Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):
Nie powiesz mi chyba, że u ciebie w domu codziennie pierze się skarpety? :evil_lol: Marsz do kosza z brudną bielizną i wyjmować mi parkę dla burków :mad: :diabloti: :modla:

Ty no co ja będe po polach z brudami latać :diabloti:
Moze coś sie znajdzie ale nic nie obiecuje 8) a Marta nie odbiera..jak będę iść na pola to zajrze do niej albo jeszcze później dryndne

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Buuu, no co za paskuda nieużyta, nie chce mi pomóc w szkoleniu :placz: To wsadź sobie teraz do kieszeni jakieś rękawiczki, albo cokolwiek, tak, żeby przeszło twoim zapachem :modla:

Posted

asher napisał(a):
Buuu, no co za paskuda nieużyta, nie chce mi pomóc w szkoleniu :placz: To wsadź sobie teraz do kieszeni jakieś rękawiczki, albo cokolwiek, tak, żeby przeszło twoim zapach em :modla:

No już dobrze dobrze poszukam czegoś ;-)) Zobaczymy co te Twoje Boorki potrafią :razz: :evil_lol:

Posted

asher napisał(a):
Dzięki!!! :buzi:
Sęk w tym, że one jeszcze nie potrafią, dlatego tak cię molestuję - bo muszą się uczyć niecnoty ;)

To co one na tych szkoleniach robią? Śpią :evil_lol:

Dla oglądajacyhc fotki gwaramtuje dzisiejszą dawke 8) ja biore aparat ale czy jeszcze któraś kobiecina wpadnie na ten pomysł to nie licze :razz:

Posted

asher napisał(a):
Prawie śpią, leniuchy jedne :mad: :lol:
Ja aparatu nie mam, ale Pika i Maga na pewno wezmą ;)

No to ja licze na nie:razz:

Posted

O jejuu moj kochaniutki Jojeczek :iloveyou: buuu jak ja tesknie kochaniutki za Toba :placz: Moje slicznosci kochane, pieszczochh cudowny :loveu: Buziaaki duuzo buziakow dla Was :cool3: :loveu: i prosze Jojeczka pomiziac po brzuszku :loveu: i poo fafulkach moich cudownych :oops: :oops: :loveu:

Posted

Nowi widzowie bardzo mile widziani a ze spacerku do pokazania nadaje się blisko 40 fotek więc siedzimy i z Koroniastą je obrabiamy 8) Więc zapraszam jeszcze dzisiaj :diabloti:

Mrówcio odezwałaś się nareszcie!!

Posted

PIKA napisał(a):
Dobra a co mam zrobić, jak mam na jednym zdjęciu 5 psow kazdy inny?

Gdzie mam wstawić? :razz:

No to chyba musisz wszędzie wstawić :diabloti:

Posted

ja właśnie obrabiam ostatnią partei..najpierw wrzucimy na dogi a potem podizelimy wszystko między galerie 8)Ale w międzyczasie pójdziemy z psami na dwór 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
ja właśnie obrabiam ostatnią partei..najpierw wrzucimy na dogi a potem podizelimy wszystko między galerie 8)Ale w międzyczasie pójdziemy z psami na dwór 8)

Ja też chcę :multi:.
Moja odmówiła wyjscia na dwór. Jak jej pokazałam obroże, to udała, że nie widzi i poszła spać...

Posted

Dzisiejszy spacerek ;-))
Dość nie typowy bo nie skłądał się on jedynie z samych dogów (których było aż 3) ale były 3 owczarki, dwa labki i jak to mówi Korona Skudłacony Dog Niemiecki...Ciuka mimo wczorajszej niebezpiecznej wpadki w płotek była dzisiaj całkowicie na chodzie...