KUMPELka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 FCI 52 - OGAR POLSKI PSY Klasa Championów 2350 Ch.PL. PUZON z Południowej Kniei FCI 52 - OGAR POLSKI SUKI Klasa Szczeniąt 2351 IRGA Olfactus FCI 52 - OGAR POLSKI SUKI Klasa Pośrednia 2352 BOGDANKA ROTTI Poszły w Las BArdzo zestresowana (Leśna lub Bogdanka, zresztą obie były przestraszone - takie miałam wrażenie ;) ) tak bardzo, że aż smutno było patrzeć :shake: Akurat tutaj, Bogdanka FCI 52 - OGAR POLSKI SUKI Klasa Otwarta 2354 Mł.Ch.PL. ŻYWIA z Gończaków FCI 52 - OGAR POLSKI SUKI Klasa Otwarta 2353 LEŚNA z Matecznika Ogara Quote
musia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 A nie zaplątał sie wam gdzieś OPUS na sąsiednim ringu? Quote
bea100 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Kumpelka, dzięki za reporterskie fotki (tak troszkę jakbym tam była ;) ). Myślę, że Bogdanka rozpoczęła sezon i być może stąd ten stress, zresztą ona hasa sobie w lesie w głuszy i tam jest szczęśliwa z tego co wiem, a nie w świetle jupiterów :razz: Puz: a gdzie Ty kochana? Tak ładnie wygladałaś na ringu tylko...czemu nic nie piszesz? Quote
KUMPELka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 musia napisał(a):A nie zaplątał sie wam gdzieś OPUS na sąsiednim ringu? Przykro mi Musiu ale nie :oops: chociaż też żałuję :-( Na przyszłosć fotki będą sprawiedliwsze ;) , obiecuję :cool3: Musiu, a widziałaś mnie w akcji jak zbieram Kumpla z Waszego ringu - wyglądało to chyba nie ładnie :oops: Nawet nie wiem co to był za pies, do którego Kumpel podleciał i ze stresu nie wiem czy przeprosiłam :oops: ale...zresztą, nowe doświadczenie i większa uwaga na przyszłość :cool3: Quote
KUMPELka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 bea100 napisał(a):Kumpelka, dzięki za reporterskie fotki (tak troszkę jakbym tam była ;) ). Myślę, że Bogdanka rozpoczęła sezon i być może stąd ten stress, zresztą ona hasa sobie w lesie w głuszy i tam jest szczęśliwa z tego co wiem, a nie w świetle jupiterów :razz: Bea - to było widać, że Bogdanka była zagubiona :-( a suczką jest bardzo ładną chociaż Kumpla to chciała podgryźć, taka porządna pannica ;) Quote
bea100 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 KUMPELka napisał(a):...chociaż Kumpla to chciała podgryźć, taka porządna pannica ;) Hehehehe, jasne że porządna :razz: Przyszło nam zaproszenie do N.Dworu. Jest zgłoszonych 10 ogarków ale na stronie są tylko ich numery, (będzie Harmonia w juniorach i Hultaj, i Irga i Błoga i Bogdanka, zobaczymy w weteranach Barda...:p czy ktos wie jakie jeszcze będą ogary? ) Mmbbaj: czy zgłosiliście/będziecie z Bajanem? Quote
Hania Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Może sobie rozpiszemy to co wiemy: PSY Klasa szczeniąt (1) JAŹWIEC Olfactus Klasa młodzieży (1) HULTAJ z Południowej Kniei Klasa otwarta (1) RÓG Nadburzańskie Granie Klasa honorowa (1) ?? SUKI Klasa szczeniąt (1) IRGA Olfactus Klasa młodzieży (1) HARMONIA z Południowej Kniei Klasa pośrednia (3) ?? BOGDANKA ROTTI Poszły w Las GAWĘDA Olfactus Klasa użytkowa (1) ?? Ja co prawda nie dostałam potwierdzeń, ale mam nadzieję, że zostały przyjete. Jak wiecie te ?? to dopiszcie :p Quote
Ania W Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ja zgłosiłam Barda do honorowej więc to chyba o mnie chodzi. Myślałam że będzie któraś z dziewczyn po nim ale niestety nie udało się . Tak przy okazji sama nie wiem co z tego będzie bo Bard ma odgryziony kawałek ucha, a na dodatek ułamał sobie jednykę kichając na schodach :-) Nie wiem jak do tych " ułomności" ustosunkuje się sędzia. W dużym stopniu uzależniam od tego nasz udział w innych wystawach w tym w światówce. Tzn. Ja pewnie i tak pojadę ale najwyżej bez psa ... Quote
Sabina1 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ania W napisał(a):Tak przy okazji sama nie wiem co z tego będzie bo Bard ma odgryziony kawałek ucha, a na dodatek ułamał sobie jednykę kichając na schodach :-) Ja pewnie i tak pojadę ale najwyżej bez psa ... Ja chyba też pojadę. jedynki jeszcze mam, uszy też, to co stoi na przeszkodzie ?:lol: Quote
KUMPELka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ania W napisał(a):Tak przy okazji sama nie wiem co z tego będzie bo Bard ma odgryziony kawałek ucha, a na dodatek ułamał sobie jednykę kichając na schodach :-) A kto był taki głodny, że nadgryzł Bardowi kawałek ucha :mad: Co on taki pechowy - ułamać sobie zęba kichając :cool1: Muszę uczulić Kumpla, żeby nie kichał na schodach :evil_lol: Ale po prawdzie to współczuję :-( Quote
KUMPELka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja chyba też pojadę. jedynki jeszcze mam, uszy też, to co stoi na przeszkodzie ?:lol: Sabinko, Twoje żarty jak zwykle powodują u mnie ból brzucha ze śmiechu :evil_lol: Tylko nie kichaj na schodach (poręcze !!) Quote
