Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj miziałam Jojka :loveu: Miękki jak aksamit :evil_lol:

I do teraz czuję dogi w tyłku :oops: Bo mi na spacerze Jojek z Achillem w czterech literach zaparkowały :lol:

Posted

asher napisał(a):
A ja dzisiaj miziałam Jojka :loveu: Miękki jak aksamit :evil_lol:

I do teraz czuję dogi w tyłku :oops: Bo mi na spacerze Jojek z Achillem w czterech literach zaparkowały :lol:

moja Droga Ty to się przyzwyczajaj do tego jak na dogowiskach chcesz się pojawiać 8):lol:

Posted

Wspaniałe zdjęcia akcji pięknych psów :loveu:
Do dogów zawsze będę miała słabość :cool3: A te są naprawdę wyjątkowe każdy w każdy - WSPANIAŁE :multi: :multi: :multi:
a anegdota z żołnierzem - poskładałam się ze śmiechu :lol:
Będę częstym gościem w tej galerii pełnej pięknych duzych psiaków :razz:

Posted

KUMPELka napisał(a):
.................
Będę częstym gościem w tej galerii pełnej pięknych duzych psiaków :razz:

Ja także:laola::laola::laola::cool2::cool2::cool2:

Posted

Hale na pewno mu nie przeszkadzają..ciekawe jak to na powietrzuy będzie...ale początki złe na powietrzu we wrześniu nie były ;-))
pierwsza otwarta wystawa w Dobrym Mieście a potem w Łodzi więc chłopak będzie mieć akurat jedną mniejszą wystawke na przestawienie się ;-))

Oto pierwsza nasza wystawa ;-))

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
Jojek za niedlugo w mojej galerii pojawi sie cos specjalnie dla was :cool3: wiec zapraszam do odwiedzin :):):)

hmm nie lubie sie domyślać wiec powiedz prosze..ja chciałam cfuś do nasze jgalerii dodać ale jakoś amło osóbek ostatnio odiwedza więc nie wiem czy jest sens coś dodawać:evil_lol:

Posted

Chcialam miec doga nawet rozgladalam sie za szczeniakiem no ale rodzice wrrr noo ale moze kiedys :):):)
wyobrazam sobie jojka w krawacie albo jakies muszcze hihih no jak gentelmen :):):):)