Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć Aluś :buzi:

Postanowiłam ponadrabiać u wszystkich zaległości, ale tu to chyba nie dam rady :oops:

Wić jeśli przez ostatnie 1,5 tygodnia wydarzyło się tu coś ważnego to proszę mi to krótko zreferować ;)

Nic się nie wydarzyło ;) Chyba że to iż Ala przyznała się ze Kuba jest synem listonosza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu Ty wiesz że ja Cię kocham - prawda ?

Posted

[quote name='Pysia']Nic się nie wydarzyło ;) Chyba że to iż Ala przyznała się ze Kuba jest synem listonosza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu Ty wiesz że ja Cię kocham - prawda ?Pysiu ...listonosz to był u Was ....u mnie kominiarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='tygra']ale fajniutkie, niedługo Ala nam całe dogo przerobi:multi::multi::multi::multi:fajnie ...tylko czasem chciałabym się też tych cudów nauczyć :oops:

Posted

[quote name='samograj']

ZNOWU UFEK ????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bliskie spotkania 3-go stopnia;)

[quote name='daga10011']boskie foty:loveu: :multi: .Ozzulec coraz piekniejszy:loveu:
:multi:witaj Daga.....;)
[quote name='LAZY']No! Jak sie kogoś porządnie kijem przez plecy przeleci to odrazu takie fajowe zdjecia daje!!!:multi::placz:Paulinko jak możesz mnie kijem .....no ale dobra obiecałam;)

[quote name='Cerber']Dzień dobry Alu...

ta fotka jet prześliczna...:loveu: :loveu: :loveu:witaj Luizko, nieskromnie powiem że Ozzy mi się tu też bardzo podoba ...a przeróbkę zrobiła Alka:p

Posted

[quote name='sota36']I ja tez "podkradlam" te fote- do glarii Gutka :):):) bo mnie sie tez baaardzo "podobie"!!!;)widzałam

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek ! Buziaki dla naszego macho mena Ozzyego :)dzień doberek:multi:

[quote name='basiulka22tychy']

[/QUOTE] :o to fotka jest naprawde super, bardzo fajny efekt

ja też bardzo lubię tę fotkę:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Pysia']Nic się nie wydarzyło ;) Chyba że to iż Ala przyznała się ze Kuba jest synem listonosza ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alu Ty wiesz że ja Cię kocham - prawda ?

Pysiu ...listonosz to był u Was ....u mnie kominiarz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o to dobrze - kominiarze przynoszą szczęście! ;)

[quote name='Alicjarydzewska']

Ozzy w pędzie! :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

CUDO!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Witaj Alu i Ozzulku :loveu:

Hm.. co by tu powiedziec, czego jeszcze nikt nie mowil ? :hmmmm:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: