moon_light Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hahahhahahahahhahahhahaahha !!:evil_lol: Gdzie jest głowa jo-jo ??! Ciuka z chlebka przerzucila sie na dozie glowy??:roll: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A towarzystwo jakieś przynerwowe, że z dodatkami na pyszczkach?:cool1: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 sylrwia napisał(a):A towarzystwo jakieś przynerwowe, że z dodatkami na pyszczkach?:cool1: Mysle ze SM jest najbardziej newrowym towarzystwem:cool3: Quote
jo-jo Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 sylrwia napisał(a):A towarzystwo jakieś przynerwowe, że z dodatkami na pyszczkach?:cool1: Nie tylko tak jak moon pisze Sm jeździ a po za tym dla bezpieczeństwa :diabloti: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 To Wy gdzieś w mieście siedzieliście:oops: a ja myślałam, że na jakimś odludziu.:evil_lol: Quote
moon_light Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 jo-jo napisał(a):po za tym dla bezpieczeństwa :diabloti: żeby Ciuka nie jadła jojkowej głowy:evil_lol:.. to zdjecie jest super:p Quote
jo-jo Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Ciuka mu głowe i tak w domu zjada :evil_lol: :evil_lol: sylrwia napisał(a):To Wy gdzieś w mieście siedzieliście:oops: a ja myślałam, że na jakimś odludziu.:evil_lol: To tylko warszawa :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 [quote name='jo-jo'] To tylko warszawa :diabloti: bo nie widać było na zdjeciach tych dzikich tłumów zmierzających na spacer do lasu :diabloti: Normalnie komunistyczny pochód pierwszmajowy to było nic w porównaniu do tego, co tam się działo :diabloti: Quote
jo-jo Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 [quote name='Maga100']bo nie widać było na zdjeciach tych dzikich tłumów zmierzających na spacer do lasu :diabloti: Normalnie komunistyczny pochód pierwszmajowy to było nic w porównaniu do tego, co tam się działo :diabloti: no co chciąłaś ludzie wracali z Powsina..a zreszta Ty to nie marudź jak przyjechaliście to już pusto było :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 [quote name='jo-jo']..a zreszta Ty to nie marudź jak przyjechaliście to już pusto było :evil_lol: o mamo :shock: a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 [quote name='Maga100']o mamo :shock: a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol: Przyjedź keidys sobie tak około 11 w sobote jak jest łądna pogoda to zobaczysz jak malutko ludzi jest..skromnie kilkanaście pielgrzymek na minute :evil_lol: Quote
stereo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']o mamo :shock: a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol: tylko w dni wolne tak jest. Jak się pójdzie w tygodniu, albo w weekend rano, to nie ma żywego ducha, nawet trochę nudno jest, bo nie ma z kim pogadać. Quote
asher Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Maga100']o mamo :shock: a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol: Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu: Quote
jo-jo Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 asher napisał(a):Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu: Ja tam chodze codziennie i nawet jak są tłumy to się nimi nie przejmuje ;-)) Aha dziewczyny jakby co dogowisko będzie 13 maja:razz: Więc licze nie tylko że dogi się zjawią ;-)) Trzeba jeszcze ustalić kto przyjdzie... Quote
Maga100 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='asher']Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. to tak jak koło mnie w lasku młocińskim. Zgroza i koszmar to mało powiedziane :angryy: Dzikie rozwrzeszczane tłumy, które z wyciagają z bagażników samochodów koce, leżaki i grille. Jedzą, wrzeszczą, biegają, piją. Nie rozumiem co to za odpoczynek na łonie natury, już chyba bym wolała w domu zostać. Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 asher napisał(a):Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu: Nie znacie sie :evil_lol: To jest świetne miejsce na socjalizacje psa :evil_lol: Dzikie tlumy przechodzace psu pod nosem, rowerzyści inne psy .. no super po prostu :evil_lol: Quote
stereo Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Moj pies ma wystarczająco dużo socjalizacji w metrze, gdzie jacyś dziwni ludzie depczą jej po ogonie, mimo że w wagonie jest 5 osób...:mad: Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 stereo napisał(a):Moj pies ma wystarczająco dużo socjalizacji w metrze, gdzie jacyś dziwni ludzie depczą jej po ogonie, mimo że w wagonie jest 5 osób...:mad: Po sabie ie depczą :evil_lol: kolo nas z reguly jest luźno :evil_lol: Mnie jak teraz wracalam od Was to dwie laski wyciagnęły szczura z rękawa :crazyeye: i to kolo nas, dobrze, ze Saba spala :roll: Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Wystawa w Łodzi ;-)) Jojek ocena doskonała, lokata I/3 CWC NPwR CACIB :loveu: A tu troche fotek ;-) Błękity: Barbados Modry Efekt Dominica Dog-Lome Larsson Margarejro Lewis Myszatka Nikifor Magiczne Koło November Rain Balao Nyno Z Błękitnych Wydm Orion Z Błękitnych Wydm Rodzynek Z Błękitnych Wydm Tristan Junior Amigo Perro Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Arlekiny: Aglauros Agelaos Atheneum Aragon Z Rosiczkowych Bagien Artemis Van Het Dapeschovve Flinn Furiat Morava Irma Ibiza De Miranko Morgana Oregon Ravena Oregon Silvia Oregon Venezia du Domaine de L'Ange Noir Czarne: Aphrodita Ajtra Atheneum Ate Van Het Dapeschovve Gaskard Medium Hiro Hito De Miranko Opal Odin Oregon Roma Oregon Thai Oregon Niegrzeczna Zuzanna Magiczne Koło Główki: Quote
jo-jo Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 I tak dla rozluźnienia ;-)) Hop, Hop... ..i Hop. Kazanie Leje Na To... Dozia Sielanka No to ja lece! Quote
jo-jo Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 PIKA napisał(a):Po sabie ie depczą :evil_lol: kolo nas z reguly jest luźno :evil_lol: Koło nas za to się gromadzą żeby Jojka podziwiać:roll: Quote
stereo Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 A przecież takie duże psy to urodzeni mordercy...:evil_lol: Cudne fotki :lol: Quote
Recommended Posts