggi był niczego sobie, tylko ten banner był taki duuuuuuuuuuży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no olbrzymi , a ja ciągle się dopytywałam gdzie ten transparent:oops: Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no olbrzymi , a ja ciągle się dopytywałam gdzie ten transparent:oops: Hihi, trzeba było się lepiej rozglądać :lol: Ciekawa jestem co przygotujecie na Kielce :razz: Bo i tym razem nie odpuzcze Wam, i musiscie przyjechac żeby pogadać :loveu: , Ja jestem na 99% pewna że będę, zreszta zaraz zgłaszam Jojka i będę na 100 % :loveu: Gorzej że ja do Poznania nie jade :-( Quote
bellatriks Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='jo-jo']Dzień Dobry :hand: dobry wieczór:loveu: Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 A więc wiecie chyba że ja lubię leżeć? :loveu: Quote
bellatriks Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 super fotki! Jojkowy pycholek przesłodki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 bellatriks napisał(a):super fotki! Jojkowy pycholek przesłodki:loveu: :loveu: :loveu: Fotek to ja mam sporo ale coś dzisiaj tu pustki :mad: Quote
bellatriks Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jo-jo napisał(a):Fotek to ja mam sporo ale coś dzisiaj tu pustki :mad: to ja przesyłam Jojkowi buziaczki za całą Dogomanię (do rana będziesz go całować:evil_lol: ) Quote
jo-jo Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='bellatriks']to ja przesyłam Jojkowi buziaczki za całą Dogomanię (do rana będziesz go całować:evil_lol: ) Hihi nie wiem czy zdołam :evil_lol: Tak więc chyba jeszcze tylko to wstawię skoro pusto ;-))) Quote
Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 wkoncu siem zmobilizowalam i napisalam:)dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej!!!!!!a ja juz klika razy tu bylam ale nigdy nic nie naapisalam:(:mad:ale...nadrabiam...jo-jo sliczniusie "malenstwo" ...i supernckie fotusie!!!!!!! Quote
Alynkaaa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ps.zapomialam dodac ze uwielbiam dogowe minki sa de best normalnie!!!!:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts