Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

stereo napisał(a):
A przecież takie duże psy to urodzeni mordercy...:evil_lol:

A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti:

Posted

jo-jo napisał(a):
A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti:

Nooooooo, aż strach sie bać, takie stwory kochane:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

jo-jo napisał(a):

a nie masz ? :diabloti:
Gratuluje tytulow :multi::multi:

Posted

PIKA napisał(a):
a nie masz ? :diabloti:
Gratuluje tytulow :multi::multi:

No wiesz z której strony to bydle :diabloti: z której niebezpieczne :evil_lol:

Dziękujemy Dziękujemy :razz:

Posted

[quote name='jo-jo']A żebyś wiedziała :evil_lol: Często mi się zdarza usłyszeć że mam niebezpieczne bydle :diabloti::angryy::angryy::angryy:kto się ośmiela tak mówić :crazyeye:
a tu jaki dostojny :razz:

Posted

[quote name='Maga100']no oczywiście, że niebezpieczne bydlę, chciał zjeść Leona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A tak poważnie: PIĘKNE

O nienie Kochana...On chciał go jedynie staranować :evil_lol: A to że Leon się prosił od początku o pokazanie że tak nie można to już woją drogą :diabloti:

Alicjo tu tylko tak wyszedł dostojnie z drugiej stony to dziecko które nie długo swoje dzieci będzie mieć :evil_lol:

Posted

a tu jaki dostojny

On wszędzie jest dostojny, nie tylko tu.:lol:
A ta szmatka w kieszeni, to po co? żeby wycierać wspaniałe potoki śliny, czy w jakimś wyższym celu? :oops:

Posted

[quote name='jo-jo']O nienie Kochana...On chciał go jedynie staranować :evil_lol: A to że Leon się prosił od początku o pokazanie że tak nie można to już woją drogą :diabloti:

To tak jakby ciebie chciał jedynie staranować dinozur :evil_lol: :evil_lol:
Ale jestem pod wrażeniem Jo-jka, który tak naprawdę nie zjadł Leona, choć mógł :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']To tak jakby ciebie chciał jedynie staranować dinozur :evil_lol: :evil_lol:
Ale jestem pod wrażeniem Jo-jka, który tak naprawdę nie zjadł Leona, choć mógł :cool1:

Wies zon naprawde karny jest, przecież widziałaś że chciał odpuścić..wystarczu że ja go odwołam on poddaje i koniec ;-))

Stereon wogóle ja byłam tak zakręcona na tej wystawie że włożyłam tą szmate do przedniej a nie do tylnej kieszeni :angryy: A jest po to aby np. jak przed ringiem zapluje się z innym pem albo przy pokazaniu zęboli żeby można wytrzeć ślinke :diabloti:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']brawo dla jojeczka :):):):) urodzony chempion:cool3:

Zobacymy Zoabczymy jak zrobin Interaz to możemy o tym mówić dopiero :evil_lol:
Póki co zbiera chyba tytuły dla swoich dzieci :lol:

Posted

[quote name='jo-jo']I tak dla rozluźnienia ;-))

Hop, Hop...

..i Hop.

Kazanie

Leje Na To...

Dozia Sielanka

No to ja lece!

nie no to to po prostu świetne! Uśmiałam się :D

Posted

PIKA napisał(a):
a ten co? z ringu zwial? :diabloti:

Wiesz Barbados stwierdził że skoro jego Pancio go nie wystawia a jedynie woła go z poza ringu to on poleci do niego :diabloti:

A ja Wkońcu dotrałam do domu z kilkoma fotkami (później wstawie bo mam małe problemy natury dogowej),

Byliśmy dzisiaj u Koroniastej :loveu: I poszlismy nad stawiki na Warszawiance :diabloti:

Jojek, Ciuka i Dida upatrzyli sobie przedewszystkim do szaleństw jedno bajorko gdzie śmierdziało i było brudno ale oni tam latali nmie samowicie ;-) Do dużego stawiku Jojek się przymierzał ale tylko po kostki wchodził ale widać było że ciągnie go do tej wody :diabloti:

Następnym razem już wejdzie po patyka :evil_lol:

Oczywiście Ciuka pluskała się i taplała...Ale najbardziej to mnie Dida zdziwiła..Tyle energii ile ma w sobie teraz to chyba nigdy nie miała(a przynajmniej ja jej takiej nie widziałam)Poprostu szalała jakby była w weiku Ciuki i Jojka

Psy po powrocie do Moniki padły (wraz z właścicielami :evil_lol: ) Oczywiście piuerwszym dogiem który odzyskał siłę był Jojek :diabloti: Męczył, i męczył ta bidną Ciuke ale ona już tak padnięta była że wszytko było nie...teraz wróciliśmy do domku (oczywiście Dida już do samochodu się pchała :evil_lol: ) I pies moge powiedzieć że padł a ja ide filmik obejrzeć i później wstaiwe fotki ;-))

Posted

I poszlismy nad stawiki na Warszawiance :diabloti:

jakie stawiki? Gdzie sa dokladnie i czy tam pies moze sobie swobodnie poplywac ? Bez narażania się na wyłysienie na ten przyklad :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
jakie stawiki? Gdzie sa dokladnie i czy tam pies moze sobie swobodnie poplywac ? Bez narażania się na wyłysienie na ten przyklad :diabloti:

Stawiki są za terenami Warszawianki nie wiem jak to wytłumaczyć Korona mnie tam prowadziła :diabloti: I woda suuper w dużym stawie ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']oczywiście że tylko dogi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ciepło to nie zal Wam ,że one tak same sie pluskają :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak ciepło to nie zal Wam ,że one tak same sie pluskają :razz:

Pewnie że żal ale troche dziwnie by o wyglądało w parku Publicznym kąpać się z dogami w stawach :evil_lol: