jo-jo Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 AlKil napisał(a):hm... zdjęcia to liczba mnoga, a ja widzę tu jedno... ale i tak fajne!!! Ale ja się przywitałam póki co :evil_lol: Przeciez nie powiedziałam że to koniec :razz: Gorzej że Wy pozowanych nie lubicie :diabloti: (a takich mam kilka bo potrzebowałam do reklamy memu psu zrobić dobre zdjęcia) Quote
sunrise Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a): Gorzej że Wy pozowanych nie lubicie :diabloti: ) a kto powiedział, że nie lubimy? :mad: dogi mogę oglądać nawet na pozowanych ;) Quote
moon_light Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a)::multi: Dzień Dobry Państwu:multi: Dzien dobry Pani i Panu !...poznaje to miejsce ze zdjecia:cool3: Quote
sunrise Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 fajne to drugie zdjęcie - taki kolos a minka szczeniacka :lol: Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jojek ma mine jakby chial opuścic to towarzystwo :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 To jego towarzystwo opuściło :placz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='jo-jo']Znowu mam stać :roll: Co on tak tą głowe przechyla, ucho jedno ma cięższe?:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 moon_light napisał(a):Co on tak tą głowe przechyla, ucho jedno ma cięższe?:eviltong: W matke się wdał :evil_lol: Tak jak pół rodziny :diabloti: :diabloti: Quote
Ajronowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='jo-jo']Znowu mam stać :roll: Gienu zdejmuj mu obrózke bo mu sie podgardle robi :eviltong: Ale sowją drogą słodziak jest:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Ajronowa napisał(a):Gienu zdejmuj mu obrózke bo mu sie podgardle robi :eviltong: Frajerze troche trudno jak wokół Ciebie pełno rowerów psów i dzieci (i w między czasie SM) ale i tak podgardle ma i ja o tym wiem więc co za różnica czy widać czy nie (dla mnie przynajmniej, i tak na wystawach brak tego w opisach :razz: ) Ajronowa napisał(a):Ale sowją drogą słodziak jest:eviltong: Ja chyba się przeczytałam (w sensie przesłyszłam) Ty coś dobrego o mojejkrowie mówisz hahah Quote
moon_light Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a):W matke się wdał :evil_lol: Tak jak pół rodziny :diabloti: :diabloti: Dobrze że nie w jakiegos psa sąsiada:eviltong: A może mu w lewe ucho metke wszyli?:roll: Quote
Ajronowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 jo-jo napisał(a):Frajerze troche trudno jak wokół Ciebie pełno rowerów psów i dzieci (i w między czasie SM) ale i tak podgardle ma i ja o tym wiem więc co za różnica czy widać czy nie (dla mnie przynajmniej, i tak na wystawach brak tego w opisach :razz: ) Ja chyba się przeczytałam (w sensie przesłyszłam) Ty coś dobrego o mojejkrowie mówisz hahah Docen ze mowie, bo ja ostanio krtyczna jestem :evil_lol: Tralalalalala Quote
jo-jo Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Dzień Dobry Państwu :loveu: Dzisiaj witamy nie zdjęciami dzieci (nadal ich nie ma) nie zdjęciami Jojka, lecz moimi próbami makrowymi i kilkoma fotki z dzisiejszego pobytu na działce :loveu: Tak więc zaczynamy ;-)) Cdn... Quote
Alicja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 no nie powiem fotki całkiem całkiem ......ale ja chce małe dożki :placz: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Znowu mam stać :roll: Ale przystojniak:cool3: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Znowu mam stać :roll: oooooo konik zasłonił pół nieba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czesc :D Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 a teraz coś na poważnie odnośnie szczeniorków :razz: łone są cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne ja kce takie małe koniki systkie :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :iloveyou: :iloveyou: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Śliczne napewno są i chyba pczka już pootwierały ;-)) A my dzisiaj znowu dzień spędziliśmy na działce coś tam pstrykałam ale znowu były to w większości kfiatki, no a później troche Jojka z jego pół-bratem Lexusem ;-)) Quote
Recommended Posts