chicken Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Widzialam was!! :cool3: Ale nie chcialam przeszkadzac wiec niczym paparazii robilam foty!! Widzialam Malibu:loveu:-bidulka byla wystraszona, chyba byla najmlodsza w klasie baby? Quote
jo-jo Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Hmm Jojkowi poszło beznadziejnie, i był dopiero 4 na 5 :lol: Al i tak dostał pucharek, jestem za to dumna z moich dzieci. Zarówno Malibu jak i Marc najmłodsi w klasach, ale mimo wieku 3 miesiecy i jednego tygodnia, MARC 2 miesjce na 3!! i to z oceną Wybitnie Obiecującą:multi: MALIBU 3 na 3, ale również z oceną Wybitną :multi: Do tego na Konkurncjach hodowlanych, zajelismy drugie miejsce z naszym tatusiem Soniaczkiem, i równiez drugie jako hodowla Saxifraga :multi: Maurycy tez był na wystaei ale był nie zgłoszony :angryy: :angryy: Quote
bellatriks Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Klaudia nie przejmuj się, Jojek jest super:loveu: Ja za to jestem strasznie dumna z sukcesu Teufelka Kasi:multi: Quote
jo-jo Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 bellatriks napisał(a):Ja za to jestem strasznie dumna z sukcesu Teufelka Kasi:multi: Ja tez :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: Quote
bellatriks Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 jo-jo napisał(a):Ja tez :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: hehe, Kasia będzie sobie musiała wydzielić oddzielny pokój na puchary:evil_lol: Quote
anea Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a):puk, puk! gdzie Wy? No własnie, gdzie??? I gdzie zdjęcia??? :( Quote
jo-jo Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a):puk, puk! gdzie Wy? My tu :loveu: A wiecie że chyba jedyne fotki jakie mam to kilka sztuk moich babyków z poza ringu :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Tym pinknym akcentem żegnam Pańśtwa na aż 6 dni :evil_lol: :hand: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No to pa :hand: :hand: :hand: BTW cielaczki są CUDNE !!! Quote
simbik Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Miłego wyjazdu :lol: , a po powrocie bardzo poproszę :roll: o przesłanie mi fotek mojego cielaczka na mail'a.. Właśnie nie mam rzadnej z tabliczką na bisie, bo mojemu TZtowi się karta w aparacie skończyła i nie miał refleksu :evil_lol: . Quote
LAZY Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ależ tutaj cudownie! Ehh...koło mnie mieszka piekny czarny dog! Chociaż tyle, popatrzę sobie jak pieknie się porusza... Quote
bellatriks Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Fotki super! Kasiu: ja Ci dam cały plik Teufkowych fotek (o ile wyszły w miarę ładnie) jak coś zrobię z tym rzekomo niezainstalowanym sprzętem:angryy: Quote
Sylvia_76 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jojeczku kochany, jak już wrócisz (a tak w ogóle to gdzie wyjechałaś, hmmm???) prześlij mi proszę na maila ( [email protected] ) fotki Korkosmoka. To, gdzie kłaniają się z Martą jest obłędne, zresztą te inne też :) Jeśli to Ty je robiłaś - poprosimy Cię ładnie o pozostanie naszym fotografem :) bo robisz to mistrzowsko! Całuski dla Jojeczka (jaka szkoda, że nie mogliśmy spotkać się w sobotę... byłam u Was na łąkach wybiegać mojego potwora) od małego śpiącego czarnego diablątka i ode mnie :) Quote
jo-jo Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Sylvia_76']Jojeczku kochany, jak już wrócisz (a tak w ogóle to gdzie wyjechałaś, hmmm???) prześlij mi proszę na maila ( [email protected] ) fotki Korkosmoka. To, gdzie kłaniają się z Martą jest obłędne, zresztą te inne też :) Jeśli to Ty je robiłaś - poprosimy Cię ładnie o pozostanie naszym fotografem :) bo robisz to mistrzowsko! Całuski dla Jojeczka (jaka szkoda, że nie mogliśmy spotkać się w sobotę... byłam u Was na łąkach wybiegać mojego potwora) od małego śpiącego czarnego diablątka i ode mnie :) Fotki ja robiłam i potem obrabiałam :lol: Co do fotografa to nie ma sprawy ;-)) Mam troche fotek ale wszystko do obróbki itd. a ja ost mam strasznie dużo roboty ale myśle że chyba musze dzisiaj usiąść i je przejrzeć:cool3: Quote
jo-jo Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Halo Halo Czy ktoś o nas jeszcze pamięta??? :placz: Tu tak coś dla zachęty co się u nas działo : Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='jo-jo']Halo Halo Czy ktoś o nas jeszcze pamięta??? :placz: Tu tak coś dla zachęty co się u nas działo : :hmmmm: zapraszasz na urodziny w dniu organizacji urodzin i to po imprezie? :evil_lol: Sto lat dla Jojka :multi: Quote
jo-jo Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: zapraszasz na urodziny w dniu organizacji urodzin i to po imprezie? :evil_lol: Sto lat dla Jojka :multi: Kochana ale ja pisze co się działo, tak dla zachęty :evil_lol: A urodzinkik oficjalnie jutro są ale bardzo dziękujemy za życzonka, a odwdzięczymy się fotkami z imprezki :cool3: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='jo-jo']Halo Halo Czy ktoś o nas jeszcze pamięta??? :placz: Tu tak coś dla zachęty co się u nas działo : :evil_lol: :evil_lol: ale bowska fotka Czyli z życzeniami jutro :razz: Quote
jo-jo Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 To tak na początek: Fotka zrobiona w czerwcu w tym roku: No i fotka ktorą zrobiłam wczoraj wieczorkiem :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='jo-jo']To tak na początek: Fotka zrobiona w czerwcu w tym roku: No i fotka ktorą zrobiłam wczoraj wieczorkiem :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
simbik Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 To jakiś Matrix... nic tylko zatrzymali się w czasie :evil_lol: . Quote
Teklunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='jo-jo']To tak na początek: Fotka zrobiona w czerwcu w tym roku: No i fotka ktorą zrobiłam wczoraj wieczorkiem :evil_lol: wow, nieźle Ci się udalo uchwycić dwa takie momenty! super :klacz: Quote
Recommended Posts