Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
widze

killerka Ciukowska :evil_lol:

oj killerka killerka zresztą nadal taka jest ujezdza Jojka jak tylko chce a on jej się poddaje 8) widać jak uległe zwierze mam 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
wiesz ja do Jojka mówie często szczeniaczku czy óżne takie pieszczotliwe kltóre pasowąły by do małych piesiów ;-))) ja bym normalnie zareagowała w końcu mamy podobne psie :lol:

Daga i Oskarku dziękujemy ;-))
:evil_lol::evil_lol:ja do Ozzulca ...Mróweczko , Misiaczku , Bączusiu etc:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no bo co ? mamy inaczej je nazywać bo są wielkie lub mają wielkie zeby itd? :lol:

dla mnie śą takie same jak te wszystkie mniejsze pieski tylko że moje dziecko ma troszke więcej masy 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
no bo co ? mamy inaczej je nazywać bo są wielkie lub mają wielkie zeby itd? :lol:

dla mnie śą takie same jak te wszystkie mniejsze pieski tylko że moje dziecko ma troszke więcej masy 8)
:pświęta prawda ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pświęta prawda ;)

ciesze się że ktoś się zemną zgadza :lol:
ale i tak najpiękniejsze jest to jak dzieci potrafią z dorosłych zrobić matołó :lol: tak jak zrobił to chłopacerk na starym mieście uświadamiając swoją mamusie że dogi są wspaniałe :lol: i że to są dogi NIEMICKIE!!! :lol::lol::lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
heyha, wpadla przekazać pozdrowionka;)

belluchna obiecywałaś mi foteczki i się nie doczekam ich chyba ;-))
sama więc Jojkowi poprowiłam galeryjke na stronce ;-)))

Posted

jo-jo napisał(a):
oj killerka killerka zresztą nadal taka jest ujezdza Jojka jak tylko chce a on jej się poddaje 8) widać jak uległe zwierze mam 8)

Ma charakterek ta Ciukowska :evil_lol:

Aja do Saby mowię niunia :roll: albo malutka :diabloti:

Posted

Ja do mojego doziego kumpla mówię pieszczotliwie Fafel, albo... Glut :oops: :lol:

A jojkowa seria kanapowa powinna miec tytuł "Doła mam". Taką melancholią wionie :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ja do mojego doziego kumpla mówię pieszczotliwie Fafel, albo... Glut :oops: :lol:

A jojkowa seria kanapowa powinna miec tytuł "Doła mam". Taką melancholią wionie :lol:

kurde cos miałam napisać ale po rozmowie z Koroną zapomniałam 8)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

KORONA napisał(a):
Eeeej to Ty się zdecyduj. Bo jeszcze nie tak dawno temu mówiaś, że Twoja jest Ciuka. Na temat Didu nie słyszałam nic... ;)

nie nie przepraszam Cie bardzo Ciuka jest moja sama wiesz za co a Dida dołaczyła do niej po tym weekendzie :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
ta pani to tez z Kolumbowej Sfory ? :razz:
Bo mnie się zdaje, ze nie :razz:

wiesz ona adoptowana 8) a "Z Kolumbowej Sfory" bo fotki robione przeze mnie a po za tym z rozpędu wszystkie podpisałam...

Posted

PIKA napisał(a):
ta pani to tez z Kolumbowej Sfory ? :razz:
Bo mnie się zdaje, ze nie :razz:

Mi juz sie pokręciło przez to podpisywanie...
Zaczęłam powoli wierzyć, ze ona może rzeczywiście z Kolumbowej...

A teraz na poważnie, ja lubie jak ktoś cudze psy podpisuje swoim imieniem i nazwiskiem. Tak jak robi to kilka osób...
Nie przepadam za obcą nazwą hodowli na zdjęciu, na którym nie ma psa z tej hodowli. Tym bardziej, że to przeciez nie hodowla zrobiła zdjęcia, ale dana osoba...
Takim sposobem Didu jest na kilku stronach internetowych, podpisana jako hmmm własność tej hodowli... I nie mówie tu o Jojkowej stronie...

Posted

KORONA napisał(a):

Takim sposobem Didu jest na kilku stronach internetowych, podpisana jako hmmm własność tej hodowli... I nie mówie tu o Jojkowej stronie...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to? :crazyeye::crazyeye:

Posted

No tak... Pamiętasz Aga jak na klubie robili jej zdjęcia.
I teraz jest sobie Dida w dziale "wystawy" obok psów psów które są własnością danej hodowli.
A jeśli juz zaplącze się w tym dziale jakiś obcy pies to jest podpisany swoim imieniem i nazwiskiem, no chyba że trudno go zidentyfikować. Didę jak wiadomo nie trudno... Tym bardziej, ze właścicielka hodowli przesłała mi na maila 2 zdjęcia z 4 które są zamieszczone na jej stronie.