Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Sabinko1 za fajne obrazki z wystawy:p
W sumie oddtajałam i już ochłonęłam; było naprawdę fajnie.
Bardzo GRATULUJĘ TYM, KTÓRYM POGRATULOWAĆ nie zdążyłam osobiście:multi:

Aniu.W oglądałam (dzięki za smsa). TV sfilmowało GP na ringu i cały czas pokazywali gończe (było to filmowane widać po naszym zejściu z ringu), była Hania z Lotką na ringu ( b.ładnie się prezentowała :p ) innych GP nie znałam, szkoda, że nie złapali ogarów :-( ...ale Jurek ,,uratował" sytuację dla ogara bo ładnie mówił o więzi psa z człowiekiem a do niego z ufnością przytulała się piękna mordka ogarza (Jażwiec?) i bardzo fajnie to wyszło :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bea100 napisał(a):
...ale Jurek ,,uratował" sytuację dla ogara bo ładnie mówił o więzi psa z człowiekiem a do niego z ufnością przytulała się piękna mordka ogarza (Jażwiec?) i bardzo fajnie to wyszło :p

Hultaj, Hultaj - jak mogłas nie poznac braciszka :diabloti:

Posted

[quote name='Sabina1']Może To zdjęcie powinnam skasować, ale to jest zagadka: czyj ciekawski noseczek mi wlazł w obiektyw ?

Ja wiem ja wiem :multi: to Monia Polowacz Polski :razz:

Posted

Hania napisał(a):
Hultaj, Hultaj - jak mogłas nie poznac braciszka :diabloti:

O qrcze, ale fffstyd :oops:
Ale faktycznie występ Jurka mi się tak podobał, że mniej patrzyłam...na psa :p
Brawo dla Hultaja, że tak dzielnie wypadł przed kamerami, zero stressu a patrzył na Jurka jak w obraz i naprawdę stanowili piękną parę :p

Haniu, czy możesz napisać mi czarno na białym wyniki? Wiadomo, jak się samemu wystawia to człek zakręcony ;)

Posted

Dzięki Marysiu, już tam zanurkowałam i poczytałam (Hania super dba by na stronie były aktualności i robi to w tempie godnym podziwu :p )

Ale jutro BIS ras polskich...Paweł, Paulina/bardzo mocno TRZYMAMY KCIUKI za Rożka !!!!!
,,Do boju Rożku oo..."

Posted

Już dawno spać powinniśmy.:evil_lol:
Jutro niestety pracuję (dziś znaczy:mad: ), ale może jakoś tam będzie. Nie lubię, oj nie lubie czekać na wyniki, z dwojga złego wolę być na ringu:angryy: . A jeszcze te flaczki przeszły mi obok nosa:wallbash:
Jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie i przepraszamy, że wpaść nie mogliśmy:Rose:

Posted

pwlkpsnk napisał(a):
Sabino, mnóstwo ładnych zdjęć:multi:
Ale to podoba mi się najbardziej:lol:

Cieszę się Pawle, że sie podobają, mimo, że ciągle pozostawiają wiele do życzenia. Robię je na intuicję, bo zupełnie nie rozumiem instrukcji(jak pozostałe 70% naszych rodaków). Właśnie przeczytałam Twoją odpowiedź/ ripostę, w temacie o wystawie w N. Dworze i stwierdziłam, że znowu wykazałeś się niesłychanie wysoką klasą, co mnie już nie żdziwiło, ale oczarowało ponownie. Niedoścignioną dla mnie klasą. Serdecznie pozdrawiam.

