bigos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 mniam, mniam.... A ja tu siedzę w pracy i wcinam suchy chleb :placz: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo'] A tu jeszcze mam takie cusie ;-)) Śliczne i bardzo apetyczne:loveu: Takiego straszaka znalazłam na jednej z działek :evil_lol: Świetna!:lol: Quote
Mi. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jeeeeej :loveu: jakie cudeńka śliczniaste:loveu: Arlekinki są cudowne i ten szary w plamki:loveu: :p Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 mrowka napisał(a):O matko!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Ale przegapilam, takei wydarzenie normalnei wstyd i hanbe przynioslam rodzinie :placz: :oops: o ja glupia! o ja niemadra! o ja itd. itd. :placz: Moj kochany Jojeczek tatusiem! :iloveyou: :placz: - teraz ze wzruszenia :loveu: Jojeczku gratuluje! Klaudia Tobie tez oczywiscie :cool3: Jakie kluseczki kochane :loveu: :placz: boskie!! Zaraz je zjem wszystkie.. upss.. Ja chce slicznego szczeniolkaa konika, trzymajcie mnie bo zaraz wykradne jedngo malego Jojeczka i bedzie :oops: :loveu: fiuu fiuu a zonka tez sliczna :cool3: :cool3: Usciski, buziaki dla tatusia! No nie kogóż to moje oczy widzą!! Mrówka Ty żyjesz:multi: Nie wiem czy Ci wybaczymyte zaległości co do dzieci :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']Świetna!:lol: Było ich nawet więcej ale jakoś ta była "najładniejsza" :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 bigos napisał(a): mniam, mniam.... A ja tu siedzę w pracy i wcinam suchy chleb :placz: Hmm to może posmaruj przynajmniej masłem będzie smaczniejsze:diabloti: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='bigos'] mniam, mniam.... A ja tu siedzę w pracy i wcinam suchy chleb :placz: Bigosku bo Wy tam w Poznaniu to macie jakieś precle Marcina, czy coś takiego nie? Co to jest? Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):a zaraz zamiast letnich będą szczeniaczkowe :loveu: Zaraz? Kurde, albo ja już czytać nie potrafię, albo mi się Jo-Jo z obietnic nie wywiązuje. Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 nathaniel napisał(a):Zaraz? Kurde, albo ja już czytać nie potrafię, albo mi się Jo-Jo z obietnic nie wywiązuje. Zaraz to przenośnia była:evil_lol: Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Zaraz to przenośnia była:evil_lol: Aaa.... metafora taka.... rozumiem.... Quote
sota36 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='mrowka'] Moj kochany Jojeczek tatusiem! :iloveyou: :placz: - teraz ze wzruszenia :loveu: Jojeczku gratuluje! Klaudia Tobie tez oczywiscie :cool3: Jakie kluseczki kochane :loveu: :placz: boskie!! Zaraz je zjem wszystkie.. upss.. BRAWO! BRAWO! BRAWO! gRATULACJE!!! :popcorn: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 sota36 napisał(a):BRAWO! BRAWO! BRAWO! gRATULACJE!!! :popcorn: O prosze Sota do nas zawitała ;-)) Dziąkujemy :multi: Quote
sota36 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 NO WIESZ :) jAK TO "ZAWITALA" MOJEGO jOJKA TO JA SLEDZE, ALE JESTEM IN COGNITO! Nawet wybralam sobie maluszka - ulubienca - tego laciatego brazowego - Jezu nie znam sie na masci Dozkow!!! Ale na drugim zdjeciu lezy po lewej stronie z taka rozowa pyska! Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 sota36 napisał(a):NO WIESZ :) jAK TO "ZAWITALA" MOJEGO jOJKA TO JA SLEDZE, ALE JESTEM IN COGNITO! Nawet wybralam sobie maluszka - ulubienca - tego laciatego brazowego - Jezu nie znam sie na masci Dozkow!!! Ale na drugim zdjeciu lezy po lewej stronie z taka rozowa pyska! Czyli padoba Ci się moja ulubienica sunia (arlekinek) ta co prawie cała biała po za głóką jest ;) A zamiast In Cognito to trzeba poprostu częściej wpadać:diabloti: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):I tak masz remont to i stół wymienisz :evil_lol: nie wytrzymam :lol: :lol: :lol: co za Złośnik :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 dbsst napisał(a):nie wytrzymam :lol: :lol: :lol: co za Złośnik :evil_lol: nie prawda :obrazic: uff u nas zaraz będzie chłodniej basen jest w trakcie rozstawiania na balkonie :diabloti: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):nie prawda :obrazic: uff u nas zaraz będzie chłodniej basen jest w trakcie rozstawiania na balkonie :diabloti: nie wcale nie prawda :diabloti: nie wytrzymam zaraz i do Ciebie przyjade zająć cały BASEN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 już miałam mieć wyrzuty sumienia ze nie słusznie posądziłam :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a):nie wcale nie prawda :diabloti: nie wytrzymam zaraz i do Ciebie przyjade zająć cały BASEN :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmm zaraz będzie napopmpowany, i woda nalana myśle że za godiznke gotowy będzie, specjalnie dla Ciebie zrobie zdjęcia i będę miała dowody że można wchodzić do wody :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a):już miałam mieć wyrzuty sumienia ze nie słusznie posądziłam :lol: DeBe powiem jedno ha ha ha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm zaraz będzie napopmpowany, i woda nalana myśle że za godiznke gotowy będzie, specjalnie dla Ciebie zrobie zdjęcia i będę miała dowody że można wchodzić do wody :evil_lol: :evil_lol: nie no udusze własnymi RENCAMI :mad: :mad: :mad: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a):nie no udusze własnymi RENCAMI :mad: :mad: :mad: Albo będę jeszcze lepsza i zrobie dokumentacje z rozstawiania i napełniania basenu :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):DeBe powiem jedno ha ha ha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lmaa: :knuje: :errrr: :errrr: :cool1: Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Albo będę jeszcze lepsza i zrobie dokumentacje z rozstawiania i napełniania basenu :evil_lol: nie wyrobie czuje taką bezsilność :angryy: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 DeBe napisał(a):nie wyrobie czuje taką bezsilność :angryy: Ochłodzisz się aptrząc na to wszystko:evil_lol: Quote
Recommended Posts