Vectra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ano czekamy z niecierpliwością na fotki kluseczków :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Hmmm jest troche starszy to chyba dlatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co nie zmienia faktu:eviltong: W ogóle taki fajniuchny jest:cool3:. Taki prawdziwy "chłop", no!:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Co nie zmienia faktu:eviltong: W ogóle taki fajniuchny jest:cool3:. Taki prawdziwy "chłop", no!:evil_lol: ykhym tak to tylko na tym zdjęciu wyszedł, gdybyś zobaczyła go jak zachowuje się an spacerze to byś juz nie powiedziała że jest takim "chłopem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']ykhym tak to tylko na tym zdjęciu wyszedł, gdybyś zobaczyła go jak zachowuje się an spacerze to byś juz nie powiedziała że jest takim "chłopem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mówię, co widzę na zdjęciu. Poza tym każdy mężczyzna ma w sobie dziecko:cool3: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Ja mówię, co widzę na zdjęciu. Poza tym każdy mężczyzna ma w sobie dziecko:cool3: Hihi może faktycznie coś w tym jest :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 PIKA napisał(a):łii ale sliczne chlopaki :loveu: Na żywca jeszcze łądniejsi:evil_lol: A jutro po pstrykam 4,5 miesięcznego Korka:loveu: Znowu dwa dogi będą mniam mniam (no dzisiaj 4 były:evil_lol:) Quote
gochgoch Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 tak szukałam dogów i jak to sie stało, że dopiero teraz tu trafiłam??? NIE WIEM!!!! Ale się udało.. JO_JO JEST PRZEPIĘKNY!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 W galerii to dogów jest kilka wystarczy chwilke przejrzeć nagłówki nawet ;-))) Quote
gochgoch Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):W galerii to dogów jest kilka wystarczy chwilke przejrzeć nagłówki nawet ;-))) :oops::oops::oops: JO-JO JEST IDEALNIE UMASZCZONY!!!! FACET W MOIM TYPIE :lol: :loveu::loveu::loveu: TRAFIŁAM NAJLEPIEJ JAK MOGŁAM...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Widzę, ze galeria ukwiecona, ale jestem rozczarowana, ze nie ma klusków :shake: Quote
Ajronowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']No wiesz:evil_lol: A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz: o o o o podoba mi sie :eviltong: Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cholibka, przez zepsutego kompa przegapilam narodziny, ale juz jestem i mowię CUDEŃKA!!! Takie piękne kluchy, że oczu oderwac nie moge. Oby kolejne fotki szybciej niz w sobote dotarły! Jo-Jo gratuluję udanego miotu! Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='LAZY']Cholibka, przez zepsutego kompa przegapilam narodziny, ale juz jestem i mowię CUDEŃKA!!! Takie piękne kluchy, że oczu oderwac nie moge. Oby kolejne fotki szybciej niz w sobote dotarły! Jo-Jo gratuluję udanego miotu! Paulinko Dziękujemy, postaram się wymęczyć zdjęcią już nie takich kluseczek :evil_lol: [quote name='Ajronowa']o o o o podoba mi sie :eviltong: Kochana czy Ty chora dzisisaj jesteś?:diabloti: [quote name='Maga100']Widzę, ze galeria ukwiecona, ale jestem rozczarowana, ze nie ma klusków :shake: Madziu obiecuje że fotki będą napewno w sobote jak nie wcześniej ;-)) A teraz zbieramy się z Jojkiem na spacer z małym doziem oczywiście aparat wybiera się z nami :diabloti: Quote
Ajronowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a): Kochana czy Ty chora dzisisaj jesteś?:diabloti: Nie Nie Nie, ani mi nie przygrzało, ani nie chora:eviltong: Widzisz, widzisz? Co raz lepiej sie dzieje:cool3: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ajronowa napisał(a):Nie Nie Nie, ani mi nie przygrzało, ani nie chora:eviltong: Widzisz, widzisz? Co raz lepiej sie dzieje:cool3: yy to ja już sama nie wiemn co to spowodowało :razz: Quote
Sylvia_76 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dziękujemy za przeuroczy spacer :loveu: Wdzięczni nieskończenie Sylvia i Korek Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Nie ma za co i zapraszamy ponownie ;-)) Może jakieś fotki wyszły z tego wszystkiego:evil_lol: Quote
LAZY Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ten "maly" kolega Jo-Jo jest swietny. Uwielbiam małe dogi, sa maxymalnie nieproporcjonalne i przez to takie fantastyczne! Ciekawa jestem jak się Jo-Jo zachowa w obecności swoich pociech:) Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 LAZY napisał(a):Ten "maly" kolega Jo-Jo jest swietny. Uwielbiam małe dogi, sa maxymalnie nieproporcjonalne i przez to takie fantastyczne! Ciekawa jestem jak się Jo-Jo zachowa w obecności swoich pociech:) też jestem tego ciekawa, może stwierdzi "co to jest?!":evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 cuciola napisał(a):boskie fotki! Hi Hi Dziękuje:loveu: Dopiero na tych fotkach widać jakie dogi to neibezpieczne bydlaki :diabloti: Quote
cuciola Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 i te uszka hihi :) cudne! ile one juz waza? takie giganty! Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ale ma wielki pysk:loveu: :loveu: :-o :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts