Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo-jo']Baskomaniaku czy nie zastrzlisz mnie jak ukradnę sobie tą fotke do Siebie na stronkę??

Własnie biore sie do roboty i zebiram wszystkie jojkowe fotki:evil_lol:

Oczywiście, że nie zastrzelę ;)
Nawet nie sądziłem, że spotka mnie taki zaszczyt :oops:
Jeśli chcesz, to pełny rozmiar fotek jest również do Twojej dyspozycji :cool3:

Pozdrawiam

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baskomaniak']Oczywiście, że nie zastrzelę ;)
Nawet nie sądziłem, że spotka mnie taki zaszczyt :oops:
Jeśli chcesz, to pełny rozmiar fotek jest również do Twojej dyspozycji :cool3:

Pozdrawiam

To jak możesz to podeslij mi na e-maila ;-)))

[email protected] :loveu:

Posted

A teraz Was troche zaskocze :evil_lol:
Były dogi, była wystawa, byly dzieci, ale wiecie co?

Ostatnio mnie naszło izaczęłam przeglądać folder z fotkami i cofnęlam się do czasu gdy nie miałam psa, znalazłam tam wiele super fotek, ale potem znalazłam też fotki mojego malutkiego Jojeczka, i wiele wspaniałych fotek, tak więc przez najbliższe pare dni chyba Was ciutke po zaupierdliwiam :evil_lol:

12 września 2004

Pan Hipopotam

Pan Krokodyl

Hmm Wąż

Takie ładne cuś ;)

Zirafa

Posted

anea napisał(a):
Mam pytanie czy Jo-jo sie czyt. JOJO czy DŻODŻO???? Bo coś czuję że dziś palnełam gafe... :/

Różnie czasami Jojo czasami Dżo Dżo różnie ;)

Posted

PIKA napisał(a):
O matko, ale Jo-jo ma paszcze :evil_lol:

Klaudia jest jakiś topik warszawski na Galerii bo ja znaleźć nie mogę? :roll:
Daj mi linka ;)

Kochana na stronie pierwszej już jest ;-)
A ja zabieram się do obróbki 7 tygodniowego Jojeczka :loveu:

Posted

I ja też podeszłam i krzyczałam, że z Dogomani i nawet Tequilę pod pachą miałam :p ale coś chyba siakieś zamieszanie było.

Razem z aneą podeszłyśmy...

Posted

olcha napisał(a):
I ja też podeszłam i krzyczałam, że z Dogomani i nawet Tequilę pod pachą miałam :p ale coś chyba siakieś zamieszanie było.

Razem z aneą podeszłyśmy...

Tak myślałam że to Wy :diabloti: :lol:
Ale ja na wystawie jeżeli kogoś wcześniej nie widziałam to nie skojarze :evil_lol:

Więc przepraszam :roll: :lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Tak myślałam że to Wy :diabloti: :lol:
Ale ja na wystawie jeżeli kogoś wcześniej nie widziałam to nie skojarze :evil_lol:

Więc przepraszam :roll: :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja miałam niewątpliwie szczęście że mnie zauważyłaś w Katowicach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja miałam niewątpliwie szczęście że mnie zauważyłaś w Katowicach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wiesz sama wychodze z podziwu :evil_lol:
Przecież wtedy było jeszcze wczesnie rano, do tego zimowy nastórj, moja druga wystawa a jednak Cię zauważyłam, ale wiesz później jak przyszła reszta dogomaniii to już mneij zauważałam :diabloti:

Chociaż pomysł Aggi był niczego sobie, tylko ten banner był taki duuuuuuuuuuży :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']A wiesz sama wychodze z podziwu :evil_lol:
Przecież wtedy było jeszcze wczesnie rano, do tego zimowy nastórj, moja druga wystawa a jednak Cię zauważyłam, ale wiesz później jak przyszła reszta dogomaniii to już mneij zauważałam :diabloti:

Chociaż pomysł Aggi był niczego sobie, tylko ten banner był taki duuuuuuuuuuży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no olbrzymi , a ja ciągle się dopytywałam gdzie ten transparent:oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no olbrzymi , a ja ciągle się dopytywałam gdzie ten transparent:oops:

Hihi, trzeba było się lepiej rozglądać :lol:
Ciekawa jestem co przygotujecie na Kielce :razz:

Bo i tym razem nie odpuzcze Wam, i musiscie przyjechac żeby pogadać :loveu: , Ja jestem na 99% pewna że będę, zreszta zaraz zgłaszam Jojka i będę na 100 % :loveu:

Gorzej że ja do Poznania nie jade :-(

Posted

[quote name='bellatriks']to ja przesyłam Jojkowi buziaczki za całą Dogomanię (do rana będziesz go całować:evil_lol: )

Hihi nie wiem czy zdołam :evil_lol:

Tak więc chyba jeszcze tylko to wstawię skoro pusto ;-)))

Posted

wkoncu siem zmobilizowalam i napisalam:)dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czesciej!!!!!!a ja juz klika razy tu bylam ale nigdy nic nie naapisalam:(:mad:ale...nadrabiam...jo-jo sliczniusie "malenstwo" ...i supernckie fotusie!!!!!!!