clockwork Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 constancja napisał(a): ps Clockwork to Magda? skąd wiesz?? Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A te gadają i gadają... :shake: Zdjęcia wklejać, i to już!!! :zly7: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dzieńdoberek Kochani :) A ja mam dziś w pracy labę... Kierowniczka poszła na 2 dni wolnego, i mam luzik bo nie muszę na nią patrzyć :eviltong: :multi: :multi: :multi: Quote
Anja33 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Alu Nadrobienie możliwe tylko trza się zjąć tylko tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem sama to przerabiałam:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Anka12 napisał(a):Cześć Alu Nadrobienie możliwe tylko trza się zjąć tylko tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem sama to przerabiałam:diabloti: :diabloti: :diabloti: no to lipa.. bo ja mam kompa w pracy i oprócz dogo- muszę też czasem chwycić się roboty:evil_lol: choć zdarza mi sie to coraz rzadziej:evil_lol: Quote
Anja33 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a):no to lipa.. bo ja mam kompa w pracy i oprócz dogo- muszę też czasem chwycić się roboty:evil_lol: choć zdarza mi sie to coraz rzadziej:evil_lol: Kompa mam i w domu ale internet tylko w pracy:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Wszystko wymówki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 paula_z napisał(a):Dobry Wieczorek Alu :loveu: :D To jest tez powiedzonko mojego ojca :cool1:;)musi sie skądś znają Pysia napisał(a):Cezary górą :multi::multi:hi hi wiwat Vectra napisał(a):hahaha ,ja też lubie to powiedzenie :evil_lol: bry wieczorek mamuśka :) melduje się i tu ale jakoś wole na gg ;) będę wieczorkiem tygra napisał(a)::multi:ceść ....moj TZ zawsze mówi ,, nie stras nie stras bo się zes....as:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajny tekst :)czesć Beata Anka12 napisał(a):Ceść Aluś ŁO MATKO to już koniec świata:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o Kuna tża do kościoła:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:taaa zmawiaj pacierze ......życia trzeba uzywać a nie po kościołach pałetać Pysia napisał(a):Jezuuuuuuuuuu:razz: Przypomniałaś mi że i ja muszę w końcu do kościoła naprawić swoje pierwsze wrażenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ło rany Pysiu ....a po co mmbbaj napisał(a):Cześć Aluś :multi: Nie mam czasu nadrabiać, ale przywitać się choć chciałam, strasznie zagadane :evil_lol: Miłego, wiosennego, cieplusiego dzionka życzę :loveu:witam Małgosiu w naszych skromnych:cool3:progach Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a):przepraszam.. czy ktoś mógłby zablokować ten wątek;-)- bo do jasnej anielci nigdy go nie przeczytam!!! dziś udało mi się przeczytać 3 strony... a tu prawie tyle samo przybywa!!:wallbash:!!!!! a koniec świata ponoć coraz bliżej!!o broń bosz zablokowywać wątek ...toż on jak bystry potok ....no i śpiesz się zanim nam świat lodowce pokryją constancja napisał(a):Clockwork daruj sobie bo inaczj popadniesz w paradoidalnomaniakalny stan:evil_lol: . To jak w złym śnie - pędzisz i pędzisz, a cel Ci ucieka:cool1: . Ja wymiękłam gdzieś w okolicach trzeciej setki i teraz wpadam tylko na gościnne występy.;) A tak wogóle to ...cześć Aluś:multi: ps Clockwork to Magda?:pcześć ....i ty przeciwko mnie:razz: Pysia napisał(a):Nie masz szans na dogonienie wątku :evil_lol: Pysiu nie znasz się:evil_lol: clockwork napisał(a):skąd wiesz??na dogo jest wywiad Behemot napisał(a):A te gadają i gadają... :shake: Zdjęcia wklejać, i to już!!! :zly7:no widzisz nie chcą wklejać fotek ...pogadaj z nimi Kate I Luka napisał(a):Dzieńdoberek Kochani :) A ja mam dziś w pracy labę... Kierowniczka poszła na 2 dni wolnego, i mam luzik bo nie muszę na nią patrzyć :eviltong: :multi: ale ci dobrze evaxon napisał(a):czesc Alu :cool3:cześć Anka12 napisał(a):Cześć Alu Nadrobienie możliwe tylko trza się zjąć tylko tym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Wiem sama to przerabiałam:diabloti: :diabloti: :diabloti:no własnie chociaż Ania mnie broni clockwork napisał(a):no to lipa.. bo ja mam kompa w pracy i oprócz dogo- muszę też czasem chwycić się roboty:evil_lol: choć zdarza mi sie to coraz rzadziej:evil_lol:robota nie zając... dbsst napisał(a):czesc ukochana sis :iloveyou::loveu:cześć Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witanko ;-).boszzzzzzzzzzz nie wyrabiam tutaj ehehhe;-) Buzioki Quote
