Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Tak więc o to Pan Pies :diabloti: :razz:o bosz co ty mu zrobiłaś ...chyba mu ciepło :p Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o bosz co ty mu zrobiłaś ...chyba mu ciepło :p No wiesz:evil_lol: A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 o boshe a mnie sie wydaje że to słodkie oczka małego żarłoczka przyznaj sie co miałas pysznościowego w reku :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):o boshe a mnie sie wydaje że to słodkie oczka małego żarłoczka przyznaj sie co miałas pysznościowego w reku :evil_lol: Hmm myślisz że aparat jest smaczny? :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Hmm myślisz że aparat jest smaczny? :evil_lol: hehehe aparat może nie (chociaż jak Szpili smakowała komóra :roll: ) [SIZE=2]chociaż kto wie ale nad aparatem pewnie jest jakis smaczny smakołyk ćliczne kUnie dwa :loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 nie prawda wcale żadnego smakołyka nie ma :razz: poprostu była bardzo poważna rozmowa :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):nie prawda wcale żadnego smakołyka nie ma :razz: poprostu była bardzo poważna rozmowa :evil_lol: hahahhahahaah i taki słodziak sie z niego zrobił żeby Cie przekupić wiec jednak było przekupstwo :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Hi hi :diabloti: A teraz troche kfiatków :razz: Tajemniczy Ogórd... Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 I jeszcz troche kfiatków (należałoby przebrać fotki piesków :evil_lol: ) i drzewko :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 No to może na tyle narazie skoro tu pusto :evil_lol: Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']No wiesz:evil_lol: A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz: Ja na pewno nie zabiję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwielbiam patrzeć na dogi, są takie dostojne;) Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 bigos napisał(a):Ja na pewno nie zabiję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwielbiam patrzeć na dogi, są takie dostojne;) Tu to akurat tylko na tym zdjeciu bo później chłopaki rozrabiali :evil_lol: Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):Tu to akurat tylko na tym zdjeciu bo później chłopaki rozrabiali :evil_lol: Też chętnie popatrzę jak rozrabiają;) Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 bigos napisał(a):Też chętnie popatrzę jak rozrabiają;) Tu akurat już nikomu aparatu nie chciało się brać (za gorąco + komary), teraz przez wakacje stwierdziłam że codziennie będę kraść mojej mamie aprat na spacery i będzie dużo foteczek :diabloti: Quote
bigos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):... teraz przez wakacje stwierdziłam że codziennie będę kraść mojej mamie aprat na spacery i będzie dużo foteczek :diabloti: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']No wiesz:evil_lol: A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz: Dlaczego ktoś miałby Cię zabić? Przecież to bardzo ładne zdjęcie:p Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Dlaczego ktoś miałby Cię zabić? Przecież to bardzo ładne zdjęcie:p Tak ale tu chodzi, oooo....ustawienie itd. ale trudno bardzo mi się to zdjęcie podoba, bracia obok siebie mniam :loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 nowe wieści od dzieci: "Oczka otworzyliśmy w czwartek, jaki ten świat jest kolorowy, a nawet jakieś inne mamusie nas przywitały. Nasza Pani powiedziała że w przyszłym tygodniu jedziemy na pierwsze odrobaczanie, Ciekawi jesteśmy co nam będę robić? :roll: , Żadnych nowych gości nie było i nikt nam zdjęć nie robił, więc siedzimy sobie tak i siedzimy i czekamy wkońcu na jakąś sesje zdjęciową, a wiemy że nie długo nasz tatuś przyjedzie do nas z aparacikiem więc się pokażemy!" Quote
olcha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):nowe wieści od dzieci: "Oczka otworzyliśmy w czwartek, jaki ten świat jest kolorowy, a nawet jakieś inne mamusie nas przywitały. Nasza Pani powiedziała że w przyszłym tygodniu jedziemy na pierwsze odrobaczanie, Ciekawi jesteśmy co nam będę robić? :roll: , Żadnych nowych gości nie było i nikt nam zdjęć nie robił, więc siedzimy sobie tak i siedzimy i czekamy wkońcu na jakąś sesje zdjęciową, a wiemy że nie długo nasz tatuś przyjedzie do nas z aparacikiem więc się pokażemy!" :multi: :multi: :multi: To czekamy na nowe kluchy :cool3: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 olcha napisał(a)::multi: :multi: :multi: To czekamy na nowe kluchy :cool3: U nas ustalone i w sobote z rańca wyjeżdrzamy do Poznania :multi: :multi: Czyli jeżeli mi Beatka nie przyśle to sama wypstrykam zdjęcia dzieciom! Ha nareszcie :loveu: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Tak ale tu chodzi, oooo....ustawienie itd. ale trudno bardzo mi się to zdjęcie podoba, bracia obok siebie mniam :loveu: E tam ustawienie. Twój po prawej?:razz: Quote
Sylvia_76 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):U nas ustalone i w sobote z rańca wyjeżdrzamy do Poznania :multi: :multi: Czyli jeżeli mi Beatka nie przyśle to sama wypstrykam zdjęcia dzieciom! Ha nareszcie :loveu: O, jak fajnie!!! wymiziaj cudeńka ode mnie :loveu: Jeszcze całkiem niedawno odwiedzałam Korka i jego rodzeństwo i wszystkie były takie malutkie i wyglądały tak słodko :loveu: Malutkie dozie są rozczulające... :loveu: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka']Twój po prawej?:razz: Zgadza się :p Sylvia jak dadzą to wydrapiemy :diabloti: Ale mamusia podobno pokazuje wręcz nawet obcym, więc nam to w zebach może będzie przynosić :evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='jo-jo']Zgadza się :p (Ma większą klatę:cool3:) Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 [quote name='an3czka'](Ma większą klatę:cool3:) Hmmm jest troche starszy to chyba dlatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts