bea100 Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Kumpelka, zdjec INTera Egera Galicyjska Sfora nie mam ( chociaż w Opolu na Międzynarodowej moja Dunia była z nim w porównaniu ale fotek...brak :shake: ), ale mogę służyć kontaktem do P Barbary Wójcik z Krakowa (mam tel) jesli chcesz sobie do niej zadzwonić np po fotki to daj znać, to bardzo sympatyczna pani :p Quote
Hania Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja pewnie gdzies mam, ale nie wiem kiedy znajde :-(. Teraz za dużo spraw na głowie - szczeniaki, Biszkopt.... Quote
bea100 Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Hania napisał(a):...Teraz za dużo spraw na głowie - szczeniaki, Biszkopt.... Kochane czekoladeczki :loveu: Ale martwi mnie Biszkopt, nie mam dla niego żadnego chętnego coby przygarnął i dał dom i serce...a to taki fajny i dzielny psiulek :cool1: Quote
KUMPELka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dziekuję Wam dziewczyny :kiss_2: Bea dziękuję za telefon ale poczekam, może Hania coś znajdzie :multi: W sprawie Biszkopta bardzo chciałabym pomóc...też się rozglądam ale narazie nic :-( Quote
bea100 Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 KUMPELka napisał(a):...W sprawie Biszkopta bardzo chciałabym pomóc...też się rozglądam ale narazie nic :-( Ludziom pozamarzały serca...:-( Quote
puz Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 hej dziewczyny ale ja w soim zbiorze nie mam Egera poszperam ... Quote
puz Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Uwaga wklejam zdjecia sprzed tygodniowego spaceru jutro beda inne ogorki :evil_lol: no to zapinac pasy jedziemy .... Ciocia Ilonka z Puzonem i Rafa z Rodu Udry Hasta Quote
KUMPELka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='puz']...Hasta A cóż Hasta taka zjeżona :-o Swoją drogą pannica już pełną gębą :cool3: Quote
KUMPELka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='puz']Rafa i Puzon ... Piękne zdjęcie, kolejne z serii polskie klimaty :terazpol: :kiss_2: Na pocztówkę :multi: Quote
puz Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Rafa chciała zabrac jej patyk i dlatego była jezykiem, a co do zdjecia Rafy i Puzika no byloby lepsze gdyby Hasta sie nie schowała za Rafe ale dzieki zdjecia jak zwykle robil Mirus i sa super :loveu: Quote
KUMPELka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 puz napisał(a):Rafa chciała zabrac jej patyk i dlatego była jezykiem, a co do zdjecia Rafy i Puzika no byloby lepsze gdyby Hasta sie nie schowała za Rafe ale dzieki zdjecia jak zwykle robil Mirus i sa super :loveu: Toż dopiero teraz zauwazyłam kawałek mordki Hasty :oops: :evil_lol: za Rafą O kurcze :lol: :lol: Quote
bea100 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 O rany...ja też :oops: Ale foteczki są super i psy niezwykłej urody :loveu: Quote
puz Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a dzieki bea mam jeszcze pare potem cos wkleje :p Quote
bea100 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Wyczytałam własnie mądre słowa dot. ras pierwotnych (było to akurat o malamutach ale naszych ogarów to też dotyczy). W wielkim skrócie chodzi o to, że trudność w prowadzeniu ras pierwotnych polega na tym, że ciężko jest uzyskać tzw pełne skupienie. Psy te kontrolują na raz zbyt wiele bodżców środowiska zewnętrznego bo taka ich natura i to je ...rozprasza ;) . Największym zwycięstwem w prowadzeniu jest uzyskanie skupienia na przewodniku...hmmm...co sądzicie? Quote
Hania Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Zdałam sobie sprawę, że dawno nie pokazywałam jak rośnie moje maleństwo :evil_lol:. A jej fotki szybko przestają być aktualne. W związku z tym dzisiajsza Irga w pięknej obróżce od Sabiny 1: Quote
Hania Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Portret: Mam jeszcze pare fotek, ale coś mi imageshacke nie chce chodzić :angryy::placz: Quote
bea100 Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Irga jest wspaniała. Tfu tfu na psa urok ;) wcale się nie dziwię, że ta obróżka jest...czerwona :lol: Rośnie nam prawdziwa ogarza piękność :multi: Quote
anabelka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Haniu, ależ ona jest cudna. Ma taką zmartwioną minkę. Piękności. :loveu: No i obróżka też jest fajowska. A czerwona żeby jej nikt nie zauroczył, tak??? Podobno jest taki przesąd:cool1: Quote
PATIszon Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No jest...ja w niego nie wierzylam i co.....:( Quote
Hania Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jeszcze jeden portrecik: Z Kanią: i z Kniaziem: Quote
Sabina1 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Irguniu moja lśniąca - wyrosłaś nam szybciutko i nad podziw. Masz błyszczące, gęste futro jak wszystkie twoje ciocie i wujkowie. Irgo płożąca - podobno pierwszy raz brałas udział w dogoterapii i czołgałas się po ziemi, garnąc się do małych biednych rączek, żeby dzieci absolutnie się ciebie nie bały. To nam, ludziom, Jan od "głupich dzieci" musiał przypominać, że "bez nich świeczki gasną" i "żyć nie ma dla kogo". Ty to po prostu wiesz. Quote
bea100 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Sabina1: :loveu: Niedawno rozmawiałam na ten temat z Jolą od Błogiej, ogary świetnie wiedzą ,,co robić'' i jak mają się ,,pokazać" i czego się po nich ,,spodziewamy", wiedzą to swoi siódmym, ósmym, dziesiątym zmysłem i to jest nieprawdopodobne :cool1: Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Hania']Zdałam sobie sprawę, że dawno nie pokazywałam jak rośnie moje maleństwo :evil_lol:. A jej fotki szybko przestają być aktualne. W związku z tym dzisiajsza Irga w pięknej obróżce od Sabiny 1: Haniu - jaka piękna Irgusia :loveu: i taka ogarzo zatroskana ;) Quote
Recommended Posts