PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a): A widzisz kto morduje /? 8) widze killerka Ciukowska :evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 PIKA napisał(a):widze killerka Ciukowska :evil_lol: oj killerka killerka zresztą nadal taka jest ujezdza Jojka jak tylko chce a on jej się poddaje 8) widać jak uległe zwierze mam 8) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):wiesz ja do Jojka mówie często szczeniaczku czy óżne takie pieszczotliwe kltóre pasowąły by do małych piesiów ;-))) ja bym normalnie zareagowała w końcu mamy podobne psie :lol: Daga i Oskarku dziękujemy ;-)):evil_lol::evil_lol:ja do Ozzulca ...Mróweczko , Misiaczku , Bączusiu etc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 no bo co ? mamy inaczej je nazywać bo są wielkie lub mają wielkie zeby itd? :lol: dla mnie śą takie same jak te wszystkie mniejsze pieski tylko że moje dziecko ma troszke więcej masy 8) Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):no bo co ? mamy inaczej je nazywać bo są wielkie lub mają wielkie zeby itd? :lol: dla mnie śą takie same jak te wszystkie mniejsze pieski tylko że moje dziecko ma troszke więcej masy 8):pświęta prawda ;) Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pświęta prawda ;) ciesze się że ktoś się zemną zgadza :lol: ale i tak najpiękniejsze jest to jak dzieci potrafią z dorosłych zrobić matołó :lol: tak jak zrobił to chłopacerk na starym mieście uświadamiając swoją mamusie że dogi są wspaniałe :lol: i że to są dogi NIEMICKIE!!! :lol::lol::lol: Quote
bellatriks Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 heyha, wpadla przekazać pozdrowionka;) Quote
jo-jo Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 bellatriks napisał(a):heyha, wpadla przekazać pozdrowionka;) belluchna obiecywałaś mi foteczki i się nie doczekam ich chyba ;-)) sama więc Jojkowi poprowiłam galeryjke na stronce ;-))) Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 jo-jo napisał(a):oj killerka killerka zresztą nadal taka jest ujezdza Jojka jak tylko chce a on jej się poddaje 8) widać jak uległe zwierze mam 8) Ma charakterek ta Ciukowska :evil_lol: Aja do Saby mowię niunia :roll: albo malutka :diabloti: Quote
asher Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ja do mojego doziego kumpla mówię pieszczotliwie Fafel, albo... Glut :oops: :lol: A jojkowa seria kanapowa powinna miec tytuł "Doła mam". Taką melancholią wionie :lol: Quote
jo-jo Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 asher napisał(a):Ja do mojego doziego kumpla mówię pieszczotliwie Fafel, albo... Glut :oops: :lol: A jojkowa seria kanapowa powinna miec tytuł "Doła mam". Taką melancholią wionie :lol: kurde cos miałam napisać ale po rozmowie z Koroną zapomniałam 8) Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 A taki weekend miałam piękny gdyż dwa dogi posiadałam :lol: Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 KORONA napisał(a):Ojej, jaka ładna pręguska :) Czyżbyś znał ta pręguske koleżanko :razz:? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 KORONA napisał(a):No właśnie taka znajoma mi się wydaje... nie no to musi Ci się zdawać bo to moje suczysko od niedawna jest :lol: Quote
KORONA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Eeeej to Ty się zdecyduj. Bo jeszcze nie tak dawno temu mówiaś, że Twoja jest Ciuka. Na temat Didu nie słyszałam nic... ;) Quote
jo-jo Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 KORONA napisał(a):Eeeej to Ty się zdecyduj. Bo jeszcze nie tak dawno temu mówiaś, że Twoja jest Ciuka. Na temat Didu nie słyszałam nic... ;) nie nie przepraszam Cie bardzo Ciuka jest moja sama wiesz za co a Dida dołaczyła do niej po tym weekendzie :lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ta pani to tez z Kolumbowej Sfory ? :razz: Bo mnie się zdaje, ze nie :razz: Quote
jo-jo Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):ta pani to tez z Kolumbowej Sfory ? :razz: Bo mnie się zdaje, ze nie :razz: wiesz ona adoptowana 8) a "Z Kolumbowej Sfory" bo fotki robione przeze mnie a po za tym z rozpędu wszystkie podpisałam... Quote
KORONA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):ta pani to tez z Kolumbowej Sfory ? :razz: Bo mnie się zdaje, ze nie :razz: Mi juz sie pokręciło przez to podpisywanie... Zaczęłam powoli wierzyć, ze ona może rzeczywiście z Kolumbowej... A teraz na poważnie, ja lubie jak ktoś cudze psy podpisuje swoim imieniem i nazwiskiem. Tak jak robi to kilka osób... Nie przepadam za obcą nazwą hodowli na zdjęciu, na którym nie ma psa z tej hodowli. Tym bardziej, że to przeciez nie hodowla zrobiła zdjęcia, ale dana osoba... Takim sposobem Didu jest na kilku stronach internetowych, podpisana jako hmmm własność tej hodowli... I nie mówie tu o Jojkowej stronie... Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 KORONA napisał(a): Takim sposobem Didu jest na kilku stronach internetowych, podpisana jako hmmm własność tej hodowli... I nie mówie tu o Jojkowej stronie... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to? :crazyeye::crazyeye: Quote
KORONA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 No tak... Pamiętasz Aga jak na klubie robili jej zdjęcia. I teraz jest sobie Dida w dziale "wystawy" obok psów psów które są własnością danej hodowli. A jeśli juz zaplącze się w tym dziale jakiś obcy pies to jest podpisany swoim imieniem i nazwiskiem, no chyba że trudno go zidentyfikować. Didę jak wiadomo nie trudno... Tym bardziej, ze właścicielka hodowli przesłała mi na maila 2 zdjęcia z 4 które są zamieszczone na jej stronie. Quote
jo-jo Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 dobra to ja lepiej przestane wogóle podpisywać Quote
Recommended Posts