anovi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Raczej pęknie na wstępie :evil_lol: A sąsiedzi hmm jest szansa żeby do nich doleciał deszczyk ale to za tydzień jak wodę będziemy spuszcać i już resztki będą lecieć:diabloti: A tak to w basenie będzie nie cała tona wody :diabloti: Oby tylko wcześniej nie poleciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No to już!:evil_lol: Yyy gdyby to takie łatwe:evil_lol: , musi wytrzymać jeszcze do niedzieli przyszłej i obiecuje mu że jak tylko przyjedziemy nad morze to idziemy nad wode (oczywiście z aparatem) tak więc będzie codzienna relacja z wakacji.. Kocham Laptopy:multi: [quote name='an3czka'] No a jaki ma być. Musi pewnie stać na swoim miejscu. To ważna postać w Feng Shui:evil_lol: Hmm ja tam w feng shui nie bawię a on stoi na barku i pilnuje, drugi stoi u mnie na biurku, z tego co wiem oznacza szczęście:razz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 anovi napisał(a):Oby tylko wcześniej nie poleciało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmm postaram się nie dopuścić do tego :diabloti: A jakby Jojkowi udało się do wody wleźć to pstryknę oczywiscie :razz: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Yyy gdyby to takie łatwe:evil_lol: , musi wytrzymać jeszcze do niedzieli przyszłej i obiecuje mu że jak tylko przyjedziemy nad morze to idziemy nad wode (oczywiście z aparatem) tak więc będzie codzienna relacja z wakacji.. Kocham Laptopy:multi: A to się doczeka chłopina, doczeka:lol: Hmm ja tam w feng shui nie bawię a on stoi na barku i pilnuje, drugi stoi u mnie na biurku, z tego co wiem oznacza szczęście:razz: Ja też się nie bawię, ale kiedyś cosik czytałam:p Quote
Nugatowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']A więc Faza pierwsza zakończona :loveu: Basen gotowy do wyniesienia na balkon.. A Pan Pies cały czas pilnuje... A tu jeszcze troche balkonu.. A to hmmm.. No proszę, ledwo da się czym oddycham. A u Jojków basen :mad: :mad: :evil_lol: . Przypadkiem Pan pies nie pomyli tego basenu z Miską :lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka'] A to się doczeka chłopina, doczeka:lol: Ja też się nie bawię, ale kiedyś cosik czytałam:p No to jestes lepsza odemnie bo ja nic nie czytałam :diabloti: A teraz uwaga zaraz Faza number 2 :razz: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nugatowa napisał(a):No proszę, ledwo da się czym oddycham. A u Jojków basen :mad: :mad: :evil_lol: . Przypadkiem Pan pies nie pomyli tego basenu z Miską :lol: :evil_lol: Hmm pomylenie basenu z miską to bardzo prawodopodobne :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 A więc pora na faze Drugą II... Ostatnie chwile przed postawieniem basenu Wąż idący z łazienki na górze i czekający na nalanie wody do basenu:diabloti: No i Basen już postawiony: A nawet miejsce na stolik z krzesełkami się znalazło :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Aniu a to specjalnie dla Ciebie Budda z mojego biurka:loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :mad::mad::mad:o zesz w morde to jest ten normalny balkonik , a niech mnie kaczka /:evil_lol:/ kopnie . Dawaj foty jak się pławisz :pw basenie. Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Alu raczej jak się Jojuś w baseniku pławi :D Quote
dbsst Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no ni ezaraz tą Jo-jową mamę uduszę pewnie się teraz wyleguje w Jo-jowym basenie :mad: a Panią |Vectrę również zaraz po pani Jojkowej będe dusić :mad: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :-x :-x :-x :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :PROXY5: :flaming: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']Aniu a to specjalnie dla Ciebie Budda z mojego biurka:loveu: I z czego on się tak cieszy?:lol: Świetny, a jak nogami wywija:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Ykhym moje drogie teraz to mnie już zabijecie :diabloti: A więc uroczyście oświadczam że Faza Druga zakończona!! A zaraz będą dowody zbrodnii:diabloti: hihiih Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 KORONA napisał(a):No nie dobijaj mnie !!! Monisiu przecież wiesz że możesz przybyć do nas na swym żółtym rumaku i się pluskać:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 No to ziu... A więc tak wygląda basen w Fazie Drugiej Nie zabrakło oczywiście Pana Psa przy wielkiej misce z wodą :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 No i Faza trzecia ostatnia Zapraszamy!! Już pierwsi korzystają 8) Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :loveu:śuper Jojkowa oberwiesz ....ja mam mały balkon , upierdliwych sąsiadów i gorąco miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:śuper Jojkowa oberwiesz ....ja mam mały balkon , upierdliwych sąsiadów i gorąco miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Alu wiedziałam że będzie ze mną źle :evil_lol: No ale przynajmniej całą fotorelacje zdałam i ide się ze psem przejść:diabloti: (a Wy już tu sobie przygptujcie jakiś spisek na mnie :diabloti: ) Quote
Daisunia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jaaa też chciec taki basenik ..... :lol: Quote
an3czka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']No i Faza trzecia ostatnia Zapraszamy!! Już pierwsi korzystają 8) No nie! Teraz to masz przechlapane:mad: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='an3czka']No nie! Teraz to masz przechlapane:mad: To się doigrałam ?:razz: Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo']To się doigrałam ?:razz::mad:otóż to , właśnie miałam to napisać :angryy: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:otóż to , właśnie miałam to napisać :angryy: Nie bijcie! Ja chciałam dobrze :placz: :evil_lol: Quote
Recommended Posts