Maga100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='jo-jo'] A Leon jak nie przedziurawii to zapraszam:diabloti: no co ty, przecież widziałaś, ze on się grzecznie kladzie i leży :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):zapytała bym grzecznie czy macie suchy chleb dla konia :evil_lol: :evil_lol: No to dwa z nich chciałyby raczej dostać tego chleba od Ciebie(takich fanów pieczywa to ja nigdy nie widziałam:loveu: ) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='Maga100']no co ty, przecież widziałaś, ze on się grzecznie kladzie i leży :lol: Hmm to jak przejdzie przez bandy , a właściwie je grzecznie przeskoczy to prosze bardzo 8) Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):No to dwa z nich chciałyby raczej dostać tego chleba od Ciebie(takich fanów pieczywa to ja nigdy nie widziałam:loveu: ) no przecież kunie lubią chleb ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: a to Ty masz trzy dogi :-o to czemu ja widze tylko jednego ? :hmmmm::diabloti: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):no przecież kunie lubią chleb ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: a to Ty masz trzy dogi :-o to czemu ja widze tylko jednego ? :hmmmm::diabloti: Bo dwa są przejazdem (chociaż w niedziele sobie pojechały:placz: ) Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :placz: :placz: :placz: Ja mam w ogródku rozłożony wąż z dziurkami z których leci taka mgiełkowa woda, psy się tego boją, a dla mnie za zimne :eviltong: Taki basen to byłoby idealne rozwiązanie...tylko, co na to sąsiedzi przechodzący za płotem :oops: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 olcha napisał(a): Taki basen to byłoby idealne rozwiązanie...tylko, co na to sąsiedzi przechodzący za płotem :oops: :evil_lol: A co im do tego? :razz: :diabloti: Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):A co im do tego? :razz: :diabloti: Też racja :p Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='olcha'] :placz: :placz: :placz: Ja mam w ogródku rozłożony wąż z dziurkami z których leci taka mgiełkowa woda, psy się tego boją, a dla mnie za zimne :eviltong: Taki basen to byłoby idealne rozwiązanie...tylko, co na to sąsiedzi przechodzący za płotem :oops: :evil_lol: a co mają sąsiedzi do Twojej działki i płotu :crazyeye: :crazyeye: a niech się wstydzi ten kto widzi :eviltong: :eviltong: ja tam mam gdzieś tych zza płotu :evil_lol: :evil_lol: Quote
mrowka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jo-jo, ja sama sobei tego nei wybacze! :placz: :shake: wiec chociaz Wy mi wybaczcie :oops: :cool3: :calus: O jaciee! Macie basen! Jaa tez chce! :multi: i do tego z delfinkamii ohh chyba zaraz zjawimy sie tam u Was :cool3: A nawet miejsce na stolik z krzesełkami się znalazło :evil_lol: o matko! tylko ppozazdroscic balkoniku :oops: u mnie ledwo wstawie suszarke z praniem na jednym, drugi jest ciutka wiekszy ale nie ma mowy o basenie, a co dopiero na stoli z krzeselkami :roll: ;) Pij sobie Jojeczku pij, zeby tak pancia plywac nie miala gdzie :evil_lol: Mordulka mojaa kochana, i te fafeleczkiiii mniamniusiee ohhhhhh :loveu: :oops: Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Vectra napisał(a):a co mają sąsiedzi do Twojej działki i płotu :crazyeye: :crazyeye: a niech się wstydzi ten kto widzi :eviltong: :eviltong: ja tam mam gdzieś tych zza płotu :evil_lol: :evil_lol: :placz: :placz: :placz: No nie! Skoro tak mówicie kupuję basen :razz: Niech se patrzą :cool3: Tylko jak potem moje zdjęcia znajdziecie w internecie pod tytułem "uwolnić orkę" to się nie przestraszcie :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 mrowka napisał(a):Jo-jo, ja sama sobei tego nei wybacze! :placz: :shake: wiec chociaz Wy mi wybaczcie :oops: :cool3: :calus: O jaciee! Macie basen! Jaa tez chce! :multi: i do tego z delfinkamii ohh chyba zaraz zjawimy sie tam u Was :cool3: Mrówcia za to że widze Cię dzisiaj drui raz to wszystkie grzechy sa Ci odpuszczone:loveu: A Korona jak zobaczyła dzisiaj ten nasz basen to omal do niego nie wskoczyła:evil_lol: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Mrówcia za to że widze Cię dzisiaj drui raz to wszystkie grzechy sa Ci odpuszczone:loveu: A Korona jak zobaczyła dzisiaj ten nasz basen to omal do niego nie wskoczyła:evil_lol: Moniko, oparłaś sie pokusie??? Ja bym wskakiwała bez zastanawiania :) Ostatecznie Klaudia nie po to tak długo wszystkich szczuła tym basenem (jego widokiem, etapami powstawania, nalewaiem wody, gdy upał był niemożebny), aby z niego nie skorzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anovi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Oj to widzę, że działo się dziś... oj działo :lol: A Jojek wlazł w końcu do baseniku, czy tylko troszkę napluł do wody :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Moniko, oparłaś sie pokusie??? Ja bym wskakiwała bez zastanawiania :) Ostatecznie Klaudia nie po to tak długo wszystkich szczuła tym basenem (jego widokiem, etapami powstawania, nalewaiem wody, gdy upał był niemożebny), aby z niego nie skorzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmm to ja Wam powiem tyle że jeszcze się niekąpałam:diabloti: A Monika ledwo co się oparła bo była bliskoo wejścia do wody :evil_lol: A dlaczego ja miałam niby szczuć?:roll: Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 anovi napisał(a):Oj to widzę, że działo się dziś... oj działo :lol: A Jojek wlazł w końcu do baseniku, czy tylko troszkę napluł do wody :evil_lol: Nie no dla Jojeczka to te burty troche za wysokie więc go nikt nie wpuszcza :evil_lol: Jedyne co to się porzadnie napił:razz: :diabloti: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Jojo - bo to było jak szczucie (przynajmniej mnie) :) :) :) To ja tu umieram z gorąca i nagle widzę zapowiedź basenu. Jeknęłam z zazdrości i pomyślałam, że szybko wymażę tę informację z głowy i dalej będę się radośnie smażyć w tym upale. Ale nie! :) Pojawiło się zdjęcie ;) Potem nastepne, potem jeszcze kilka i basenik z wooooooooodą... Taki cudny... oj... :lol: :lol: :lol: Daje sobie głowę uciąć, że moje jęki słychać było na parterze :) Nawet Korkosmok opuścił na moment najfajniejsze miejsce w mieszkaniu (kafle na przedpokoju) aby sprawdzić, co mnie tak emocjonuje :) :) :) Szczęściaro Ty :) U mnei na balkoniku można ustawić wazonik :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Jojo - bo to było jak szczucie (przynajmniej mnie) :) :) :) To ja tu umieram z gorąca i nagle widzę zapowiedź basenu. Jeknęłam z zazdrości i pomyślałam, że szybko wymażę tę informację z głowy i dalej będę się radośnie smażyć w tym upale. Ale nie! :) Pojawiło się zdjęcie ;) Potem nastepne, potem jeszcze kilka i basenik z wooooooooodą... Taki cudny... oj... :lol: :lol: :lol: Daje sobie głowę uciąć, że moje jęki słychać było na parterze :) Nawet Korkosmok opuścił na moment najfajniejsze miejsce w mieszkaniu (kafle na przedpokoju) aby sprawdzić, co mnie tak emocjonuje :) :) :) Szczęściaro Ty :) U mnei na balkoniku można ustawić wazonik :) A ja to wszystko z nudów i braku zdjęć robiłam:razz: I starałam się przekazać to jak najdokładniej :diabloti: A że zaczęło się to wszystko w największe upały to nie moja wina:evil_lol: skończyło się już jak było ciemniej bo cień przyszedł na balkon, ale nie wiem już sama co ja Wam jutro pokaże?:roll: Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):ale nie wiem już sama co ja Wam jutro pokaże?:roll: Wiesz co? Jeśli chcesz stopniować nam przyjemnośc i na jutro zaplanowałaś coś jeszcze lepszego, to ja jutro robię sobie wolne od kompa :) W moim wieku nie wolno się denerwować :lol: :lol: :lol: Oj, do soboty, do soboty... :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Wiesz co? Jeśli chcesz stopniować nam przyjemnośc i na jutro zaplanowałaś coś jeszcze lepszego, to ja jutro robię sobie wolne od kompa :) W moim wieku nie wolno się denerwować :lol: :lol: :lol: Oj, do soboty, do soboty... :) Hmm to może stopniowe robienie sorbetu truskawowego? :evil_lol: Chociaż ten to jeszcze mam, hmm no nie wiem co mogę jeszcze wymyślić:razz: Może ma ktoś jakiś pomysł?? Ja musze wytrzymaćjeszcze do dużej wody ponad tydzień:placz: Ale za to najpierw wystawa potem padne w autku a potem rozwale się wieczorem na plaży razem z Jojkiem i tylko fotki będę pstrykać:loveu: A potem siąde do kompa i wszystko na dogo wrzuce:multi: Quote
anovi Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Klaudia, coś znajdziesz na pewno ;) Nowy dzień pewnie przyniesie jakieś nowe pomysły :lol: Dzisiejsza relacja basenowa była super :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 anovi napisał(a):Klaudia, coś znajdziesz na pewno ;) Nowy dzień pewnie przyniesie jakieś nowe pomysły :lol: Dzisiejsza relacja basenowa była super :) Hmm Dziękuje na szczęściwie jeszcze żyje (JESZCZE bo morderstwa na zlecenie mam nadzieje nie było:evil_lol: ) a możejutro wybrać się trzeba na wycieczke do lasu i pobawić się makro? Ae chyba za ciepło:shake: Kurde co w taką pogodę można pstrykac?? Quote
Sylvia_76 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 jo-jo napisał(a):Hmm to może stopniowe robienie sorbetu truskawowego? :evil_lol: Plan na jutro: przed odpaleniem kompa pójść po truskawki :) :) :) Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Plan na jutro: przed odpaleniem kompa pójść po truskawki :) :) :) do tego polecam albo dokupić śmietanke, albo zrobic z śmietanką i cukrem koktajl, albo zrobić papkę truskawkową dosłodzić i zrobić sorbet mniammmmm Kurcza ja już nie wiem co na jutro wymyślić :razz: Naprawde chyba będę przez noc nad tym siedziała :evil_lol: Quote
KORONA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sylvia_76 napisał(a):Moniko, oparłaś sie pokusie??? Ja bym wskakiwała bez zastanawiania :) Ostatecznie Klaudia nie po to tak długo wszystkich szczuła tym basenem (jego widokiem, etapami powstawania, nalewaiem wody, gdy upał był niemożebny), aby z niego nie skorzystać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oparłam się, bo że tak powiem majtek na sobie nie miałam i siakoś tak mi gopio było ;) Quote
Recommended Posts