Posted

pwlkpsnk napisał(a):

...
Nie lubię, oj nie lubie czekać na wyniki, z dwojga złego wolę być na ringu:angryy: . A jeszcze te flaczki przeszły mi obok nosa:wallbash:
Jeszcze raz dziękujemy za zaproszenie i przepraszamy, że wpaść nie mogliśmy:Rose:

Nic się nie stało a co się odwlecze...następnym razem mi nie możecie odmówić i kropka ;)
Moje sunie pobiegały sobie z Błogą a potem z Bardem (Z Kiciborza) i też było fajowo a garnek flaków jakoś zniknął nie wiedzieć jak ani kiedy :evil_lol:

Pwłkabcd(qrcze nie wiem:oops: ): I co i co? Pisz nam tutaj jak było bo czekamy....:razz:

Posted

No witajcie.:lol:
Sabino, zawstydzasz mnie maksymalnie:oops: i nie wiem co napisać:shake: a to mi się rzadko zdarza:evil_lol:
Ale to nic, pokażę Wam co się wczoraj wydarzyło:
ogrzy przekładaniec

Ja mam ładniejsze zęby:diabloti:

A jak Irgunia skończyła, to wszyscy widzieli:klacz:

A mnie dziś moja kierowniczka, Szanowna Pani Ewża, wypuściła wcześniej i pędem stawiłem się w Nowym Dworze:megagrin:

Za co chciałbym serdecznie Jej podziękować, bo Rożek odwdzięczył się w najlepszy możliwy sposób:sweetCyb: :

Podziękowania przesyłam też Jurkowi, który nas tam zawiózł:popcorn: i Zosi, dzięki której Rożek wystwiony zostałby 1000kroć lepiej gdybym nie dojechał:Rose:
Jesteśmy z Pauliną przeszczęśliwi i do zobaczenia następnym razem:bye:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

:klacz: :klacz: :klacz:

OGROMNE GRATULACJE DLA ROŻKA, IRGUNI I POZOSTAŁYCH OGÓRECZKÓW!!!!

Bardzo się cieszę, że tak super wam poszło :Cool!:

:kciuki: :kciuki: :kciuki:

TAK TRZYMAĆ !!!!!

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

:turn-l:ale że pomimo braku żeberek :turn-l: ;)
Marysia i Una

Marysiu, uwielbiam Cię za to:cooldevi:
Aneek, postaramy się tak trzymać:cool2:
ZAWSZE:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

pwlkpsnk napisał(a):

...

...

...

:terazpol: :terazpol:
Wróciłam z pracy złachana i co widzę?!?
Nooo, nie ma tutaj takiej emotionki, coby zamieścić (i która by oddała mój stan ducha!!!!!!)
Kochani, jestem TAKA SZCZĘŚLIWA i TAKA DUMNA z naszych OGAROMANIAKÓW i z naszych OGARÓW :Poland:

WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Haniu, Aga, Paweł&Paulina...tak bardzo Wam gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!
(a nastepny gar flaków nagotuję specjalnie dla ...Rożka)

Posted

bea100 napisał(a):

(a nastepny gar flaków nagotuję specjalnie dla ...Rożka)

Rożek nie może - odchudzamy:diabloti:
Zeszliśmy już do 40,9 kg:Cool!:
Ale ja tam bardzo chętnie flaczki wciągnę:laugh2_2:
Razem z żeberkami, tymi co ich nie widać;-)
Hrabianka - wiadomo, klasa dziewczyna, zobaczymy jak im się ułoży:cool3:
Mateusz, dzięki za gratulacje, ale cieszę się, że dziś Cię nie było:eviltong:
Choć z bratem przegrać, to jak wygrać:megagrin:
Dziękujemy Wam:iloveyou: . Serce rośnie. I dlatego warto mieć Ogara:terazpol:

Posted

Jak wspaniale jest nacieszyć oko takimi pięknymi zdjęciami jeszcze piękniejszych ogarków :loveu:
Wszystkim bardzo gratulujemy

Coraz bardziej myślę o wystawie w Warszawce :cool3: dla tych m/yinnymi flaczków ale przede wszystkim dla wspaniałych psów :placz:
Bea - mam nadzieję, że na lipiec też coś zaproponujesz

Posted

KUMPELka napisał(a):
Coraz bardziej myślę o wystawie w Warszawce :cool3: dla tych m/yinnymi flaczków ale przede wszystkim dla wspaniałych psów

:multi: KUMPELko, niech Ci się ta Warszawka śni po nocach :lol: i zapisuj sie prędziutko, jak tylko będzie można. Wspaniała atmosfera, piękne psy, no i niektórzy z nas są całkiem sympatyczni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: