jo-jo Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Pika ale następnym razem rozumiem dotrzesz do nas? :cool1: Quote
jo-jo Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku ;-)) Część pierwsza ;-)) "Kaczy Dziób" "Ucieczka Kochanków" "Taniec Poplątaniec" "Jurasic Park" "Barwy Ochronne" Quote
Kamila Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Nie ma piekniejszego widoku jak tyle cudnych i szczesliwych doziow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jo-jo Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 "Pacyfikator" "Siostry" "Uwaga! Leci Dida!" "Błękitne Zwierzenia" "Nie Ma Jak U Mamy" "Chodź Stary..." "Nadchodzi Żółty Potwór" Quote
jo-jo Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 I reszta ;-)) "Odpoczynek" "Pozowanie" "Daaaaj mi patyk" "Królowa Lasu" "WindSurfing inaczej...." "Dobranoc":sleep2: I to by było na tyle ;-)) Miłego oglądania :evil_lol: Quote
moon_light Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Zdjęcie "Jurassic Park" po prostu mnie rozwaliło:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...-tytuł dobrany perfekcyjnie - do tej pory jak spojrze na podpis pod fotką, dostaje dzikiego ataku smiechu:evil_lol: Wesolych Swiat! Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Jakie cudeńka i jak dużo :loveu: dużo dużo wczoraj siedziałyśmy z koroną i dwie godziny obrabiałyśmy... wiele osób marudzi że nie ma zdjecia a jak im się coś wstawi to już nie zaglądają :angryy: Quote
bellatriks Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Jakie śliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 jo-jo napisał(a):dużo dużo wczoraj siedziałyśmy z koroną i dwie godziny obrabiałyśmy... wiele osób marudzi że nie ma zdjecia a jak im się coś wstawi to już nie zaglądają :angryy:;) pewnie wpadną po świętach :p Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) pewnie wpadną po świętach :p hehehe nie no ja się z tego śmieje ;-)):lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 jo-jo napisał(a):hehehe nie no ja się z tego śmieje ;-)):lol::razz:a mnie brzuch rozbolał z objedzenia się specjałami mamy i dogo działa kojąco ;) Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a mnie brzuch rozbolał z objedzenia się specjałami mamy i dogo działa kojąco ;) ja Ci powiem że te zdjęcia nie które mogą Ci zaszkodzić ze śmiechu :evil_lol: ja to jak zwykle skromnie a potem spacerek z pieskiem po starówce w Warszawie i żołnierz przy Grobie Nieznanego Żołnierza który stwierdził że jak za blisko podejdziemy to użyje siły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 jo-jo napisał(a):ja Ci powiem że te zdjęcia nie które mogą Ci zaszkodzić ze śmiechu :evil_lol: ja to jak zwykle skromnie a potem spacerek z pieskiem po starówce w Warszawie i żołnierz przy Grobie Nieznanego Żołnierza który stwierdził że jak za blisko podejdziemy to użyje siły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:żartujesz ...szkoda że nie narobił ze strachu w uniform Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:żartujesz ...szkoda że nie narobił ze strachu w uniform nie no ja omal się nie skręciłam na ziemni z moją ciotką :evil_lol: :evil_lol: tak mi się tylko zdjae że troszke pod daszek można wejśc a oni weszli pare centymetrów :evil_lol: tylko jeszcze do tego czy jemu wogóle na warcie wolno się odzywać ? 8) Quote
Alicja Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 jo-jo napisał(a):nie no ja omal się nie skręciłam na ziemni z moją ciotką :evil_lol: :evil_lol: tak mi się tylko zdjae że troszke pod daszek można wejśc a oni weszli pare centymetrów :evil_lol: tylko jeszcze do tego czy jemu wogóle na warcie wolno się odzywać ? 8):razz:no właśnie ni wolno mu gadać Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no właśnie ni wolno mu gadać no widzisz a nam takim tekstem palną:evil_lol: juą tylko patrzyłam na Jojka ale on akurat w drugą stronę się patrzył8) Quote
anetta Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 HAhaha Teska rewelacyjnie poradzila sobie z kuniami :multi::multi: Piekne te wasze koniowate :loveu: Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 anetta napisał(a):HAhaha Teska rewelacyjnie poradzila sobie z kuniami :multi::multi: Piekne te wasze koniowate :loveu: a dziękujemy..Teska to taki królik który bronił Dorotki :lol: szczególnie jak pzylazł jakiś kundel..uuu Teska była niebezpieczna 8) Quote
anetta Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :lol::krolik:takie juz sa te wielkouche :krolik: Quote
jo-jo Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 anetta napisał(a)::lol::krolik:takie juz sa te wielkouche :krolik: wcześniej nie zdawłam sobie z tego sprawy 8) Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Cześć :razz:] Jasne, ze wpadnę nastepnym razom :razz: Tylko nie robcie spotkania w świeta :lol: a to jak zwykle skromnie a potem spacerek z pieskiem po starówce w Warszawie i żołnierz przy Grobie Nieznanego Żołnierza który stwierdził że jak za blisko podejdziemy to użyje siły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: :roflt: :roflt: odpadlam zolnierz tchorz :roflt: Fajny dog :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):Fajny dog :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:niskopodwoziowy :razz: Quote
Recommended Posts