clockwork Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):o broń bosz zablokowywać wątek ...toż on jak bystry potok ....no i śpiesz się zanim nam świat lodowce pokryją na dogo jest wywiad hmmm... poddaje sie- lece ino po wątku foty oglądać!!!!!!:eviltong: Bo Twók Klocek (grrrr...) je piekny!!! jak na klocków przystało;) czyli co?? zostałam poddana lustracji??:crazyeye: fak! constancja... czy my sie znamy??? bo nie daje mi to spokoju!!!!! jest taka opcja bo mieszkamy jakieś 20 kilosów od sie...zara Ci priwa walnę jak mi nie odpowiesz!!! Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko ;-).boszzzzzzzzzzz nie wyrabiam tutaj ehehhe;-) Buzioki buziaczki Zuzolaczki:loveu: clockwork napisał(a):hmmm... poddaje sie- lece ino po wątku foty oglądać!!!!!!:eviltong: Bo Twók Klocek (grrrr...) je piekny!!! jak na klocków przystało;) czyli co?? zostałam poddana lustracji??:crazyeye: fak! constancja... czy my sie znamy??? bo nie daje mi to spokoju!!!!! jest taka opcja bo mieszkamy jakieś 20 kilosów od sie...zara Ci priwa walnę jak mi nie odpowiesz!!!hmmm jakoś wszystkie blisko mamy;) no lustracja dosięgnie cię wszędzie:evil_lol: Tina.Sara napisał(a):dobry dzień:multi:dzień dobereczek Pamiętacie pisanie postów na molosach w sprawie 900 kg karmy ;) to teraz biegusiem głosować na potrzebujące 3 schroniska .....ja głosowałam na prośbę dziewczyn z PwP na Ostródę , Uciechów i .....trzecie do wyboru;) Quote
bonita Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Dobrywieczór :) Witam Was w tym Nowym Roku! Komp u nas już zdrowy :) Quote
constancja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 clockwork napisał(a): czyli co?? zostałam poddana lustracji??:crazyeye: fak! constancja... czy my sie znamy??? bo nie daje mi to spokoju!!!!! jest taka opcja bo mieszkamy jakieś 20 kilosów od sie...zara Ci priwa walnę jak mi nie odpowiesz!!! Przeanalizowałam wszystkie dostępne na dogo fakty na Twój temat i wyszło mi, że Magda:diabloti: :diabloti: :diabloti: Aluś, no coś Ty....przeciwko Tobie nigdy. Quote
Paula Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):na dogo jest wywiad "Permanenta inwigilacja" :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):Pamiętacie pisanie postów na molosach w sprawie 900 kg karmy ;) to teraz biegusiem głosować na potrzebujące 3 schroniska .....ja głosowałam na prośbę dziewczyn z PwP na Ostródę , Uciechów i .....trzecie do wyboru;) Zaglosowalam na Ostrode, Uciechow i Sochaczew. Prosze, zaglosujcie na Azorek kolo Sochaczewa :modla: Oni ciagle sa o krok od wygrania karmy :placz: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 bonita napisał(a):Dobrywieczór :) Witam Was w tym Nowym Roku! Komp u nas już zdrowy :);)ufff to ulżyło constancja napisał(a):Przeanalizowałam wszystkie dostępne na dogo fakty na Twój temat i wyszło mi, że Magda:diabloti: :diabloti: :diabloti: Aluś, no coś Ty....przeciwko Tobie nigdy.:razz:no bo już się przeraziłam madzia i medor napisał(a):Doberek Alu :loveu: :loveu:doberek:multi: paula_z napisał(a):"Permanenta inwigilacja" :evil_lol: Zaglosowalam na Ostrode, Uciechow i Sochaczew. Prosze, zaglosujcie na Azorek kolo Sochaczewa :modla: Oni ciagle sa o krok od wygrania karmy :placz::razz:to nagłaśniaj sprawę bo sporo głosików trzeba ;) Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześc :multi: Ja się melduje :multi: ale nie czytam :shake::evil_lol: A gdzie tyo się glosuje? Na molosach? :cool3: Quote
Dobcia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć Alu:lol: Gdzieś tam, daleeeeeeeeeko są fajne fotki:cool3: Zmykam, biegne głosować;) Quote
LAZY Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 PAPLE!!! Wrr...dajcie jakies foty bo modowi poskarze:eviltong: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 LAZY napisał(a):PAPLE!!! Wrr...dajcie jakies foty bo modowi poskarze:eviltong::placz::placz::placz::placz::placz:skarżypyta .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra .... pamiętacie zeszłorocznego Ozzulka:p a to już rok 2007 Quote
KaRa_ Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Wychodzi na to,ze ten rok przysypia Ozzulek:lol: :lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 KaRa_TC napisał(a): Wychodzi na to,ze ten rok przysypia Ozzulek:lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:strzał w 10 Quote
Recommended Posts