jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 KORONA napisał(a):Oparłam się, bo że tak powiem majtek na sobie nie miałam i siakoś tak mi gopio było ;) Ale chyba następnym razem przyjedziesz już przygotowana:razz: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hihihihihihihhihihihihi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']No i Faza trzecia ostatnia Szczyt marzeń w gorące dni :cool3: Piękny Jojek i jego maluchy :loveu: Ponieważ ja na dogach nie znam się absolutnie, muszę się zapytać, bo mnie to gnębi - jak to jest, że w jednym miocie są szczenięta różnej maści ? Po dogu płaszczowym - arlekiny ? Byłam przekonana, że dopuszcza się żóltego do żóltego, płaszczoweg do płaszczowego itd, a szczenięta rodzą się takie jak rodzice :razz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 beria napisał(a):Szczyt marzeń w gorące dni :cool3: Piękny Jojek i jego maluchy :loveu: Ponieważ ja na dogach nie znam się absolutnie, muszę się zapytać, bo mnie to gnębi - jak to jest, że w jednym miocie są szczenięta różnej maści ? Po dogu płaszczowym - arlekiny ? Byłam przekonana, że dopuszcza się żóltego do żóltego, płaszczoweg do płaszczowego itd, a szczenięta rodzą się takie jak rodzice :razz: Dopuszcza się w trzech grupach : czarny i arlekin, błękitne i oddzielnie żółte z pręgowanymi, tylko że czarne są dzielone jeszcze na płaszcze i platteny , sa też krycia gdzie są czarne do błękitów taki jest piękny Korkociąg:loveu: A lepiej to może Koronka wyjaśnić bo ona wie na ten temat znacznie więcej ode mnie :evil_lol: Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Dopuszcza się w trzech grupach : czarny i arlekin, błękitne i oddzielnie żółte z pręgowanymi, tylko że czarne są dzielone jeszcze na płaszcze i platteny , sa też krycia gdzie są czarne do błękitów taki jest piękny Korkociąg:loveu: Chociaż późna pora, coś zakumałam :grins: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 beria napisał(a):Chociaż późna pora, coś zakumałam :grins: Więcej może zroumiesz na stronie Klubu Doga ;-)) Tam chyba w artykułach jest to wytłumaczone :) Quote
mrowka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']Mrówcia za to że widze Cię dzisiaj drui raz to wszystkie grzechy sa Ci odpuszczone:loveu: A Korona jak zobaczyła dzisiaj ten nasz basen to omal do niego nie wskoczyła:evil_lol: Ahhh kochana wiedzialam! Dziekuje bardzo... normalnie jak ja Wam sie odwdziecze, chyba juz wiem.. :cool3: :evil_lol: Ja musze wytrzymaćjeszcze do dużej wody ponad tydzień:placz: Ale za to najpierw wystawa potem padne w autku a potem rozwale się wieczorem na plaży razem z Jojkiem i tylko fotki będę pstrykać:loveu: To gdzi ejedziemy nad moze? :multi: ale macie super!! tylko pozazdroscic i basenu i plazy.. ah Ja na miejscu Moniki nawet bym sie nie zastaanawiala, z delfinkow to byscie mnie sila nie wyciagneli :lol: Oparłam się, bo że tak powiem majtek na sobie nie miałam i siakoś tak mi gopio było ;-) I kto to mowi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dominika1987 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ojej, jakie kluseczki kochane:loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne, niech się zdrowo chowają :D Mi bardzo podoba sie sunia szara (po colakowemu to byłoby blue-merle ;)). Szkoda, ze ten rodzaj umaszczenia nie jest uznawany w Polsce:shake: Quote
anovi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm to może stopniowe robienie sorbetu truskawowego? :evil_lol: Sadystka :evil_lol:;) No dobra zrób ten sorbet.. zrób.. niech sobie chociaż popatrzę.. :sabber: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='mrowka']Ahhh kochana wiedzialam! Dziekuje bardzo... normalnie jak ja Wam sie odwdziecze, chyba juz wiem.. :cool3: :evil_lol: Hmm może pora już odwiedzić dogi:razz: [quote name='mrowka'] To gdzi ejedziemy nad moze? :multi: ale macie super!! tylko pozazdroscic i basenu i plazy.. ah Ja na miejscu Moniki nawet bym sie nie zastaanawiala, z delfinkow to byscie mnie sila nie wyciagneli :lol: Kochana jedziemy na Hel:razz: Jedziesz z nami jest dużo miejsca:evil_lol: A może i Korona u nas zawita:diabloti: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 anovi napisał(a):Sadystka :evil_lol:;) No dobra zrób ten sorbet.. zrób.. niech sobie chociaż popatrzę.. :sabber: No nie wszyscy od sadystów mnie tu wyzywają:evil_lol: Musze coś wymyśleć:razz: Bo sorbet to ja mam jeszcze w lodówce, ale chyba zaraz po truskawy z Jojkiem pójde i zrobie koktajla:loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 A tak wogóle to Witam Wszystkich :multi: :multi: :multi: Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']No i Faza trzecia ostatnia Zapraszamy!! Już pierwsi korzystają 8) O w mordę, tosz to już przegięcie :angryy: :angryy: :angryy: Sadystka :mad: Tak się znęcać nad ludzmi :cool3: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 No nie kolejna:evil_lol: To dzisiaj będzie akcja robienia sorbetu truskawkowego:diabloti: Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):To dzisiaj będzie akcja robienia sorbetu truskawkowego:diabloti: Podłość ludzka nie ma granic :mad: ;) Ale sorbecik to owszem poprosze, może czegoś się nauczę :razz: Quote
nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bo Jo-jo to taka chamica...., bo : a) wystarczy wyjść z domu na 1-1,5 h, a już trzeba z 4-7 stron nadrabiać b)fotorelacja z powstawania baseniku, kiedy na dworze tak gorąco c) a teraz jeszcze sorbet Jo-jo :mad: :) Pozdrawiamy Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 No to zacznijmy dzisiaj kffiatkowo:loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Hmm jak tak wszyscy mi marudzą to pokaże efekt końcowy:diabloti: To jest sorbet zrobiony(i obecnie konsumowany:diabloti: ) z domowych truskawek:loveu: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jednak basen był lepszy. Trzymał w napięciu .:diabloti: A ten sorbet ... hm. Oszukaństwo jakieś. A gdzie etapy ??? :shake: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jednak basen był lepszy. Trzymał w napięciu .:diabloti: A ten sorbet ... hm. Oszukaństwo jakieś. A gdzie etapy ??? :shake: Narazie to efekt końcowy, bo za jakąś godzinkę rozpoczynamy robić od początku:loveu: 2 kilo truskawek dzisiaj mam, i pójdą na Sorbecik i kluchy z truskawami obiecuje wszystko obfocić i opisać:diabloti: Quote
KUMPELka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='jo-jo']No to zacznijmy dzisiaj kffiatkowo:loveu: Jakie piąkne, to krzaki czy już drzewa a może rabatki w skrzynkach na balkonie :roll: Cudne :multi: Quote
nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jednak basen był lepszy. Trzymał w napięciu .:diabloti: A ten sorbet ... hm. Oszukaństwo jakieś. A gdzie etapy ??? :shake: No własnie... kłamczucha z tej Klaudii:shake: Quote
nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jo-jo napisał(a):Narazie to efekt końcowy, bo za jakąś godzinkę rozpoczynamy robić od początku:loveu: 2 kilo truskawek dzisiaj mam, i pójdą na Sorbecik i kluchy z truskawami obiecuje wszystko obfocić i opisać:diabloti: To ja poprosze dokładny, co i jak, jak się robi etc :) Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 KUMPELka napisał(a):Jakie piąkne, to krzaki czy już drzewa a może rabatki w skrzynkach na balkonie :roll: Cudne :multi: Nie te kwiatki są w niby "ogórdkach" na dworku, bo wziełąm dzisiaj na spacerek aparacik i po pstrykałam ;-) Nathaniel obiecuje wszystko pokoleji:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 eee basen był lepszy :evil_lol: :evil_lol: ja truskawków;) nie lubie :eviltong: co innego wisienki ,czereśnie :eating: :eating: :eating: :cool3: Quote
Recommended Posts