Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kumpelka, zdjec INTera Egera Galicyjska Sfora nie mam ( chociaż w Opolu na Międzynarodowej moja Dunia była z nim w porównaniu ale fotek...brak :shake: ), ale mogę służyć kontaktem do P Barbary Wójcik z Krakowa (mam tel) jesli chcesz sobie do niej zadzwonić np po fotki to daj znać, to bardzo sympatyczna pani :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hania napisał(a):
...Teraz za dużo spraw na głowie - szczeniaki, Biszkopt....

Kochane czekoladeczki :loveu:
Ale martwi mnie Biszkopt, nie mam dla niego żadnego chętnego coby przygarnął i dał dom i serce...a to taki fajny i dzielny psiulek :cool1:

Posted

Dziekuję Wam dziewczyny :kiss_2:
Bea dziękuję za telefon ale poczekam, może Hania coś znajdzie :multi:
W sprawie Biszkopta bardzo chciałabym pomóc...też się rozglądam ale narazie nic :-(

Posted

Uwaga wklejam zdjecia sprzed tygodniowego spaceru jutro beda inne ogorki

:evil_lol:

no to zapinac pasy jedziemy ....

Ciocia Ilonka z Puzonem i Rafa z Rodu Udry

Hasta

Posted

Rafa chciała zabrac jej patyk i dlatego była jezykiem, a co do zdjecia Rafy i Puzika no byloby lepsze gdyby Hasta sie nie schowała za Rafe ale dzieki zdjecia jak zwykle robil Mirus i sa super :loveu:

Posted

puz napisał(a):
Rafa chciała zabrac jej patyk i dlatego była jezykiem, a co do zdjecia Rafy i Puzika no byloby lepsze gdyby Hasta sie nie schowała za Rafe ale dzieki zdjecia jak zwykle robil Mirus i sa super :loveu:

Toż dopiero teraz zauwazyłam kawałek mordki Hasty :oops: :evil_lol: za Rafą
O kurcze :lol: :lol:

Posted

Wyczytałam własnie mądre słowa dot. ras pierwotnych (było to akurat o malamutach ale naszych ogarów to też dotyczy). W wielkim skrócie chodzi o to, że trudność w prowadzeniu ras pierwotnych polega na tym, że ciężko jest uzyskać tzw pełne skupienie. Psy te kontrolują na raz zbyt wiele bodżców środowiska zewnętrznego bo taka ich natura i to je ...rozprasza ;) .
Największym zwycięstwem w prowadzeniu jest uzyskanie skupienia na przewodniku...hmmm...co sądzicie?

Posted

Zdałam sobie sprawę, że dawno nie pokazywałam jak rośnie moje maleństwo :evil_lol:. A jej fotki szybko przestają być aktualne. W związku z tym dzisiajsza Irga w pięknej obróżce od Sabiny 1:

Posted

Haniu, ależ ona jest cudna. Ma taką zmartwioną minkę. Piękności. :loveu:
No i obróżka też jest fajowska. A czerwona żeby jej nikt nie zauroczył, tak??? Podobno jest taki przesąd:cool1:

Posted

Irguniu moja lśniąca - wyrosłaś nam szybciutko i nad podziw. Masz błyszczące, gęste futro jak wszystkie twoje ciocie i wujkowie. Irgo płożąca - podobno pierwszy raz brałas udział w dogoterapii i czołgałas się po ziemi, garnąc się do małych biednych rączek, żeby dzieci absolutnie się ciebie nie bały. To nam, ludziom, Jan od "głupich dzieci" musiał przypominać, że "bez nich świeczki gasną" i "żyć nie ma dla kogo". Ty to po prostu wiesz.

Posted

Sabina1: :loveu:

Niedawno rozmawiałam na ten temat z Jolą od Błogiej, ogary świetnie wiedzą ,,co robić'' i jak mają się ,,pokazać" i czego się po nich ,,spodziewamy", wiedzą to swoi siódmym, ósmym, dziesiątym zmysłem i to jest nieprawdopodobne :cool1:

Posted

[quote name='Hania']Zdałam sobie sprawę, że dawno nie pokazywałam jak rośnie moje maleństwo :evil_lol:. A jej fotki szybko przestają być aktualne. W związku z tym dzisiajsza Irga w pięknej obróżce od Sabiny 1:

Haniu - jaka piękna Irgusia :loveu: i taka ogarzo zatroskana ;)