samograj Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PODOBA MI SIĘ JEGO STOSUNEK DO OGLĄDAJĄCYCH!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 samograj napisał(a): PODOBA MI SIĘ JEGO STOSUNEK DO OGLĄDAJĄCYCH!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:prędzej do robiących te foty:p Masz fajny banerek;) Quote
KaRa_ Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:strzał w 10 Bardzo wyczerpujące zajęcie to jest:evil_lol: Quote
Paula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Snieeezek :multi: Troche mi brakuje sniegu w tym roku :cool1: ale tylko troche :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Wyrwany ze snu :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz:skarżypyta .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra .... pamiętacie zeszłorocznego Ozzulka:p a to już rok 2007 Alu skąd wzięłaś śnieg :crazyeye: I zauważ że na drugiej fotce Ozulek jest zbulwersowany że mu jajca znowu focisz :evil_lol: A Cezary dlaczego zajmuje tak dużo miejsca na tej kanapie? :mad: Quote
dzasta Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Nie no Alicja nie bądź taka i podeślij nam troche takiego białego puchu bo mi się już tęskni :placz: za białym szaleństwem :shake: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 bonita napisał(a):Ozulek- Śniegulek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:śnieżynka paula_z napisał(a):Snieeezek :multi: Troche mi brakuje sniegu w tym roku :cool1: ale tylko troche :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Wyrwany ze snu :evil_lol::razz:zgadłaś Pysia napisał(a):Alu skąd wzięłaś śnieg :crazyeye: I zauważ że na drugiej fotce Ozulek jest zbulwersowany że mu jajca znowu focisz :evil_lol: A Cezary dlaczego zajmuje tak dużo miejsca na tej kanapie? :mad:napisałam że fota z 2006 dokładnie styczeń bądź luty no cóż Cezary był tam pierwszy:evil_lol: dzasta napisał(a): Nie no Alicja nie bądź taka i podeślij nam troche takiego białego puchu bo mi się już tęskni :placz: za białym szaleństwem :shake:śnieżek wyciągnęłam z arhiwum:razz: Quote
Paula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:zgadłaś Ha :multi: Po uchu i faflu poznalam :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 paula_z napisał(a):Ha :multi: Po uchu i faflu poznalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogobranoc:loveu: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Bałwanek :loveu: Tylko jeszcze mu marchewki brakuje i węgielka zamiast oczu :evil_lol: Ozzy znalazł się na 9 miejscu w konkursie grudniowym :multi: Quote
zuzolandia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 .taki sniegowy widoczek mi sie marzy o swicie ;-) Witanko kochaniutka ;-) Quote
Honey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 zuzolandia napisał(a): .taki sniegowy widoczek mi sie marzy o swicie ;-) Witanko kochaniutka ;-) Ach, powspominajmy sobie zimy, jakie kiedys byly ... :lol: A tak serio - w zeszlym roku w sylewstra wszystkie psy zabralam do domu, bo na zewnatrz bylo -26 stopni. A wczoraj wnocy zerknelam na termometr i zdebialam :crazyeye: + 10 ! W srodku stycznia, niewiarygodne... Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dzieńdoberek - witam się.. nadrabiać nie będę bo mnie przeraziła ilosć stron :diabloti: Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Behemot napisał(a): Bałwanek :loveu: Tylko jeszcze mu marchewki brakuje i węgielka zamiast oczu :evil_lol: Ozzy znalazł się na 9 miejscu w konkursie grudniowym :multi::mad:no wiesz bawłanka mi z mojego mordercy robisz ...przecież on jest strasznyyyyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zuzolandia napisał(a): .taki sniegowy widoczek mi sie marzy o swicie ;-) Witanko kochaniutka ;-)otwórz zamrażalnik;) Honey napisał(a):Ach, powspominajmy sobie zimy, jakie kiedys byly ... :lol: A tak serio - w zeszlym roku w sylewstra wszystkie psy zabralam do domu, bo na zewnatrz bylo -26 stopni. A wczoraj wnocy zerknelam na termometr i zdebialam :crazyeye: + 10 ! W srodku stycznia, niewiarygodne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze że są foty bo mogliby nam nie uwierzyć;) Gosiek napisał(a):dzieńdoberek - witam się.. nadrabiać nie będę bo mnie przeraziła ilosć stron :diabloti::multi:witam Gosiu... A teraz już wypadam bo muszę iść na 10 do pracy ....po jakiego czorta są telefony ...nawet na spacerku z psem człeka znajdą i wzywaja na roboty:mad: Będą pewnie wieczorkiem:shake: Quote
Gosia>>> Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj, przejrzałam troszkę galerię Twojego "mordercy" ( bo w całości nie dałabym rady) i jest śliczny! Piękne ma uszka. Jak ja kocham takie psiaki:) Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosia>>>;2740690 napisał(a):Witaj, przejrzałam troszkę galerię Twojego "mordercy" ( bo w całości nie dałabym rady) i jest śliczny! Piękne ma uszka. Jak ja kocham takie psiaki:) Pozdrawiamy:multi:dziękujemy za odwiedzinki Quote
Anja33 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć Aluś( Cezary,Kuba i ofkors Ozzy):kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: Aluś Kochana wez telefon i wyrzuć:2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: co one Ciem odrywajom od nas niedobre siakieś:mad: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Kate I Luka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Śliczny śniegowy Ozzulek. A jaki kubraczek ładniutki :) Cześć pracująca Alu :) Ja jak mam wolne, to nie odbieram wogóle telefonów... Bo standardowo dzwonią po kilka razy na dzień bo nic nie wiedzą... Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj Alu :p Ja jak mam wolne to nie odbieram co niektórych telefonów bo ponoć nie mam zasięgu :diabloti: Quote
LAZY Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Postrachałam, postrachałam i foty som:loveu: Quote
e.v.a Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :evil_lol: achhh jaki słodki widok:loveu: :evil_lol: dziendoberek :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Cześć Alu! :loveu: Ale ma śliczne oczka Ozzy na tym zdjęciu :loveu: Faktycznie tak marznie, że w kubraczku chodzić musi? ;) Niedobry TZ, nie chce do zdjęcia zapozować :shake: Ozzy zresztą też się tyłkiem odwrócił :evil_lol: Quote
Kati Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Na tej fotce pokazanej przez Pinczerke Ozzy rzeczywiscie ma piękne spojżenie. ps. Dzieki za trzymanie kciuków. Quote
Recommended Posts