jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:ale sie umazałem no wiesz jemu to akurat wolno :evil_lol: boksiedwa to jak możesz to przynejmniej na e-maila... Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):hahaha on do płaszczaka ma baaaaardzo daleko....to czarny malec który przyjechał jedynie wczoraj w odwiedziny8) Hahaha, ale rozplotkowane to towarzystwo na polach :lol: :lol: :lol: ;) No wasnie, on na płaszczaka raczej nie wygląda :lol: ale uważaj bo zaraz Ci ktoś powie o kolejnym już starszym płaszczaku który jutro będzie...tak naprawde będzie to sunia arlekinka (nasza kuzynka) która na dogowisko przyjedzie ;-)Oooo, a o której będziecie na polach? Bo może się wproszę na chwilkę? :oops: ;) Szkoda tylko, że bez Leona, wypozyczyłabym go sobie, zeby bardziej do towarzystwa pasować :evil_lol: Ale niestety qń dziś wyjeżdża :sad: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 ten Twój kuń nas nie lubi....a jak chcesz z Boorkami przyjść to bardzo prosze spotykamy się o 13 na tej górce na końcu kenu wiesz której?? Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):ten Twój kuń nas nie lubi....a jak chcesz z Boorkami przyjść to bardzo prosze spotykamy się o 13 na tej górce na końcu kenu wiesz której??Jasne, że wiem ;) Ale potem idziecie na pola, czy będziecie cały czas przy górce? Bo jak idziecie na pola, to ja przyjdę na pola, mam bliżej ;) ps. nooo, jak się jakis czas temu widziałyśmy, to odniosłam wrażenie, że to raczej Jo-jo nie lubi qnia ;) Quote
Basia&Safi Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jestem tak zmeczony ze glowa mi opada :cool3: swietne Jojkowe foteczki :):):):) Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 asher napisał(a):Jasne, że wiem ;) Ale potem idziecie na pola, czy będziecie cały czas przy górce? Bo jak idziecie na pola, to ja przyjdę na pola, mam bliżej ;) ps. nooo, jak się jakis czas temu widziałyśmy, to odniosłam wrażenie, że to raczej Jo-jo nie lubi qnia ;) chłopaki nie przypadli sobie do gustu tak powiedzmy ;-)) a po górce idziemy na pola tam najlepiej..mam nadzieje że pogoda nie będzie taka jak dzisiaj :angryy: a nawet jak będzie błoto to psiule jeszcze bardziej szczęśliwe będą 8) Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):chłopaki nie przypadli sobie do gustu tak powiedzmy ;-))No oki :lol: Zresztą, pogadamy, jak się spotkamy ;) ps. w telewizorni mówili, że weekend ma być śliczny :multi: A ja będe chyba z jednym tylko burkiem, bo rano morduję Sabinę na szkoleniu ;) Jak was nie będe mogła znaleźc, to zadzwonię do Korony. Bedzie, mam nadzieję? Aaaa i może jeszcze Pikę ściągnę, co? :cool3: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 asher napisał(a):No oki :lol: Zresztą, pogadamy, jak się spotkamy ;) ps. w telewizorni mówili, że weekend ma być śliczny :multi: A ja będe chyba z jednym tylko burkiem, bo rano morduję Sabinę na szkoleniu ;) Jak was nie będe mogła znaleźc, to zadzwonię do Korony. Bedzie, mam nadzieję? Aaaa i może jeszcze Pikę ściągnę, co? :cool3: ależ ściągaj naszą kochaną porywaczkę dogów:lol: bardzo miło nam będzie jak przyjedzie ;-)) Koroniasta będzie na 100% ja juz za nią mówie bo wiem że ona nie odpuści dogowiska 8) a im więcej psiulów tym lepiej no i im więcej aparatów :lol: Quote
moon_light Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 asher napisał(a):No oki :lol: Zresztą, pogadamy, jak się spotkamy ;) ps. w telewizorni mówili, że weekend ma być śliczny :multi: A ja będe chyba z jednym tylko burkiem, bo rano morduję Sabinę na szkoleniu ;) Jak was nie będe mogła znaleźc, to zadzwonię do Korony. Bedzie, mam nadzieję? Aaaa i może jeszcze Pikę ściągnę, co? :cool3: No to wygląda na to, że tylko ja będe bez psieja....:roll:, ale musi zostac w domu....wstydu by mi narobił:lol: ps. Jakie mąaaadre oczy tutaj zrobił:cool1::loveu: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 moon_light napisał(a):No to wygląda na to, że tylko ja będe bez psieja....:roll:, ale musi zostac w domu....wstydu by mi narobił:lol: nie tyle co by Ci wstydu narobił co by zostało maleństwo zdeptane ;-)) nie przejmuj się ile razy ja jechałam bez psa np. na wystawe? wtedy jest beznadziejnie szczególnie że bez psia nikt mnie nie poznaje :lol: Quote
moon_light Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):nie tyle co by Ci wstydu narobił co by zostało maleństwo zdeptane ;-)) nie przejmuj się ile razy ja jechałam bez psa np. na wystawe? wtedy jest beznadziejnie szczególnie że bez psia nikt mnie nie poznaje :lol: Wstydu wstydu :P on jest okropny...w ogole sie z psami bawic nie umie:shake:.. E tam, ja na wystawie bylam bez psa i bylo cudownie:loveu::loveu::loveu::lol:(NDM) Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 ja tam wole z moim pieseim jechać ;-)) ateraz robie kartke świąteczną i to chyba będzie nie wypał .... Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 asher a Ty co nam tak dzisiaj ucikłaś z boorkami :angryy: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):asher a Ty co nam tak dzisiaj ucikłaś z boorkami :angryy::razz:a robiłyście jakieś foteczki ;) Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a robiłyście jakieś foteczki ;) nie foteczki jutro na dogowisku będą robione w duuuuuuuuuuuuużej ilości bo będzie kilku fotografów 8) Quote
moon_light Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):nie foteczki jutro na dogowisku będą robione w duuuuuuuuuuuuużej ilości bo będzie kilku fotografów 8) O, o o mnie mówią :cool3::evil_lol: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 o wszystkich mówimy :lol: asherowa odewzij się !! :lol: (gadałaś z Piką?:razz: ) Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):nie foteczki jutro na dogowisku będą robione w duuuuuuuuuuuuużej ilości bo będzie kilku fotografów 8):multi::multi::multi:ale fajnie Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 jo-jo napisał(a):asher a Ty co nam tak dzisiaj ucikłaś z boorkami :angryy:Sorki dziewczyny, nie krzyczałam, że się spiesze, bo uznałam, że nie mam szans przekrzyczeć tego pyrkoczącego traktora ;) A spieszyłam się strasznie, bo leciałam na szkolenie z Sabiną ;) Nie dzwoniłam do PIKI, ale nic straconego, zaraz zadzwonię :cool3: Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Dzwoniłam do Piki, nie będzie jej, wyjeżdża na święta :shake: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 asher napisał(a):Dzwoniłam do Piki, nie będzie jej, wyjeżdża na święta :shake: No bo tez organizować spotkanie w Wielką Sobote :angryy: :shake: Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 PIKA napisał(a):No bo tez organizować spotkanie w Wielką Sobote :angryy: :shake:Pika, ty się odessij od dogo i kończ sprzątanie :nono: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 asher napisał(a):Pika, ty się odessij od dogo i kończ sprzątanie :nono: :evil_lol: a co nawet papierosa zapalic nie mozna ? :crazyeye: Juzem skonczyla :cool1: Quote
Recommended Posts