Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o bosz co ty mu zrobiłaś ...chyba mu ciepło :p

No wiesz:evil_lol:

A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz:

Posted

dbsst napisał(a):
o boshe a mnie sie wydaje że to słodkie oczka małego żarłoczka

przyznaj sie co miałas pysznościowego w reku :evil_lol:

Hmm myślisz że aparat jest smaczny? :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Hmm myślisz że aparat jest smaczny? :evil_lol:

hehehe aparat może nie (chociaż jak Szpili smakowała komóra :roll: ) [SIZE=2]chociaż kto wie

ale nad aparatem pewnie jest jakis smaczny smakołyk

ćliczne kUnie dwa :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):
nie prawda wcale żadnego smakołyka nie ma :razz:
poprostu była bardzo poważna rozmowa :evil_lol:

hahahhahahaah i taki słodziak sie z niego zrobił żeby Cie przekupić

wiec jednak było przekupstwo :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']No wiesz:evil_lol:

A to zdjęcie mi się starsznie podoba :loveu: Nie mogłam się powstrzymać żeby nie wstawić :diabloti: Mam nadzieje że mnie nikt nie zabije:razz:

Ja na pewno nie zabiję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwielbiam patrzeć na dogi, są takie dostojne;)

Posted

bigos napisał(a):
Ja na pewno nie zabiję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Uwielbiam patrzeć na dogi, są takie dostojne;)

Tu to akurat tylko na tym zdjeciu bo później chłopaki rozrabiali :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Też chętnie popatrzę jak rozrabiają;)

Tu akurat już nikomu aparatu nie chciało się brać (za gorąco + komary),
teraz przez wakacje stwierdziłam że codziennie będę kraść mojej mamie aprat na spacery i będzie dużo foteczek :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
...
teraz przez wakacje stwierdziłam że codziennie będę kraść mojej mamie aprat na spacery i będzie dużo foteczek :diabloti:

:laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

[quote name='jo-jo']No wiesz:evil_lol:

Dlaczego ktoś miałby Cię zabić? Przecież to bardzo ładne zdjęcie:p

Posted

[quote name='an3czka']Dlaczego ktoś miałby Cię zabić? Przecież to bardzo ładne zdjęcie:p

Tak ale tu chodzi, oooo....ustawienie itd. ale trudno bardzo mi się to zdjęcie podoba, bracia obok siebie mniam :loveu:

Posted

nowe wieści od dzieci:

"Oczka otworzyliśmy w czwartek, jaki ten świat jest kolorowy, a nawet jakieś inne mamusie nas przywitały. Nasza Pani powiedziała że w przyszłym tygodniu jedziemy na pierwsze odrobaczanie, Ciekawi jesteśmy co nam będę robić? :roll: , Żadnych nowych gości nie było i nikt nam zdjęć nie robił, więc siedzimy sobie tak i siedzimy i czekamy wkońcu na jakąś sesje zdjęciową, a wiemy że nie długo nasz tatuś przyjedzie do nas z aparacikiem więc się pokażemy!"

Posted

jo-jo napisał(a):
nowe wieści od dzieci:

"Oczka otworzyliśmy w czwartek, jaki ten świat jest kolorowy, a nawet jakieś inne mamusie nas przywitały. Nasza Pani powiedziała że w przyszłym tygodniu jedziemy na pierwsze odrobaczanie, Ciekawi jesteśmy co nam będę robić? :roll: , Żadnych nowych gości nie było i nikt nam zdjęć nie robił, więc siedzimy sobie tak i siedzimy i czekamy wkońcu na jakąś sesje zdjęciową, a wiemy że nie długo nasz tatuś przyjedzie do nas z aparacikiem więc się pokażemy!"

:multi: :multi: :multi: To czekamy na nowe kluchy :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
:multi: :multi: :multi: To czekamy na nowe kluchy :cool3:

U nas ustalone i w sobote z rańca wyjeżdrzamy do Poznania :multi: :multi:
Czyli jeżeli mi Beatka nie przyśle to sama wypstrykam zdjęcia dzieciom!

Ha nareszcie :loveu:

Posted

[quote name='jo-jo']Tak ale tu chodzi, oooo....ustawienie itd. ale trudno bardzo mi się to zdjęcie podoba, bracia obok siebie mniam :loveu:
E tam ustawienie.
Twój po prawej?:razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
U nas ustalone i w sobote z rańca wyjeżdrzamy do Poznania :multi: :multi:
Czyli jeżeli mi Beatka nie przyśle to sama wypstrykam zdjęcia dzieciom!

Ha nareszcie :loveu:

O, jak fajnie!!! wymiziaj cudeńka ode mnie :loveu:
Jeszcze całkiem niedawno odwiedzałam Korka i jego rodzeństwo i wszystkie były takie malutkie i wyglądały tak słodko :loveu:

Malutkie dozie są rozczulające... :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Twój po prawej?:razz:

Zgadza się :p

Sylvia jak dadzą to wydrapiemy :diabloti:
Ale mamusia podobno pokazuje wręcz nawet obcym, więc nam to w zebach może będzie przynosić :evil_lol: