bigos Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Piękne:loveu::loveu::loveu:Uwielbiam dogi:loveu::loveu::loveu:Fotki robią wrażenie Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 stereo napisał(a):A przecież takie duże psy to urodzeni mordercy...:evil_lol: A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti: Quote
bigos Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 jo-jo napisał(a):A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti: Nooooooo, aż strach sie bać, takie stwory kochane:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 jo-jo napisał(a):A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti: a nie masz ? :diabloti: Gratuluje tytulow :multi::multi: Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 PIKA napisał(a):a nie masz ? :diabloti: Gratuluje tytulow :multi::multi: No wiesz z której strony to bydle :diabloti: z której niebezpieczne :evil_lol: Dziękujemy Dziękujemy :razz: Quote
Maga100 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 no oczywiście, że niebezpieczne bydlę, chciał zjeść Leona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie: PIĘKNE Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='jo-jo']A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti::angryy::angryy::angryy:kto się ośmiela tak mówić :crazyeye: a tu jaki dostojny :razz: Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Maga100']no oczywiście, że niebezpieczne bydlę, chciał zjeść Leona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak poważnie: PIĘKNE O nienie Kochana...On chciał go jedynie staranować :evil_lol: A to że Leon się prosił od początku o pokazanie że tak nie można to już woją drogą :diabloti: Alicjo tu tylko tak wyszedł dostojnie z drugiej stony to dziecko które nie długo swoje dzieci będzie mieć :evil_lol: Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 a tu jaki dostojny On wszędzie jest dostojny, nie tylko tu.:lol: A ta szmatka w kieszeni, to po co? żeby wycierać wspaniałe potoki śliny, czy w jakimś wyższym celu? :oops: Quote
Maga100 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='jo-jo']O nienie Kochana...On chciał go jedynie staranować :evil_lol: A to że Leon się prosił od początku o pokazanie że tak nie można to już woją drogą :diabloti: To tak jakby ciebie chciał jedynie staranować dinozur :evil_lol: :evil_lol: Ale jestem pod wrażeniem Jo-jka, który tak naprawdę nie zjadł Leona, choć mógł :cool1: Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Maga100']To tak jakby ciebie chciał jedynie staranować dinozur :evil_lol: :evil_lol: Ale jestem pod wrażeniem Jo-jka, który tak naprawdę nie zjadł Leona, choć mógł :cool1: Wies zon naprawde karny jest, przecież widziałaś że chciał odpuścić..wystarczu że ja go odwołam on poddaje i koniec ;-)) Stereon wogóle ja byłam tak zakręcona na tej wystawie że włożyłam tą szmate do przedniej a nie do tylnej kieszeni :angryy: A jest po to aby np. jak przed ringiem zapluje się z innym pem albo przy pokazaniu zęboli żeby można wytrzeć ślinke :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='Agga']jojeczku jestes sliczny:loveu: Agguś Ty nam lepiej powiedz kiedy nas na wystawie odwiedzisz? :razz: Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 brawo dla jojeczka :):):):) urodzony chempion:cool3: Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']brawo dla jojeczka :):):):) urodzony chempion:cool3: Zobacymy Zoabczymy jak zrobin Interaz to możemy o tym mówić dopiero :evil_lol: Póki co zbiera chyba tytuły dla swoich dzieci :lol: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='jo-jo']I tak dla rozluźnienia ;-)) Hop, Hop... ..i Hop. Kazanie Leje Na To... Dozia Sielanka No to ja lece! nie no to to po prostu świetne! Uśmiałam się :D Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 No to ja lece! a ten co? z ringu zwial? :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):a ten co? z ringu zwial? :diabloti: Wiesz Barbados stwierdził że skoro jego Pancio go nie wystawia a jedynie woła go z poza ringu to on poleci do niego :diabloti: A ja Wkońcu dotrałam do domu z kilkoma fotkami (później wstawie bo mam małe problemy natury dogowej), Byliśmy dzisiaj u Koroniastej :loveu: I poszlismy nad stawiki na Warszawiance :diabloti: Jojek, Ciuka i Dida upatrzyli sobie przedewszystkim do szaleństw jedno bajorko gdzie śmierdziało i było brudno ale oni tam latali nmie samowicie ;-) Do dużego stawiku Jojek się przymierzał ale tylko po kostki wchodził ale widać było że ciągnie go do tej wody :diabloti: Następnym razem już wejdzie po patyka :evil_lol: Oczywiście Ciuka pluskała się i taplała...Ale najbardziej to mnie Dida zdziwiła..Tyle energii ile ma w sobie teraz to chyba nigdy nie miała(a przynajmniej ja jej takiej nie widziałam)Poprostu szalała jakby była w weiku Ciuki i Jojka Psy po powrocie do Moniki padły (wraz z właścicielami :evil_lol: ) Oczywiście piuerwszym dogiem który odzyskał siłę był Jojek :diabloti: Męczył, i męczył ta bidną Ciuke ale ona już tak padnięta była że wszytko było nie...teraz wróciliśmy do domku (oczywiście Dida już do samochodu się pchała :evil_lol: ) I pies moge powiedzieć że padł a ja ide filmik obejrzeć i później wstaiwe fotki ;-)) Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 I poszlismy nad stawiki na Warszawiance :diabloti: jakie stawiki? Gdzie sa dokladnie i czy tam pies moze sobie swobodnie poplywac ? Bez narażania się na wyłysienie na ten przyklad :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):jakie stawiki? Gdzie sa dokladnie i czy tam pies moze sobie swobodnie poplywac ? Bez narażania się na wyłysienie na ten przyklad :diabloti: Stawiki są za terenami Warszawianki nie wiem jak to wytłumaczyć Korona mnie tam prowadziła :diabloti: I woda suuper w dużym stawie ;-) Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 :evil_lol:to tylko dogi pluskały się czy pańciostwo też ;) Quote
jo-jo Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:to tylko dogi pluskały się czy pańciostwo też ;) oczywiście że tylko dogi :diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='jo-jo']oczywiście że tylko dogi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ciepło to nie zal Wam ,że one tak same sie pluskają :razz: Quote
jo-jo Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ciepło to nie zal Wam ,że one tak same sie pluskają :razz: Pewnie że żal ale troche dziwnie by o wyglądało w parku Publicznym kąpać się z dogami w stawach :evil_lol: Quote
Recommended Posts