Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hexi napisał(a):
to w takim razie moge spytac i o was bo i tak jutro do nich bede dzwonic :)
moze mi powiedza tam sa baaaardzo mile panie :)

ja bym zazdwonił ale jest problem po pierwsze w czasie szkoły są otwarci...a po drugie przy moich imieninach wszystko mi z głowy wypada 8)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hexi napisał(a):
no ja w domku w samo poludnie bede wiec moge dzwonic :)
i :BIG:wszystkiego najlepszego.:Rose: :laola:

dobra to dowiedz się czy Jojka przyjęli i jak sie da (o ile już coś wiedza) z kim możemy stać w Legionowie ;-))

Dz :loveu:

Posted

ok, oba zgloszenia potwierdzone :)
niestety nie wiem z kim bedziemy....Pani musiala sprawdzac wg nazwisk, nie miala po kolei klas.... a potwierdzenie z numerkiem maja juz niedlugo rozsylac :)
jeszcze raz wszystkiego naj :) mam nadzieje ze tak jak mowilas razem z Twoimi imieninami zakonczymy zime ;)

Posted

KORONA napisał(a):
Stooo laaat, stooo laaat :BIG: :Rose: :laola:
Wszystkiego NAJlepszego dla JoJo z okazji imienin !!!! :)

dziękuje Monisiu ;-)):calus:

Hexi dzięki ;-)) wiesz popatrz za okienko jak ładnie i cieplutko toż to pierwsze oznaki wiosny

a jutro dzień wagarowicza :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Hej !!!
Widzielismy w zeszlym roku Jojka na zywo, chodzilismy tam do lasku na spacerki z Maksiem. Gratuluje piesia, podoba mi sie jego masc, super fotki :-) Pozdrawiamy.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
hmmm a Jojek to już ma wakacje że tu nie bywa :cool3:

nie no nie ma tylko co ja mam wstawaić?? po raz kolejny fotki z Legionowa (chyba juz wszedzie są ;-))

Dziekujemy za życzonka ;-)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
a gdzie sa jakies foteczki jojka ;> :):):):)

z wystawy ;-)) w Legionwoei ale chyba moge poweidzieć że dzisiaj coś dorzuce bo mieliśmy spacerek z doziem i duużo wypstrykanych fotek mamy 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
z wystawy ;-)) w Legionwoei ale chyba moge poweidzieć że dzisiaj coś dorzuce bo mieliśmy spacerek z doziem i duużo wypstrykanych fotek mamy 8)
:razz:no to czekamy ;)

Posted

Jo-Jo, czy ty coś wiesz o nowym płaszczaku, który ponoć zmieszkał na osiedlu? :cool3: Dzis z Leonem będąc usłyszałam niusa, że czasem na polach pod lasem można spotkać małego dozia umaszczonego, jak Jojek :cool3:

Posted

Oto obiecane zdjęcia ;-))

A na nich Jumpin' Jack Flash Saxifraga (Jojek) i Lider Lucjusz Saxifraga (Lucek) oraz najlepszy wychowawca świata ŁOSIA!

Psiejki miały najwyraźniej dzień na synchronizaacje :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Jojkowa

ja Ci wyslę dogowe zdjęcia z Legionowa jutro :oops:

Czasu mi brakuje :placz:

spokojnie..i tak na stronie mam full miejsca zajętego więc musze pokombinować więc jeszcze kwilke czasu masz ;-)

Posted

Aaaa, to właśnie o nim słyszałam :lol: Jo-jo, ten mluch mieszka na Kabatach, czy tylko wpadł z wizytą? ;)
I on jest płaszczak, czy czarny? :hmmmm:

Posted

asher napisał(a):
Aaaa, to właśnie o nim słyszałam :lol: Jo-jo, ten mluch mieszka na Kabatach, czy tylko wpadł z wizytą? ;)
I on jest płaszczak, czy czarny? :hmmmm:

hahaha on do płaszczaka ma baaaaardzo daleko....to czarny malec który przyjechał jedynie wczoraj w odwiedziny 8)

ale uważaj bo zaraz Ci ktoś powie o kolejnym już starszym płaszczaku który jutro będzie...tak naprawde będzie to sunia arlekinka (nasza kuzynka) która na dogowisko przyjedzie ;-)

Posted

boksiedwa napisał(a):
Fajny chłopaczek wyrósł z Jojka. Ja sie za to pochwalę, że znam jego braciszka Jumbo-Jeta. Tez kawał chłopa :)

Jumbo widziałam ostatni raz na wystawie w Warszawie (we wrześniu) jak masz jakieś jego zdjęcia to bardzo poprosimy chce zobaczyć jak nasz braciol teraz wygląda..