Paula Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Hihihi :D Cos w ząbeczki wlazło :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja też wiem i jeszcze mi w tajemnicy powiedział,że wysłał go do tekiej jednej Aggi z Opola:evil_lol: :evil_lol: :lol: Alicja Ty mi lepiej podaj adres na jaki ten prezent ma dojść.Niech Ozzy wie, że święty mikołaj jest. Quote
aga1215 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zmęczony piłkarz:cool3: może i zmęczony, ale to spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ozzy ni emymłaj tak tej piły bo ci psyt zrobi i nie bedziesz mial czym sie bawic:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ooooo 125 piłka ozziego w tym sezonie :eviltong: czesc alus:buzi: Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Agga']Alicja Ty mi lepiej podaj adres na jaki ten prezent ma dojść.Niech Ozzy wie, że święty mikołaj jest.:psces koniecnie ....wyślę:razz: [quote name='KaRa_TC'] Zmęczony piłkarz:cool3:raczej znudzony [quote name='aga1215']może i zmęczony, ale to spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu:zalotnik [quote name='evaxon']Ozzy ni emymłaj tak tej piły bo ci psyt zrobi i nie bedziesz mial czym sie bawic:shake:już dużo do psst nie brakuje [quote name='madzia18sosnowiec'] ooooo 125 piłka ozziego w tym sezonie :eviltong: czesc alus:buzi::p521 Quote
madzia20sosnowiec Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p521 hihihi prosze o wybaczenie :eviltong: :oops: Quote
Kate I Luka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Alu, Ozzulku :kiss_2: [quote name='Alicjarydzewska'] a co tam, weź mi piłkę, trawka fajniejsza.... Quote
Vectra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pysia napisał(a):Alu śpisz czy nie? mamcia lukieruje rogale :eviltong: :eviltong: Quote
beria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Vectra napisał(a):mamcia lukieruje rogale :eviltong: :eviltong: Znowu rogale :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Alu śpisz czy nie?:shake: [quote name='Vectra']mamcia lukieruje rogale :eviltong: :eviltong::cool3: [quote name='beria']Znowu rogale :crazyeye::evil_lol: Dziecko moje kochane:angryy:wrobiło mnie w pieczenie rogalików na Andrzejkowy kiermasz w szkole:diabloti:więc wczoraj wieczorem musiałam jeszcze piec rogaliki i lukrować :mad:a teraz na 10.30 idę do pracy ,.....dyrekcja znów wzywa na jakąś nadzwyczajną narade ...pop....kobiete , ja mam tyle roboty w domu , tyle galerii na dogo do obskoczenia a ona mnie tu wcześniej wzywa:placz: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj Alu :loveu: Uspokój się z tymi rogalami :mad: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Uspokój się z tymi rogalami :mad:a co nie lubisz rogalików ...nio popatrz, popatrz:shake: Quote
Kate I Luka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hej Alu, to w ramach rewanżu za ciężką pracę wykonaną wczoraj .... Co prawda rogali nie jadlam, ale pewnie pychotka :D Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a co nie lubisz rogalików ...nio popatrz, popatrz:shake: Właśnie lubię :cool3: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Dziecko moje kochane:angryy:wrobiło mnie w pieczenie rogalików na Andrzejkowy kiermasz w szkole:diabloti:więc wczoraj wieczorem musiałam jeszcze piec rogaliki i lukrować :mad:a teraz na 10.30 idę do pracy ,.....dyrekcja znów wzywa na jakąś nadzwyczajną narade ...pop....kobiete , ja mam tyle roboty w domu , tyle galerii na dogo do obskoczenia a ona mnie tu wcześniej wzywa:placz: rogaliki pewnie rozejda się w mgnieniu oka :razz: chociaż często piekę rogaliki według twojego przepisu to jeszcze nigdy mi tak nie makowały jak twoje ... a jeszcze lukrowane powiadasz:cool3:... to już niebo w gębie... :sabber: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Uspokój się z tymi rogalami :mad: otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami a ja bym zjadła :eviltong: kto robi?:evil_lol: czesc ala:buzi: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć mamuśka :multi::multi: chyba se zrobie rogali znowu :cool3: z nutellą tym razem :cool3: i moiże część z dzemem wiśniowym :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj Alu! :) Rogale z nutella? Ciekawe czy dobre by to to było :roll: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 dziendoberek :cool3: a ja z nutella jeszcze nie robilam :razz: zawsze z marmolada robie Quote
Vogue Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witaj Alu!!:lol: Ja sie wyspecjalizowalam :razz: w babeczkach z kremem na takie szkolne kiermasze. Na szczescie w Liceum juz nie chca abym piekla:loveu: Quote
Recommended Posts