Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajnista fotka Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no ja już jestem, a Ty? :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Teklunia napisał(a):no ja już jestem, a Ty? :evil_lol: A ja siedze we szkole :evil_lol: Cześć Dziewczyny :multi: Dzięki za mie sowa, dzisiaj jak wróce i dorwe się do kompa to wstawie kolejną pertię tym razem z pierwszych dni Jojka w naszym domku :loveu: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 A więc dzień w kótrym Jojcio przybył do domciu, nie spełna 7 tygodni :loveu: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 moon_light napisał(a):nic nie widze:shake: Coś źle patrzysz :lol: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 I tak było juz dwa dni póxniej, a widzieć to cośą z tyłu to jest tzw" balkon " podchodziłem do niego tylko tydzień! Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='jo-jo'] ja widzę :multi: i to widzę przepiękne rzeczy - małego Jojka :loveu: Kurcze, słodziasty był :) Taka gapcia kochana :loveu: Quote
Juszes Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 jejciu jaki maluczek :*** słodzidkie zdjecia :loveu: Quote
PIKA Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 O Jojka do sprzatania zaganiali :shake: to wyzysk nieletnich :shake: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='PIKA']O Jojka do sprzatania zaganiali :shake: to wyzysk nieletnich :shake: Nie zagonili a sprzątali po nim :evil_lol: Cześć Dziewczyny :multi: Quote
simbik Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='jo-jo']I tak było juz dwa dni póxniej, a widzieć to cośą z tyłu to jest tzw" balkon " podchodziłem do niego tylko tydzień! Teufel pierwszego dnia wparował na balkon i trzeba go było siłą z tamtąd wyganiać :evil_lol: oraz expresowo organizować kratkę żeby nie wypadł. Ale słodka mordeczka:loveu: Quote
jo-jo Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='simbik']Teufel pierwszego dnia wparował na balkon i trzeba go było siłą z tamtąd wyganiać :evil_lol: oraz expresowo organizować kratkę żeby nie wypadł. Hehe, U nas kratki były jeszcze przed psem :evil_lol: [quote name='simbik']Ale słodka mordeczka:loveu: Ateraz taki duzy i tej słodkiej mordeczki już ni ma:shake: Jest tylko jeden wielki faflun... Quote
Alynkaaa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 łłłłoojooooojjjQ wyglada tu jak taki maly klapouchy z Kubusia Puchatka slodziak poprostu!!!!!:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 aaaaa maleńki Jojeczek :loveu: :loveu: :loveu: cudowny!!! Quote
jo-jo Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Dzień Dobry Państwu :hand: Nazywam się Malaga i mam 3 miesiące ;-) Quote
chicken Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jojek spotkam cie jutro na wystawie w Łodzi? :cool3: Chce zrobic fotki :multi: Quote
jo-jo Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 chicken napisał(a):Jojek spotkam cie jutro na wystawie w Łodzi? :cool3: Chce zrobic fotki :multi: Hihi jak CI się uda mnie dorwać :evil_lol: Będę przed 10 bo o 10, zaczynają się konkurencje hodowlane, więc ja wchodze 4 razywtedy na ring (:crazyeye: ) trzy razy z Jojkiem, plus jeszcze z jednym pisiakiem ;-) Potem mam moje 2 babyki do wystawienia (:multi:) czyli Marca i Malibu, a i Maurycy goscinnie będzie :loveu: Potem Jojek w kllasie, i w międzyczasie Achilles albo Korek, więc mnie to trzeba łapać :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Malagusia przepiękna!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
chicken Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Hmm to nie bede ci przeszkadzac... Bede Ci kibicowac i robic fotki dozkow :p Jakos bede latac z ringu do ringu :cool1: bo przeciez musze swoja grupe obfotografowac :evil_lol: Quote
simbik Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='jo-jo'] Przerośnięty królik :evil_lol: . Jo-jo i pytanie z innej beczki, bo ja już zgłupiałam. Czy Saxifragi też wychodzą jako hodowla ??? Quote
jo-jo Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 simbik napisał(a):Jo-jo i pytanie z innej beczki, bo ja już zgłupiałam. Czy Saxifragi też wychodzą jako hodowla ??? Oczywiście że Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musicie przed 10 być, bo idziecie an Reproduktora i Hodowlę! Quote
Alynkaaa Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='jo-jo']Dzień Dobry Państwu :hand: Nazywam się Malaga i mam 3 miesiące ;-) slodziak poprostu...przesliczne malenstwo:) Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:Malaga jest the best Trzymam kciukasy za JoJkowe występy;) Quote
Recommended Posts