mmbbaj Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Sabina1']Z przyjaciółką dalmasią wyglądaja na bardzo szczęsliwych. :evil_lol:...przyjaciółka jest chyba chłopcem :roll: My również życzymy wszystkim roczniakom wszystkiego najlepszego, oby zawsze były zdrowe i szczęśliwe! :BIG::BIG::BIG: Quote
Sabina1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol:...przyjaciółka jest chyba chłopcem :roll: Jestes tego pewna Małgosiu ? Nie mam pojęcia po czym to poznać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O rety, wróciłam do zdjęć, przyjrzałam się i zmieniam post. Racja, ona jest chłopcem. Odkrycie i wytknięcie mi tak poważnego upośledzenia(niemożność rozróżniania płci) publicznie, zamiast dyskretnie na boku np na pw, spowodowało u mnie tak kolosalny stres i głębokie zawstydzenie, że opuszczam temat "gończe", będąc jednak dalej przekonana, że na zdjęciach, w większości, są one jednak dziewczynkami. Quote
KUMPELka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Sabina1 napisał(a):Jestes tego pewna Małgosiu ? Nie mam pojęcia po czym to poznać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że tego Atos-Dalmatyńczyk nie czyta :cool3: Quote
puz Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 zdjecia umieszcze wieczorem, pomimo slabej jakosci zrobil na mnie ten pies wrazenie i tu chyle czoła ku Hani jako hodowcy, pozdrawiam dziewczyny wracam do pracy Sabino zobaczymy sie w wersji BB w kwietniu szczegoły potem Quote
bea100 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Sabina1 napisał(a): ...wytknięcie mi tak poważnego upośledzenia(niemożność rozróżniania płci) publicznie, zamiast dyskretnie na boku np na pw, spowodowało u mnie tak kolosalny stres i głębokie zawstydzenie, że opuszczam temat "gończe" ... Mam nadzieję, że pisząc powyższe zapomniałaś dodać emotionkę ,, ;) " Nie ,,opuścisz" tematu gończe bo jesteś nasza :loveu: i w dodatku ja sobie nie wyobrażam tego topiku bez Sabiny1 (nie nie nie :shake: i jeszcze raz nie!) Puz: Szafran Olfactus jest cudownym psem i jestem pod wielkim wrażeniem od wczoraj ( i jeszcze w dodatku to ma te czarowne oczyska Dumki; takie przeeewaliste :multi: ) Quote
Sabina1 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='bea100']Mam nadzieję, że pisząc powyższe zapomniałaś dodać emotionkę ,, ;) " Quote
bea100 Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Sabina1'] Noo, tym razem emotionek ci u nas...dostatek :lol: Puz: A zdjęcia Szafrana faktycznie i niestety kiepskiej jakości (sprzęt Łukaszowi nawala :razz: ) ale i tak widać...Pana Psa ! Quote
KUMPELka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Sabina1 napisał(a):... Odkrycie i wytknięcie mi tak poważnego upośledzenia(niemożność rozróżniania płci) publicznie, zamiast dyskretnie na boku np na pw, spowodowało u mnie tak kolosalny stres i głębokie zawstydzenie, że opuszczam temat "gończe", będąc jednak dalej przekonana, że na zdjęciach, w większości, są one jednak dziewczynkami. :eviltong: :eviltong: :eviltong: :p :lol: Quote
Kika Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 KUMPELka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że tego Atos-Dalmatyńczyk nie czyta :cool3: KUMPELka skąd Ty wzięłaś tego kropka - chyba nie Twój? Quote
KUMPELka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Kika napisał(a):KUMPELka skąd Ty wzięłaś tego kropka - chyba nie Twój? Cóż, właściwie miał być mój ale został u teściów, w Bytomiu (z wielu powodów) :roll: Wzięlismy go od podejrzanej rodziny (chyba handlowali psami, może kradli :mad: a może poprostu na maxa rozmnażali dla zysku :roll: ) Mniejsza z tym:cool1: Atos jest piękny, ma idealnie rozmieszczone kropki, napiszę szczerze, że to najładniejszy dalmatas jakiego widziałam NA ŻYWCA:-o Z Kumplem ilekroś jedziemy do teściów, szaleją do upadłego ...ale niestety tylko w domu albo w ogródku u teściów ;) ale to im wystarcza :cool3: Quote
Sabina1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Walentynkowe Pozdrowienia i Buziaczki dla Wszystkich na Gończych Quote
Kika Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dziewczyny musze się Wam czymś pochwalic- moja Bafiśka to wprawdzie taki inny gończy;), ale sympatyzuje z Wami - mamy potwierdzony tytuł INTERA!!!! Quote
bea100 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Kika']Dziewczyny musze się Wam czymś pochwalic- moja Bafiśka to wprawdzie taki inny gończy;), ale sympatyzuje z Wami - mamy potwierdzony tytuł INTERA!!!! GRATULKI :multi: Kikuś, a to wieści :p BRAWO i dla inter-dropiatej i dla Ciebie!!!!! Jednym słowem towarzystwo mamy coraz bardziej doborowe i utytułowane ;) Nie mam w zanadrzu takich serduszkowych emotionek jak Sabina1 :lol: , ale ja też z całego serca przesyłam tutaj Wszyskim walentynkowe buziaki :loveu: Quote
KUMPELka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Kika napisał(a):Dziewczyny musze się Wam czymś pochwalic- moja Bafiśka to wprawdzie taki inny gończy;), ale sympatyzuje z Wami - mamy potwierdzony tytuł INTERA!!!! :multi: :klacz: :BIG: :knajpa: BRAWO BRAWO BRAWO:multi: Quote
KUMPELka Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Sabina1']Walentynkowe Pozdrowienia i Buziaczki dla Wszystkich na Gończych Sabina1 - pozwoliłam się dołączyć ;) Quote
Żaneta Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 witam ja także przesyłam wszystkim walentynkowe buziaczki :loveu: no i Najlepsze spóźnione życzonka dla wszystkich solenizantów :) ile tu pięknych nowych zdjęć jestem pod wrażeniem, wkrótce może też coś wkleję jak znajdę więcej czasu Quote
Sabina1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 KIKA - Gratulacje dla pięknej Bafisi. Wywalczyła dla swojej Pańci taki tytuł, że ho, ho !!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: ŻANETA - miło Cię znowu spotkać :lol: Jak się ma Burzan ? Quote
Żaneta Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A więc Burzan ma się coraz lepiej;) łapka się ładnie goi, a co najśmieszniejsze apetyt mu dopisuje jak nigdy w życiu zawsze był wybrednym psiakiem i nie jadł np:suchej karmy , a teraz zje troche i mu mało:roll: no cóż leży w kuchni i wyje o jeszcze:evil_lol: a tak poważnie to nigdy nie był taki piękny jak teraz, zawsze był za chudy, a teraz po prostu śliczne ogarzysko:multi: Jaga też się zmieniła nauczyła się czekać na swoją kolej przy jedzonku dawniej był z tym problem szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem jak tata radzi sobie z psiakami:cool1: Mnie także bardzo miło było popatrzeć na zdjęcia ogaromaniaków;) Quote
bea100 Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Żaneta napisał(a):A więc Burzan ma się coraz lepiej;) łapka się ładnie goi, a co najśmieszniejsze apetyt mu dopisuje jak nigdy w życiu zawsze był wybrednym psiakiem i nie jadł np:suchej karmy , a teraz zje troche i mu mało:roll: no cóż leży w kuchni i wyje o jeszcze:evil_lol: a tak poważnie to nigdy nie był taki piękny jak teraz, zawsze był za chudy, a teraz po prostu śliczne ogarzysko:multi: ... Witaj Zanetko, jak to wspaniale przeczytać takie dobre wieści :multi: I nie utyka na tą biedną łapę? Ale wiesz co? Może powiedz tacie, by Burzana tak nie ,,tuczył" (;) ) bo dla chorej łapy każdy kilogram więcej może być qrcze problemem :roll: Quote
Sabina1 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Oto zdjęcia Szafrana, nienadzwyczajne, ale widać PIĘKNEGO PANA PSA Quote
KUMPELka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Sabina1']Oto zdjęcia Szafrana, nienadzwyczajne, ale widać PIĘKNEGO PANA PSA Naprawdę piękny i jaki stateczny :-o :multi: Żanetko - jak dobrze jest przeczytać dobre wieści o Burzanku :loveu: Quote
Sabina1 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dlaczego taka WIELKA CISZA ? Przepraszam z góry, jesli cos nie tak. Chcialam rozjaśnic zdjęcia, żeby lepiej było widać mordke. Nie jestem jeszcze bardzo wprawna w obrabianiu zdjęć, ale myslałam, ze i tak posypia sie pochwały urody Szafrana, a tu nic. A moze wszyscy zaniemówili z zachwytu ?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bea100 Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Bo zaniemówić można :p Fotki fotkami (wiadomo) i jeszcze kiepskiej jakości, ale ja widziałam Szafrana Olfactus i jestem pod wrażeniem od niedzieli. Nie wiem i nie pojmuję, jak taki Pan PIES mógł się tak ,,ukryć" na tyle lat (od zdobycia CH/własciwie od 2000 roku/gdy zmarła jego pani) nie był nigdzie pokazywany, nigdy nie krył :placz: , a ja właściwie ,,trafiłam" na niego przez przypadek ( i całe szczęście :multi: ), ale pomyślcie jakie jeszcze ogarze PEREŁKI są gdzieś pochowane :cool3: Haniu, kochani, czy jeszcze jakieś dzieci po AZYii Z Kiciborza (wiem, że po nim krył jeszcze jeden reproduktor:Sułtan Uszy na Wiatr, piszę krył bo już z tego co wiem, to kryć nie będzie) są wykorzystywane hodowlanie? Haniu, czy masz może fotki AZYii? Quote
Recommended Posts