Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 hahahahahaha jaki poważny dog :loveu: :evil_lol: on ma uszy obcięte?? boski jest :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Korek ma 4,5 miesiąca i z dzisijeszego ważenia ponad 30 kilo :evil_lol: A Jojek ma 20 miesięcy i z tego co pamiętam to nie całe 70 kilo waży ;-) Quote
Sylvia_76 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lazy - dziękuję bardzo za komplement :) Kolega Jojka nie wstał do tej pory (przestał już dyszeć ale oczy wciaż mu sie śmieją). Jojo - Twój konik nie ma sobie równych. Na kolanach do Częstochowy pójdę (nawet 2 razy i to w największe upały) aby mój miał taki charakter i majestat w sobie jak Jojek. Jestem pod wielkim wrażeniem - fotki naprawdę nie oddają tego, jaki Jojo jest cudny :loveu: Oj, jak przydałby się tu taki kumpel dla Korkosmoka... Nie chcecie się przeprowadzić do Centrum? :placz: Tak myślałam... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Klaudia - wyślij mi wszystkie fotki na [email protected] , proszę... :lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Sylvia_76'] Klaudia - wyślij mi wszystkie fotki na [email protected] , proszę... :lol: To wyśle Ci te so tu są bo reszta albo rozmazana albo jeszcze inaczej zepsuta wyszła ;-) Quote
nathaniel Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A ciemu Koreczek ma uszka cięte? tak się zastanawiam czy w końcu w naszym prawie jest zapis o kopiowaniu ogonków i uszków , jakoś nic nie wymyśliłam :oops: Sylvia to nie jest broń Boże napad na Ciebie, poprostu mnie to ciekawi :) Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Sylvia skoro Korek chce nas odiwedzić to nie ma problemu tylko dajcie znać kiedy ;-) Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ajronowa napisał(a):OoOooooOo to tez mi sie podoba:razz: a cóż Ci się tak podoba moja droga? :evil_lol: Quote
Quelthalas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='nathaniel']A ciemu Koreczek ma uszka cięte? tak się zastanawiam czy w końcu w naszym prawie jest zapis o kopiowaniu ogonków i uszków , jakoś nic nie wymyśliłam :oops: Sylvia to nie jest broń Boże napad na Ciebie, poprostu mnie to ciekawi :) Jest:)Mam oficjalny komentarz z Głównego Inspektoratu Weterynarii,gdzie jak byk napisane jest,ze cięcie jest zakazane.Jak chcesz to jak tylko znajdę w kompie-wyślę Ci:). No i coś mi się wydaje,że po światówce to tylko patrzeć,jak będzie zakaz wystawiania ciętych....ale to już temat nie na ten topic:))) Quote
Quelthalas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Jojek,a kiedy nowe zdjecia dzieci będą?:cool3: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Quelthalas napisał(a):Jojek,a kiedy nowe zdjecia dzieci będą?:cool3: Hmm mysle że w sobote napewno :razz: Jedziemy z rana i wieczorkiem wracamy więc jak ktoś będzie wytrwały to myśle że jeszcze przed północa wstawię ;) Quote
Quelthalas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Eee,to ja pewnie bedę cierpliwa.Północ przecież to rano:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Quelthalas napisał(a):Eee,to ja pewnie bedę cierpliwa.Północ przecież to rano:evil_lol: Hmm to moge Ci obiecać że wyśle Ci od razu linka do galerii na stronie :evil_lol: Pojechalibyśmy nawet jeszcze w tygodniu ale stwierdziliśmy że w weekend tirów nie będzie, więc lepsza droga ;-)) Dzieci obfoce na wszystkie strony nareszcir :loveu: Quote
Quelthalas Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O,dzięki:).I obfoć,je obfoć.My też jedziemy obfocić maluszki,ale chyba w piątek,bo w sobotę wystawka Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Quelthalas napisał(a):O,dzięki:).I obfoć,je obfoć.My też jedziemy obfocić maluszki,ale chyba w piątek,bo w sobotę wystawka Wiem że wystawka miałam nawet jechac ale wole jechac do dzieci ;) Więc mam nadzieje że wyniki pozbierasz do mojej kolekcji :razz: I oczywiście czekam na fotki maluszków (tylko że gdzie one małe :evil_lol: ) Quote
beth_i_boogi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 O jestem tu pierwszy raz i musze przyznać że szczena mi opadła jak zobaczyłam Jo - Jo:crazyeye: piękny pies, naprawde możesz być z niego dumna:loveu: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :loveu::loveu::loveu:ale boskie te giganciki :razz: Rany ja nie myślałam ,że Jojek taki ciężki :razz: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Rany ja nie myślałam ,że Jojek taki ciężki :razz: Yyy gwarantuje Ci że on cięzki nie jest ;-)) A tu jeszcze mam takie cusie ;-)) Takiego straszaka znalazłam na jednej z działek :evil_lol: I pajęczynka... Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 a zaraz zamiast letnich będą szczeniaczkowe :loveu: Quote
nathaniel Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To ja sie z psem wlokę, szybciutko wracam i oczekuje foteczek. Wracam za max. 10 min - foty maja juz byc :mad: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Patka napisał(a):no letnie szczeniaczki są najlepsze :cool3: może nawet z ojczulkiem jakieś zdjęcia będą:loveu: ale to zobaczymy w sobote :razz: a w niedziele do naszej hodowli jedziemy do szczeniolów 6 tygodniowych :loveu: Więc szczeniaczkowy weekend:diabloti: Quote
Recommended Posts