Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='nathaniel'] tak się zastanawiam czy w końcu w naszym prawie jest zapis o kopiowaniu ogonków i uszków tak, jest zakaz cięcia uszu i ogonów, ale wiele wetów jest wciąż w stanie to zrobić... Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*'] mniaaaaaam :loveu: :loveu: :loveu: Hmm na zdjęciu mniam ale w rzeczywistości ble :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm na zdjęciu mniam ale w rzeczywistości ble :evil_lol: a to wogóle jakiś owoc jest?:razz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 *luthien* napisał(a):a to wogóle jakiś owoc jest?:razz: Hmm to się nazywa wisieńka :diabloti: Quote
simbik Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):a w niedziele do naszej hodowli jedziemy do szczeniolów 6 tygodniowych :loveu: Więc szczeniaczkowy weekend:diabloti: Chyba 7 tygodniowych :cool3: ... a mojego już tam nie będzie:shiny: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 simbik napisał(a):Chyba 7 tygodniowych :cool3: ... a mojego już tam nie będzie:shiny: wiem bierzecie go w piątek przy okazji przeglądu :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami Quote
Ajronowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):a cóż Ci się tak podoba moja droga? :evil_lol: Hmmm Całkoształt moja droga, całkoształt:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst'] mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami DeBe obiecuje że specjalnie dla Ciebie zerwe tą wisienke i przywiozę :evil_lol: może szpila się skusi :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ajronowa napisał(a):Hmmm Całkoształt moja droga, całkoształt:evil_lol: Coraz bardziej mnie zaskakujesz:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):DeBe obiecuje że specjalnie dla Ciebie zerwe tą wisienke i przywiozę :evil_lol: może szpila się skusi :diabloti: tam Szpila JA JA JA JA :eating: :eating: :eating: :sabber: :sabber: :sabber: Quote
Ajronowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Coraz bardziej mnie zaskakujesz:evil_lol: Ja siebie też:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):tam Szpila JA JA JA JA :eating: :eating: :eating: :sabber: :sabber: :sabber: Nie ma sprawy ale żeby nie było dla Szpili też wezme :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Nie ma sprawy ale żeby nie było dla Szpili też wezme :evil_lol: sie czepłaś tej Szpili ona nie może jeść dba o linie :roll: :evil_lol: :evil_lol: ale JA JA JA JA mogę zjeść i jej część :sabber: :sabber: :sabber: ;) Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):sie czepłaś tej Szpili ona nie może jeść dba o linie :roll: :evil_lol: :evil_lol: ale JA JA JA JA mogę zjeść i jej część :sabber: :sabber: :sabber: ;) Skoro tak to nie ma sparwy ;) Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Skoro tak to nie ma sparwy ;) hehehheheh jeszcze TZ by pewnie kciał mój oczywiście :cool3: :lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):hehehheheh jeszcze TZ by pewnie kciał mój oczywiście :cool3: :lol: Hmm czy czereśnie też Państwo sobie życza? :lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm czy czereśnie też Państwo sobie życza? :lol: ołłłłłłłłłłłłłłłłl je ja uwielbiać wisińie (nie mylić z wiśniówką :evil_lol: ) i czeresienki mniam właśnie utonełam w ślinie Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):ołłłłłłłłłłłłłłłłl je ja uwielbiać wisińie (nie mylić z wiśniówką :evil_lol: ) i czeresienki mniam właśnie utonełam w ślinie Tylko sama nie wiem czy jeszcze jakieś czereśnie się znajdą jak na działke doajde :evil_lol: Może coś z helu Ci wyśle? :razz: Tam prędzej znajde:evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Tylko sama nie wiem czy jeszcze jakieś czereśnie się znajdą jak na działke doajde :evil_lol: Może coś z helu Ci wyśle? :razz: Tam prędzej znajde:evil_lol: tak drażnij mnie drażnij :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):tak drażnij mnie drażnij :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: Hmm ale ja się wcale nie drażnie :razz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm ale ja się wcale nie drażnie :razz: :evil_lol: tia nie wcale ja juz z zazdrości pół stołu zjadłam :mad: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):tia nie wcale ja juz z zazdrości pół stołu zjadłam :mad: :evil_lol: I tak masz remont to i stół wymienisz :evil_lol: Quote
mrowka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O matko!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: Ale przegapilam, takei wydarzenie normalnei wstyd i hanbe przynioslam rodzinie :placz: :oops: o ja glupia! o ja niemadra! o ja itd. itd. :placz: Moj kochany Jojeczek tatusiem! :iloveyou: :placz: - teraz ze wzruszenia :loveu: Jojeczku gratuluje! Klaudia Tobie tez oczywiscie :cool3: Jakie kluseczki kochane :loveu: :placz: boskie!! Zaraz je zjem wszystkie.. upss.. Ja chce slicznego szczeniolkaa konika, trzymajcie mnie bo zaraz wykradne jedngo malego Jojeczka i bedzie :oops: :loveu: fiuu fiuu a zonka tez sliczna :cool3: :cool3: Usciski, buziaki dla tatusia! Quote
Recommended Posts