r_2005 Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a): ale Ciuka i tak Jojka ujeżdrza :lol: A co sobie będzie żałowała:evil_lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 r_2005 napisał(a):A co sobie będzie żałowała:evil_lol: Prawda, że mądra suczka... Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Prawda, że mądra suczka... mam rozumieć ze dzisiaj też to będzie robić :lol::lol: Jej Jojek chyba na wszystko by pozwolił bo to Jego Ciuka! Monisiu jak mu powiedziałam że Ciuka Luka przyjeżdrza to zaczął szukać :lol: Quote
KORONA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 jo-jo napisał(a):mam rozumieć ze dzisiaj też to będzie robić :lol::lol: Jej Jojek chyba na wszystko by pozwolił bo to Jego Ciuka! Monisiu jak mu powiedziałam że Ciuka Luka przyjeżdrza to zaczął szukać :lol: Moje mądre kochanie. Powiedz mu, ze nie długo złośnica przyjedzie :) Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 KORONA napisał(a):Moje mądre kochanie. Powiedz mu, ze nie długo złośnica przyjedzie :) Leży koło mnie nawet pisnął jak usłyszał teraz o Ciukawie :lol: On będzie mieć Ciuke a ja na Kolankac Didulke :loveu: Monisiu dzisiaj Harrego Poterra cz.1 ogldamy na tvn :razz: :razz: Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Kurcze Ja jestem stara sklerotyczna baba, ale Ty mloda laska moglabyś mi przypomniec, zem miala Ci zdjęcia wyslać :oops: Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Pikuś ja moge czekać wysyłaj jak masz czas ;-)) sama zapomniałam już o nich inie przejmuj się ;-) Quote
jo-jo Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Nasza Główka :-)) No i jestem wyższy od Pani mojej :lol: Quote
Mi. Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 jaki wysoki!:loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Ooooo pilecka :evil_lol: No patrz :lol: Jak Ciuke chciałysmy wystawić to on ciągle tą piłke nam zabierał :lol: A nA tym zdjęciu to już z 180 cm musi mieć bo ja mam 175 cm :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć :p ... Wreszcie do Was dotarłem :cool3: ... jo-jo napisał(a):Nasza Główka :-)) :roflt::roflt::roflt:Rozwaliła mnie ta mina :lol: ... Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :p ... Wreszcie do Was dotarłem :cool3: ... :roflt::roflt::roflt:Rozwaliła mnie ta mina :lol: ... No co chcesz :-P Popatrzył się na mnie a ja stałam za fotografem i tak jakoś główke przechylił :lol: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 jo-jo napisał(a):No co chcesz :-P Popatrzył się na mnie a ja stałam za fotografem i tak jakoś główke przechylił :lol: I dlatego właśnie tak śmiesznie wyszedł :lol: :lol: ;) ... Quote
jo-jo Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):I dlatego właśnie tak śmiesznie wyszedł :lol: :lol: ;) ... wiesz dogi często śmiesznie na fotkach wychodzą :lol: Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Jedni na wystawach a drudzy na działce się byczą :lol: "Uśmiech Proszę!" Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='jo-jo']Jedni na wystawach a drudzy na działce się byczą :lol: "Uśmiech Proszę!" dog patykowy ;) Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='jo-jo']Jedni na wystawach a drudzy na działce się byczą :lol: "Uśmiech Proszę!" Czemu tylko jedna? :razz: To Ty nie pojechałaś na wystawę? Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czemu tylko jedna? :razz: To Ty nie pojechałaś na wystawę? Ni my w domciu odpoczywaliśmy :diabloti: A trzeba było jechać pewnie z NPwR i BOB'em byśmy wróćili :lol: nie no nie wiem były tylko dwa psy w mł...a tak to putsto a nas nie bnyło...za to w przyszłym tygodniu nadrabiamy poneidziałek Dobre Miasto a Niedziela Łódź...Monisiu jedziesz na przyczepke do DM?? we trójke na tylnym siedzeniu ;-))bo tak to jedno suczysko możemy zabrać ;-)) Ale to można chyba dogadać bo moja rodiznka napewno by Cię zabrała 8) Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):A co to BOB? :razz: :razz: :razz: Zwycięzca Rasy :-P A fotka tylko jedna bo...reszta sie nie nadaje aby ukazać się światu 8) Quote
PiotrekJ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jo-jo napisał(a):Zwycięzca Rasy :-P W takim razie czemu skrót to BOB? :razz: Nic nie kumam :shake: ... Quote
jo-jo Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 PiotrekJ napisał(a):W takim razie czemu skrót to BOB? :razz: Nic nie kumam :shake: ... Już tłumacze na angielski Best Of Breed 8) Quote
Recommended Posts