jo-jo Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Hexi napisał(a):to w takim razie moge spytac i o was bo i tak jutro do nich bede dzwonic :) moze mi powiedza tam sa baaaardzo mile panie :) ja bym zazdwonił ale jest problem po pierwsze w czasie szkoły są otwarci...a po drugie przy moich imieninach wszystko mi z głowy wypada 8) Quote
Hexi Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 no ja w domku w samo poludnie bede wiec moge dzwonic :) i :BIG:wszystkiego najlepszego.:Rose: :laola: Quote
jo-jo Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Hexi napisał(a):no ja w domku w samo poludnie bede wiec moge dzwonic :) i :BIG:wszystkiego najlepszego.:Rose: :laola: dobra to dowiedz się czy Jojka przyjęli i jak sie da (o ile już coś wiedza) z kim możemy stać w Legionowie ;-)) Dz :loveu: Quote
KORONA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Stooo laaat, stooo laaat :BIG: :Rose: :laola: Wszystkiego NAJlepszego dla JoJo z okazji imienin !!!! :) Quote
Hexi Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 ok, oba zgloszenia potwierdzone :) niestety nie wiem z kim bedziemy....Pani musiala sprawdzac wg nazwisk, nie miala po kolei klas.... a potwierdzenie z numerkiem maja juz niedlugo rozsylac :) jeszcze raz wszystkiego naj :) mam nadzieje ze tak jak mowilas razem z Twoimi imieninami zakonczymy zime ;) Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 KORONA napisał(a):Stooo laaat, stooo laaat :BIG: :Rose: :laola: Wszystkiego NAJlepszego dla JoJo z okazji imienin !!!! :) dziękuje Monisiu ;-)):calus: Hexi dzięki ;-)) wiesz popatrz za okienko jak ładnie i cieplutko toż to pierwsze oznaki wiosny a jutro dzień wagarowicza :diabloti: Quote
Paula Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Hej !!! Widzielismy w zeszlym roku Jojka na zywo, chodzilismy tam do lasku na spacerki z Maksiem. Gratuluje piesia, podoba mi sie jego masc, super fotki :-) Pozdrawiamy. Quote
Alicja Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 jo-jo napisał(a):Dziekujemy ;-))hmmm a Jojek to już ma wakacje że tu nie bywa :cool3: Quote
jo-jo Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):hmmm a Jojek to już ma wakacje że tu nie bywa :cool3: nie no nie ma tylko co ja mam wstawaić?? po raz kolejny fotki z Legionowa (chyba juz wszedzie są ;-)) Dziekujemy za życzonka ;-) Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 a gdzie sa jakies foteczki jojka ;> :):):):) Quote
jo-jo Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):a gdzie sa jakies foteczki jojka ;> :):):):) z wystawy ;-)) w Legionwoei ale chyba moge poweidzieć że dzisiaj coś dorzuce bo mieliśmy spacerek z doziem i duużo wypstrykanych fotek mamy 8) Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jo-jo napisał(a):z wystawy ;-)) w Legionwoei ale chyba moge poweidzieć że dzisiaj coś dorzuce bo mieliśmy spacerek z doziem i duużo wypstrykanych fotek mamy 8):razz:no to czekamy ;) Quote
asher Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jo-Jo, czy ty coś wiesz o nowym płaszczaku, który ponoć zmieszkał na osiedlu? :cool3: Dzis z Leonem będąc usłyszałam niusa, że czasem na polach pod lasem można spotkać małego dozia umaszczonego, jak Jojek :cool3: Quote
PIKA Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jojkowa ja Ci wyslę dogowe zdjęcia z Legionowa jutro :oops: Czasu mi brakuje :placz: Quote
jo-jo Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Oto obiecane zdjęcia ;-)) A na nich Jumpin' Jack Flash Saxifraga (Jojek) i Lider Lucjusz Saxifraga (Lucek) oraz najlepszy wychowawca świata ŁOSIA! Psiejki miały najwyraźniej dzień na synchronizaacje :lol: Quote
jo-jo Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PIKA napisał(a):Jojkowa ja Ci wyslę dogowe zdjęcia z Legionowa jutro :oops: Czasu mi brakuje :placz: spokojnie..i tak na stronie mam full miejsca zajętego więc musze pokombinować więc jeszcze kwilke czasu masz ;-) Quote
Teba Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Fajne takie dwie krówki ;) ale chyba nie powiesz, że masz tak mało zdjęć ze spaceru- gdzie reszta?? :razz: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 reszta nie nadaje się do pokazania światu 8) Quote
boksiedwa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Fajny chłopaczek wyrósł z Jojka. Ja sie za to pochwalę, że znam jego braciszka Jumbo-Jeta. Tez kawał chłopa :) Quote
Teba Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :lmaa: no daj jeszcze chociaż pare :P ja tak lubie dozie... a u mnie w mieście prawie żadnych nie ma :( Quote
asher Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Aaaa, to właśnie o nim słyszałam :lol: Jo-jo, ten mluch mieszka na Kabatach, czy tylko wpadł z wizytą? ;) I on jest płaszczak, czy czarny? :hmmmm: Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 asher napisał(a):Aaaa, to właśnie o nim słyszałam :lol: Jo-jo, ten mluch mieszka na Kabatach, czy tylko wpadł z wizytą? ;) I on jest płaszczak, czy czarny? :hmmmm: hahaha on do płaszczaka ma baaaaardzo daleko....to czarny malec który przyjechał jedynie wczoraj w odwiedziny 8) ale uważaj bo zaraz Ci ktoś powie o kolejnym już starszym płaszczaku który jutro będzie...tak naprawde będzie to sunia arlekinka (nasza kuzynka) która na dogowisko przyjedzie ;-) Quote
jo-jo Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 boksiedwa napisał(a):Fajny chłopaczek wyrósł z Jojka. Ja sie za to pochwalę, że znam jego braciszka Jumbo-Jeta. Tez kawał chłopa :) Jumbo widziałam ostatni raz na wystawie w Warszawie (we wrześniu) jak masz jakieś jego zdjęcia to bardzo poprosimy chce zobaczyć jak nasz braciol teraz wygląda.. Quote
boksiedwa Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Mam fotki z paźdźiernika, ale nie umiem wstawić Quote
Recommended Posts