KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Sabina1 napisał(a)::multi: KUMPELko, niech Ci się ta Warszawka śni po nocach :lol: i zapisuj sie prędziutko, jak tylko będzie można. Wspaniała atmosfera, piękne psy, no i niektórzy z nas są całkiem sympatyczni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sabina - jak obiecasz, że będziesz, jadę jak w dym :cool3: Bardzo chcę przyjechać ale....to różnie bywa tym bardziej teraz :p Quote
Sabina1 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Sprawdziłam kalendarz: 08.09.07. zgłoszenia do któregośtam czerwca. Kumpelko, to Ty właśnie wtedy będziesz się świetnie czuła:multi: Ja oczywiście, ze przyjdę, od lat przychodzę (jak Bozia da doczekać). Z dodatkowych sobotnich atrakcji w Nowym Dworze - strzelilam sobie ogromnego, francuzkiego nalesniczka, z czekoladą, ananasem i bita śmietaną :oops: :oops: :oops: . Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Sabina1 napisał(a):Sprawdziłam kalendarz: 08.09.07. zgłoszenia do któregośtam czerwca. Kumpelko, to Ty właśnie wtedy będziesz się świetnie czuła:multi: Ja oczywiście, ze przyjdę, od lat przychodzę (jak Bozia da doczekać). Mam nadzieję, że będzie dobrze :razz: Sabina1 napisał(a):Z dodatkowych sobotnich atrakcji w Nowym Dworze - strzelilam sobie ogromnego, francuzkiego nalesniczka, z czekoladą, ananasem i bita śmietaną :oops: :oops: :oops: . Mniam :roll: ale bym zjadła :p Quote
bea100 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 KUMPELka napisał(a): ... Coraz bardziej myślę o wystawie w Warszawce :cool3: dla tych m/yinnymi flaczków ale przede wszystkim dla wspaniałych psów :placz: Bea - mam nadzieję, że na lipiec też coś zaproponujesz No Kumpelka, to teraz już wpadłaś i się nam nie wymigasz od Wwy :multi: Ha,ha a ja zgłosiłam obie dziewczyny:Mońkę w juniorach i Błogą w otwartej na...KRAKÓW :p Ma być przy tej wystawie przegląd (wiecie coś bliżej?) a obie sunie trzeba w tym roku ,,przejrzeć" ;) Nie wiem jak to będzie bo Jola od Błogiej chyba w tym terminie ma urlop/wyjazd więc będę sama (?) z dwoma (pociągiem? samochodem?) a już na pewno poproszę kochanych ,,krakowiaków" o opiekę (spotkanie?) Co do Wwy= to nie wyobrażam sobie by po wystawie nie spotkać się u mnie na ogrodzie (coś zmontujemy tym bardziej, że mają być moje 2 krakowskie wnuki i Puz z Rafałem od Bogdanki będą prawdopodobnie u mnie z pieskami nocować/tzn wszystko do dogadania a czas jest :p ) Czy Rożkowi słyszą? Obiecuję nie tuczyć Rożka...:lol: Quote
KUMPELka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bea100 napisał(a):No Kumpelka, to teraz już wpadłaś i się nam nie wymigasz od Wwy :multi: Ha,ha a ja zgłosiłam obie dziewczyny:Mońkę w juniorach i Błogą w otwartej na...KRAKÓW :p Ma być przy tej wystawie przegląd (wiecie coś bliżej?) a obie sunie trzeba w tym roku ,,przejrzeć" ;) Nie wiem jak to będzie bo Jola od Błogiej chyba w tym terminie ma urlop/wyjazd więc będę sama (?) z dwoma (pociągiem? samochodem?) a już na pewno poproszę kochanych ,,krakowiaków" o opiekę (spotkanie?) Do Krakowa też się wybieramy, więc sie spotkamy :multi: bea100 napisał(a): Co do Wwy= to nie wyobrażam sobie by po wystawie nie spotkać się u mnie na ogrodzie (coś zmontujemy tym bardziej, że mają być moje 2 krakowskie wnuki i Puz z Rafałem od Bogdanki będą prawdopodobnie u mnie z pieskami nocować/tzn wszystko do dogadania a czas jest :p ) Czy Rożkowi słyszą? Obiecuję nie tuczyć Rożka...:lol: Teraz to chyba już nawet nie chcę się wykręcać ;) bo zapowiada się wielkoogarowe spotkanie :cool3: My też jeszcze nie wiemy jak i co i gdzie z tą Warszawką ale...jeszcze trochę czasu :p Quote
puz Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Hej Dziewczyny gratuluje wszystkim sukcesów w nowym dworze , niestety cieczki ale co tam walczymy w opolu jak nas przyjeli do krakowa tez sie zgłaszamy ale w miedzy czasie kusze sie na przechlewo na długi weekend jade zobaczyc szczeniusie oraz skupiamy sie na konkursach , Ilona ps Hasta juz zaliczyla zagrode dzicza a w weekend jak gonila sarny zaczela grac do pary z Puzonem i napewno pojawie sie z nimi w Jarach w tym roku oraz z pewnoscia Puzon bedzie zgłoszony na tropowca w Tymbarku, oddaje mojego psa pod oko Jurka z Beskidzkich Wysp Quote
Hania Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 puz napisał(a):H ps Hasta juz zaliczyla zagrode dzicza a w weekend jak gonila sarny zaczela grac do pary z Puzonem i napewno pojawie sie z nimi w Jarach w tym roku oraz z pewnoscia Puzon bedzie zgłoszony na tropowca w Tymbarku, oddaje mojego psa pod oko Jurka z Beskidzkich Wysp Jak możesz pozwalać psom ganiać sarny :2gunfire::2gunfire::snipersm:. Szczególnie teraz gdy są w wysokiej ciąży. Ogar jest w stanie zagonić taką sarnę na śmierć. A potem będzie rozpacz bo jakiś wredny myśliwy chciał strzelac do Twoich piesków. Quote
Hania Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bea100 napisał(a): Ha,ha a ja zgłosiłam obie dziewczyny:Mońkę w juniorach i Błogą w otwartej na...KRAKÓW :p Ma być przy tej wystawie przegląd (wiecie coś bliżej?) a obie sunie trzeba w tym roku ,,przejrzeć" ;) Co do przeglądu jeszcze nbie wiadomo. Ja próbuję coś przewalczyć bardziej na północy Polski - może Antoninek. Na południu i tak będzie z okazji klubówki. Quote
puz Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Hania napisał(a):Jak możesz pozwalać psom ganiać sarny :2gunfire::2gunfire::snipersm:. Szczególnie teraz gdy są w wysokiej ciąży. Ogar jest w stanie zagonić taką sarnę na śmierć. A potem będzie rozpacz bo jakiś wredny myśliwy chciał strzelac do Twoich piesków. wiem wiem juz okrzyczałas mnie w zeszłym roku i dlatego pobieglismy za nimi wiecej juz im nie pozowle tak robic :placz: Quote
bea100 Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Hania napisał(a):Co do przeglądu jeszcze nbie wiadomo. Ja próbuję coś przewalczyć bardziej na północy Polski - może Antoninek. Na południu i tak będzie z okazji klubówki. Antoninek? A gdzież to jest? :cool3: Haniu, a kiedy już coś będziemy wiedzieli? Ja nie wyjeżdżam nigdzie ale dobrze byłoby coś wiedzieć bo wiesz, zwłaszcza Jola ma do rozpatrzenia/teraz jakoś/plany urlopowe :razz: Quote
pwlkpsnk Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bea100 napisał(a):Czy Rożkowi słyszą? Obiecuję nie tuczyć Rożka...:lol: Słyszą, słyszą. Bardziej utuczyć się nie da:shake: Zresztą jak będą flaki to może sobie tylko pomarzyć:eviltong: Na razie nie możemy doczekać się spaceru w poniedziałek:multi: Quote
bea100 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 pwlkpsnk napisał(a):...Na razie nie możemy doczekać się spaceru w poniedziałek:multi: To tak jak i ja :p Cieszę się że będziecie. Flaczków na spacerek nie zabieram co prawda :lol: , ale z przyjemnością się spotkam na pogadanie (miałam małe conieco dla Rożka za piękną wygraną ale ponieważ jest na diecie to zamienię na pluszaczkowego pieska do rozszarpania, niech ma chłopak frajdę, a co ;) ) Quote
Hania Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Antoninek to Poznań a wystawa jest tam chyba 3 czerwca (ale nie wiem czy dobrze pamiętam). Znając Rożka to pluszowy piesek to to co lubi najbardziej. Irga zresztą też nosiła dzisiaj pluszaczka ukradzionego Hultajowi :cool3: Quote
Sabina1 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Poszukuję Bei, pisała rano na gg, potem pojechalam do pracy, nie ma jej w domu, bo dzwoniłam. Ma do mnie interes(chodzi o wstawienie zdjęć), nie wiem gdzie Jej szukac Bea, podałam ci maila na gg, ale chyba za szybko zamknęłam, bo zdjecia nie przyszły. Na wszelki wypadek: [email protected] Quote
bea100 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Jestem, jestem kochana, dziękuję ( a fotki właśnie poszły :p ) Zdjęcia te dostałam od AniW i są one ze spotkania po-wystawowego cykane przez nią u mnie w domu i na ogrodzie. Quote
KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bea100 napisał(a): Zdjęcia te dostałam od AniW i są one ze spotkania po-wystawowego cykane przez nią u mnie w domu i na ogrodzie. to co...czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Sabina1 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Na prośbę Bei, wklejam zdjęcia ze spotkania po nowodworskiej wystawie: Harmonia i Bard Bard, Monia i Dunia w ogrodzie. Harmonia i Bard Quote
KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Sabinko - zdjęcia bardzo ładne :razz: Harmonii bardzo przypadł do gustu Bard bo z tego co widać chętnie go zaczepiała smarkula :cool3: Quote
Sabina1 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 KUMPELka napisał(a):Sabinko - zdjęcia bardzo ładne :razz: Harmonii bardzo przypadł do gustu Bard bo z tego co widać chętnie go zaczepiała smarkula :cool3: Rety! Rety! Kumpelko, ja nie robiłam tych zdjęć (rzeczywiście bardzo ładnych). Autorką jest Ania W. właścicielka Barda. A Harmonia, to jest dziewczyna jak iskra, bardzo wesoła i każdego zaprasza do zabawy. Najchętniej do szalonej zabawy :lol: Quote
KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Sabina1 napisał(a):Rety! Rety! Kumpelko, ja nie robiłam tych zdjęć (rzeczywiście bardzo ładnych). Autorką jest Ania W. właścicielka Barda. A Harmonia, to jest dziewczyna jak iskra, bardzo wesoła i każdego zaprasza do zabawy. Najchętniej do szalonej zabawy :lol: :oops: :oops: Mała poprawka :cool3: Aniu W - bardzo ładne zdjęcia :razz: Harmonia, widać, że dziewczynka pełna wigoru :lol: Quote
bea100 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 KUMPELka napisał(a)::oops: :oops: Mała poprawka :cool3: Aniu W - bardzo ładne zdjęcia :razz: Harmonia, widać, że dziewczynka pełna wigoru :lol: Tak, ale te Ani ładne zdjęcia nie oddają ,,wigoru" i tego co się działo, oj działo ;) To- to tylko sobie...można wyobrazić :evil_lol: Bard do Duni odnosił się z pełnym szacunkiem (wszak ona dama) ale za to..z Monią robił co chciał ( no..prawie :lol: ) i się bardzo zakumplowali :p Bard jest ,,weteranem" ale jak widać to zupełnie tego nie widać :evil_lol: Poza tym jest fajnie ułożonym psem i bardzo go polubiłam! Dostałam też od AniW dwa bardzo fajne ,,wiosenne" ogrodowe portrety Duni (poprosiłam Sabinę1 o zamieszczenie na tut. galerii ogarzej; dziękuję Sabinko :loveu: ) Quote
KUMPELka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bea100 napisał(a):Dostałam też od AniW dwa bardzo fajne ,,wiosenne" ogrodowe portrety Duni (poprosiłam Sabinę1 o zamieszczenie na tut. galerii ogarzej; dziękuję Sabinko :loveu: ) Już chwaliłam bo są naprawde bardzo wiosenne :multi: Quote
Ania W Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Niestety jak to zdjęcia "domowe" nie pokazują w pełni ogarzego wdzięku. No i oświetlenie nie takie...Poza tym faktycznie obydwoje nieźle dokazywali . Bard niestety jest z tych kochliwych a i Harmonia była bardzo zalotna :-) Quote
Żaneta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 witam wszystkich :lol: no cóż ja w życiu tego nie nadrobię:cool3: tu cały czas się coś dzieje ale o to chodzi wśród ogarowców:multi: tak trzymać, jak dobrze zauważyłam to nas przybyło o kilka osób:multi: dziewczyny teraz porządki świąteczne ale musiałam znależć czas żeby tu zajrzeć;) trudno mi będzie nadążyć za zmianami w tym forum:-o no ale takie życie MOJE STADKO POZDRAWIA WSZYSTKICH OGAROWICZÓW I ICH OGARKI:loveu: p.s. jeszcze ani jednego ogara nie widziałam we Wrocławiu:shake: gończe są i nawet kilka ich widziałam ale nie miałam okazji porozmawiać z właścicielami, gdzie te ogary:placz: Quote
Recommended Posts