Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja też wiem i jeszcze mi w tajemnicy powiedział,że wysłał go do tekiej jednej Aggi z Opola:evil_lol: :evil_lol: :lol:

Alicja Ty mi lepiej podaj adres na jaki ten prezent ma dojść.Niech Ozzy wie, że święty mikołaj jest.

Posted

[quote name='Agga']Alicja Ty mi lepiej podaj adres na jaki ten prezent ma dojść.Niech Ozzy wie, że święty mikołaj jest.:psces koniecnie ....wyślę:razz:

[quote name='KaRa_TC']
Zmęczony piłkarz:cool3:raczej znudzony

[quote name='aga1215']może i zmęczony, ale to spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu:zalotnik

[quote name='evaxon']Ozzy ni emymłaj tak tej piły bo ci psyt zrobi i nie bedziesz mial czym sie bawic:shake:już dużo do psst nie brakuje

[quote name='madzia18sosnowiec']

ooooo 125 piłka ozziego w tym sezonie :eviltong:

czesc alus:buzi::p521

Posted

[quote name='Pysia']Alu śpisz czy nie?:shake:

[quote name='Vectra']mamcia lukieruje rogale :eviltong: :eviltong::cool3:

[quote name='beria']Znowu rogale :crazyeye::evil_lol:
Dziecko moje kochane:angryy:wrobiło mnie w pieczenie rogalików na Andrzejkowy kiermasz w szkole:diabloti:więc wczoraj wieczorem musiałam jeszcze piec rogaliki i lukrować :mad:a teraz na 10.30 idę do pracy ,.....dyrekcja znów wzywa na jakąś nadzwyczajną narade ...pop....kobiete , ja mam tyle roboty w domu , tyle galerii na dogo do obskoczenia a ona mnie tu wcześniej wzywa:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Dziecko moje kochane:angryy:wrobiło mnie w pieczenie rogalików na Andrzejkowy kiermasz w szkole:diabloti:więc wczoraj wieczorem musiałam jeszcze piec rogaliki i lukrować :mad:a teraz na 10.30 idę do pracy ,.....dyrekcja znów wzywa na jakąś nadzwyczajną narade ...pop....kobiete , ja mam tyle roboty w domu , tyle galerii na dogo do obskoczenia a ona mnie tu wcześniej wzywa:placz:

rogaliki pewnie rozejda się w mgnieniu oka :razz:
chociaż często piekę rogaliki według twojego przepisu to jeszcze nigdy mi tak nie makowały jak twoje ... a jeszcze lukrowane powiadasz:cool3:... to już niebo w gębie... :sabber: