Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 hahahahaha , no to Ozzy sobie jaja z ciotek zrobił :evil_lol::evil_lol: zakrył klejnoty i pokazał język :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ozzulku ja widze, że albo ty rośniesz albo fotel się kurczy:eviltong: Alutka przytul zasmuconą i tęskniącą Aggulkę:-( Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Cała esencja bullowatego - jak sie nie da inaczej można zawsze zwisać jakąś częścią ciała :cool3: Jejciu jak on tu kapitalnie wygląda jak taki zmęczony życiem :loveu: Alu jak zwykle superaśne fotaski Ozzulca :loveu: Pozdrawiamy i mówimy Dzieńdoberek z rana :p Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 On na tym łóżku śmiesznie wygląda. Tak jakby zaraz mieli go wywalić z łożeczka. Ozzy nie daj się. Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ozzy zaslonił jajeczka :placz::evil_lol: ceśc :multi: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Zasłonił a miał inne wyjście???Ile można je pokazywać? :p Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj Alu :loveu: Na spacerek konieczny parasol i pelerynka p/d dla Ozulka :evil_lol: Ja zmokłam totalnie a po moich babach spłynęło ....I czy jest sprawiedliwośc na tym świecie? :shake::evil_lol: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Muszę przyznać, że Ozziego pozy na fotelu to poprostu mistrzostwo świata! Quote
KaRa_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ale zmeczony Ozzy:lol: on to juz chyba na siedzaco spi:lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dzasta napisał(a):Cała esencja bullowatego - jak sie nie da inaczej można zawsze zwisać jakąś częścią ciała :cool3: Jejciu jak on tu kapitalnie wygląda jak taki zmęczony życiem :loveu: Alu jak zwykle superaśne fotaski Ozzulca :loveu: Pozdrawiamy i mówimy Dzieńdoberek z rana :p;)tak zwisający Ozzy to kwintesencja bullowatego a najlepsze jak czasem się zawiesi i trzeba restartować:evil_lol:Dzień Doberek Agga napisał(a):On na tym łóżku śmiesznie wygląda. Tak jakby zaraz mieli go wywalić z łożeczka. Ozzy nie daj się.nieprawda nikt go nie wywala ...on dopiero się układa PIKA napisał(a):Ozzy zaslonił jajeczka :placz::evil_lol: ceśc :multi:ceść ....zasłonil bo jego Agga napisał(a):Zasłonił a miał inne wyjście???Ile można je pokazywać? :potóż to... Pysia napisał(a):Witaj Alu :loveu: Na spacerek konieczny parasol i pelerynka p/d dla Ozulka :evil_lol: Ja zmokłam totalnie a po moich babach spłynęło ....I czy jest sprawiedliwośc na tym świecie? :shake::evil_lol:oj mi kurtka spływała a Ozzulkowi z uszu kapało ale generalnie był bardzo zadowolony:mad: LAZY napisał(a):Muszę przyznać, że Ozziego pozy na fotelu to poprostu mistrzostwo świata!to tylko nieliczne ...cześć Paulinka KaRa_TC napisał(a): Ale zmeczony Ozzy:lol: on to juz chyba na siedzaco spi:lol:układa ciałko.... Witam wszystkich ....my z porannego spacerku spłynęlismy coś koło 9 ....a ja już chcę słoneczko Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 paula_z napisał(a): Malutki klocuszek ;) :loveu: jakie manewry musi wykonac, zeby sie przekrecic :evil_lol:on zasypiał na siedzaco i go sen powalił:evil_lol: Vectra napisał(a):hahahahaha , no to Ozzy sobie jaja z ciotek zrobił :evil_lol::evil_lol: zakrył klejnoty i pokazał język :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć córcia dbsst napisał(a):czesc sis :loveu:cześć sistersjo:multi: ...co ty tak wcześnie Agga napisał(a): Ozzulku ja widze, że albo ty rośniesz albo fotel się kurczy:eviltong: Alutka przytul zasmuconą i tęskniącą Aggulkę:-(Ozzy czeka na fotelik od cioteczki Aggi :calus:Agguś Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ozzy czeka na fotelik od cioteczki Aggi :calus:Agguś Ozzulku dostaniesz jak ciocia pieniązki dostanie. Dzięki Alu Quote
Basia&Safi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ozzulek sam sie zatroszczyl o cenzure :D:D:D:D Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dzien doberek :loveu: w ten deszczowy dzien :-( Maksiu po spacerku wytarl sie w posciel :shake: zanim go zawolalam na wycieranko :cool1: Mam bloto, a wczoraj zmienialam posciel :placz: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 paula_z napisał(a):Dzien doberek :loveu: w ten deszczowy dzien :-( Maksiu po spacerku wytarl sie w posciel :shake: zanim go zawolalam na wycieranko :cool1: Mam bloto, a wczoraj zmienialam posciel :placz:;)poczekaj aż wyschnie a potem wykruszysz:evil_lol: Ja prześcieradła zmieniam co 2 dni:cool3: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ja prześcieradła zmieniam co 2 dni:cool3: Nowidzisz _ trzeba było sobie WYCHOWAĆ psa. Tak jak ja. :p Mogłabyś wtedy zmieniać 1 x w miesiącu :cool3: Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 albo wogóle bez prześcieradła :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Nowidzisz _ trzeba było sobie WYCHOWAĆ psa. Tak jak ja. :p Mogłabyś wtedy zmieniać 1 x w miesiącu :cool3: leemonca napisał(a):albo wogóle bez prześcieradła :evil_lol::cool1:no właśnie to mi przyszło do głowy ze Hania nie stosuje prześcieradeł:evil_lol: Cześć kobitki:multi::multi::multi: Quote
LAZY Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to skoro to nie wszystkie pozy to ja porposze reszte!:cool3: Quote
agabass Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Mój Mistrzowski zipowaty Ozz tego mi brakowało najbardziej :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):cześć Babciu Franka :lol::multi::multi::multi:tak tak jestem babcią Frania:loveu: LAZY napisał(a):No to skoro to nie wszystkie pozy to ja porposze reszte!:cool3:aaa to przy okazji;) agabass napisał(a):Mój Mistrzowski zipowaty Ozz tego mi brakowało najbardziej :evil_lol:witaj u Nas:multi::multi::multi: Quote
samograj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 WITAJ ALUŚ!!! Neta mi odcięło a ja myślałam , że mi ktoś respirator odłączył!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts