Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
A towarzystwo jakieś przynerwowe, że z dodatkami na pyszczkach?:cool1:

Nie tylko tak jak moon pisze Sm jeździ a po za tym dla bezpieczeństwa :diabloti:

Posted

Ciuka mu głowe i tak w domu zjada :evil_lol: :evil_lol:

sylrwia napisał(a):
To Wy gdzieś w mieście siedzieliście:oops: a ja myślałam, że na jakimś odludziu.:evil_lol:

To tylko warszawa :diabloti:

Posted

[quote name='jo-jo']

To tylko warszawa :diabloti:

bo nie widać było na zdjeciach tych dzikich tłumów zmierzających na spacer do lasu :diabloti: Normalnie komunistyczny pochód pierwszmajowy to było nic w porównaniu do tego, co tam się działo :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']bo nie widać było na zdjeciach tych dzikich tłumów zmierzających na spacer do lasu :diabloti: Normalnie komunistyczny pochód pierwszmajowy to było nic w porównaniu do tego, co tam się działo :diabloti:

no co chciąłaś ludzie wracali z Powsina..a zreszta Ty to nie marudź jak przyjechaliście to już pusto było :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']..a zreszta Ty to nie marudź jak przyjechaliście to już pusto było :evil_lol:

o mamo :shock:
a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']o mamo :shock:
a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol:

Przyjedź keidys sobie tak około 11 w sobote jak jest łądna pogoda to zobaczysz jak malutko ludzi jest..skromnie kilkanaście pielgrzymek na minute :evil_lol:

Posted

tylko w dni wolne tak jest. Jak się pójdzie w tygodniu, albo w weekend rano, to nie ma żywego ducha, nawet trochę nudno jest, bo nie ma z kim pogadać.

Posted

a mnie się wydawało, że u mnie nad kanałkiem jest tłoczno, ale teraz, dzięki wam, wiem, że jest tam cicho, pusto i kameralnie. :evil_lol: Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu:

Posted

asher napisał(a):
Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu:

Ja tam chodze codziennie i nawet jak są tłumy to się nimi nie przejmuje ;-))

Aha dziewczyny jakby co dogowisko będzie 13 maja:razz: Więc licze nie tylko że dogi się zjawią ;-)) Trzeba jeszcze ustalić kto przyjdzie...

Posted

[quote name='asher']Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku.

to tak jak koło mnie w lasku młocińskim. Zgroza i koszmar to mało powiedziane :angryy: Dzikie rozwrzeszczane tłumy, które z wyciagają z bagażników samochodów koce, leżaki i grille. Jedzą, wrzeszczą, biegają, piją. Nie rozumiem co to za odpoczynek na łonie natury, już chyba bym wolała w domu zostać.

Posted

asher napisał(a):
Nooo, koszamrnie jest w weekendy pod lasem. Dlatego my chodzimy tam tylko w drodze wyjątku. Na szczęście o rzut beretem są urocze pustkowia :loveu:

Nie znacie sie :evil_lol: To jest świetne miejsce na socjalizacje psa :evil_lol:
Dzikie tlumy przechodzace psu pod nosem, rowerzyści inne psy .. no super po prostu :evil_lol:

Posted

stereo napisał(a):
Moj pies ma wystarczająco dużo socjalizacji w metrze, gdzie jacyś dziwni ludzie depczą jej po ogonie, mimo że w wagonie jest 5 osób...:mad:

Po sabie ie depczą :evil_lol: kolo nas z reguly jest luźno :evil_lol:

Mnie jak teraz wracalam od Was to dwie laski wyciagnęły szczura z rękawa :crazyeye:
i to kolo nas, dobrze, ze Saba spala :roll:

Posted

Wystawa w Łodzi ;-))

Jojek ocena doskonała, lokata I/3 CWC NPwR CACIB :loveu:

A tu troche fotek ;-)

Błękity:

Barbados Modry Efekt

Dominica Dog-Lome

Larsson Margarejro

Lewis Myszatka

Nikifor Magiczne Koło

November Rain Balao