Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bez wątpienia to ślepota ze starości, biała mgła stopniowo coraz gęściej osiadająca na oczach, nikt tego nie badał.
Postąpiło mu to w ostatnim czasie, bo wcześniej jak na jego wiek było całkiem nieźle.
Lisek ma coraz mniej czasu. Czy zdąży wogóle zobaczyć swój dom...?
:(

Posted

błagam trzymajcie bardzo mocno kciuki za Liska, chyba zdarzy się cud!

zadzwoniła do mnie właśnie przecudowna pani z Piotrkowa Tryb., jest zainteresowana Liskiem. Ma już sukę- dla Liska to idealnie. Mieszka wprawdzie w bloku, ale ma windę i doświadczenie z psami, nie zraził jej ani wiek Liska ani jego postępujące ślepnięcie i to, że być może będzie na początku sprawiał kłopoty- myślę, że w tym wypadku zgoda na blok to nie jest zła decyzja, jak sądzicie? Pani ma się odezwać w sprawie adopcji po świętach.
:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Kochani!
Przemyślcie proszę jeszcze raz tą decyzję. Piękny gest ze strony tej Pani ale nie do bloku. Taki temat porusza serca ale Lisek to staruszek. Po tylu latach spędzonych w schronisku teraz miałby jeżdzić windą? Nie wyobrażam sobie tego. On już nie zaaklimatyzyje się do nowych warunków. Ja przy swoim doświadczeniu z psami nie zrobiłabym mu tego.

Posted

niestety obawiam się, że mosii ma rację

Lisek powinien znaleć domek z ogrodem - tam będzie umiał 'odnaleźć się' bez większych stresów