Sabina1 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 KUMPELka napisał(a): Tylko nie kichaj na schodach (poręcze !!) Musiałabym wogóle bardzo uważać, zeby mnie konkurencja z rotweilerem nie pomyliła :bigcool: :bigcool: Quote
KUMPELka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Sabina1 napisał(a):Musiałabym wogóle bardzo uważać, zeby mnie konkurencja z rotweilerem nie pomyliła :bigcool: :bigcool: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Hania Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja chyba też pojadę. jedynki jeszcze mam, uszy też, to co stoi na przeszkodzie ?:lol: Jak myślisz o Nowym Dworze to możemy się umówić i zgarnę Cie po drodze jak będe po Rożków jechać :p. Quote
mmbbaj Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 bea100 napisał(a): Mmbbaj: czy zgłosiliście/będziecie z Bajanem? Nie, nas nie będzie Quote
Ania W Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Bard kicha jak czuje dym z papierosów a ludzie często palą na klatkach schodowych...Wracaliśy ze spaceru i tak kichnął, że uderzył mordą w schody i jedynka poszła... Ucho odrgyzł pies spacerujący luzem po ulicy. Bard był wtedy za ogrodzeniem, na ogródku. Coś tam sobie powiedzieli potem Bard się odwrócił a tamten wsadził mordę między szatchetami i ...kawał ucha został odgryziony. Próbowano przyszyć, ale nic z tego. Prawdziwy z niego weteran, żeby nie powiedzieć kombatant :-) Quote
KUMPELka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ania W napisał(a):... Prawdziwy z niego weteran, żeby nie powiedzieć kombatant :-) Naprawdę, powinien dostać jakiś medal za rany na polu ;) A z papierochami - walczę z jednym sąsiadem bo razem z Kumplem kichamy :mad: i jak się wkurzę to zgłoszę skargę do spółdzielni :angryy: Quote
bea100 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 mmbbaj napisał(a):Nie, nas nie będzie :-( W pośredniej/otwartej będzie jeszcze Błoga Poszły w las (nie wiem dokładnie bo umawiałam się z Jolą na otwartą ale ona jest ostatnio nieżle zakręcona i nie pamięta jak zgłosiła? :eviltong: ) Szkoda, że nie zadano sobie trudu i na stronie wystawy wpisano tylko te numerki :shake: :lol: Sabina1: a Ty z tymi uszami i zębami w komplecie to startujesz w jakiej klasie, bo Hania zbiera info o stawce? W użytkowej? Quote
KUMPELka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 bea100 napisał(a)::-( :lol: Sabina1: a Ty z tymi uszami i zębami w komplecie to startujesz w jakiej klasie, bo Hania zbiera info o stawce? W użytkowej? Dziewczyny, zawsze mogę na Was liczyć żeby się dobrze pośmiać :lol: Quote
Hania Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 PSY Klasa szczeniąt (1) JAŹWIEC Olfactus Klasa młodzieży (1) HULTAJ z Południowej Kniei Klasa otwarta (1) RÓG Nadburzańskie Granie Klasa honorowa (1) BARD z Kiciborza SUKI Klasa szczeniąt (1) IRGA Olfactus Klasa młodzieży (1) HARMONIA z Południowej Kniei Klasa pośrednia (3) BŁOGA ROTTI Poszły w Las BOGDANKA ROTTI Poszły w Las GAWĘDA Olfactus Klasa użytkowa (1) ?? Nio i jeżeli Sabina 1 w użytkowej to mamy komplet :eviltong: Quote
Sabina1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Oczywiście, klasa użytkowa to ja . tylko, chyba muszę jakies próby w dziczej zagrodzie dorobić. Czy ja zdąże do wystawy? moze dałoby się zaliczyc zaocznie na malowanym kabanie jak w"Sami swoi' ? ps. Po jakich rodzicach jest Gawęda? Quote
Hania Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Sabina1 napisał(a): ps. Po jakich rodzicach jest Gawęda? GUŚLARZ Ogaria - BASETLA Olfactus. To siostra Grajka Quote
bea100 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Harmoszka mi wczoraj pokazała wyrażnie co myśli o wystawianiu się :eviltong: , ponieważ wcześniejsze jej protesty na mnie nie robiły wrażenia i nie skutkowały więc po prostu zeżarła (porządną :-( ) ringówkę (złośliwie posiekała ją w drobny mak:shake: ) Quote
Hania Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A myśmy dzisiaj chwilę ćwiczyli wystawianie z Jażwcem i gończą Reszką przy okzaji sprawqdzania czy las się już nadaje do nauki tropienia. Robiłam też fotki. Przyjechałam do domu, oglądam, i co widzę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hultajowi jak szybko biegnie wyrastają dodatkowe nogi :-o:-o. Cwaniak jeden Quote
KUMPELka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Hania'] Hultajowi jak szybko biegnie wyrastają dodatkowe nogi :-o:-o. Cwaniak jeden No właśnie :diabloti: - wydało się :angryy: i jak my mięliśmy Was dogonić w Katowicach :evil_lol: Haniu, zdjęcie rewelacyjne :multi: Quote
Recommended Posts