Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] synusia nazywasz Pan Rydzewski:cool3: :loveu: No wieszszsz .... Bo nie chcę, żeby mój wiek wyszedł na jaw :oops: Ale już po zawodach :cool1: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No wieszszsz .... Bo nie chcę, żeby mój wiek wyszedł na jaw :oops: Ale już po zawodach :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffana mogłaś wcześnie zacząć:razz: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffana mogłaś wcześnie zacząć:razz: O , i tej wersji będziemy się trzymać :cool3: Quote
buziaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 http://www.siad.pl/galeria/gale/1/index.html pare fajnych fotek :) Quote
Vectra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 mamusiu , babciu - co dostane na gwiazdke ??? :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Vectra']mamusiu , babciu - co dostane na gwiazdke ??? :evil_lol: A zasłużyłaś ??? Alu - czy ona zasłużyła ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A zasłużyłaś ??? Alu - czy ona zasłużyła ? :evil_lol: :pależ oczywiście ,możesz dziecku aparata z długą lufą zafundować;)widziałam w jednej galerii na dogo:p Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='buziaczek']http://www.siad.pl/galeria/gale/1/index.html pare fajnych fotek :)fajne fotaski;) Quote
Vectra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 o to to to , mamuska dobrze gadasz :) była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Vectra']o to to to , mamuska dobrze gadasz :) była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała:loveu:nio ...dziecko ideał:p Quote
Maga100 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a o piciu mówiła Maga:mad:widać ją suszyło:evil_lol: ja bardzo dobrze pamietam, ja tu sie odbywały liczne libacje pod byle pretekstem :diabloti: [quote name='Vectra']była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała siostra bliźniaczka? :crazyeye: Jakbym o sobie czytała :p Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Maga100']ja bardzo dobrze pamietam, ja tu sie odbywały liczne libacje pod byle pretekstem :diabloti: siostra bliźniaczka? :crazyeye: Jakbym o sobie czytała :p AD 1. ciekawe kto na tych libacjach bywał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: AD 2. kurka mam 1 córkę na Dogo ale mam też siostre bliźniaczke Debe ...może ona coś pobroiła i tysz ma córkę :razz: Quote
beria Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Vectra napisał(a):o to to to , mamuska dobrze gadasz :) była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p Quote
Vectra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Maga100']cioteczka Ala? :bigok: :crazyeye::scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madziu :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 beria napisał(a):O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p To ja chyba czegoś nie potrafię bo ZAWSZE jestem miła, grzeczna i wyrozumiała a aparatu nowego jak nie miałam tak dalej nie mam :placz: Quote
AlKil Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 dzień dobry Alu! Dogo wzięło wczoraj przykład z listonoszy i mi zastrajkowało, a Wy oczywiście nagadałyście od licha i trochę!!!:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Alu :loveu: Mnie też strajkowało i busy było :angryy: A miałam wene do fot akurat.... Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Maga100']cioteczka Ala? :bigok::loveu:słucham Madziu:p...a czy Debe wie jaką ma córkę :razz: [quote name='beria']O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p:cool3:a ja musiałam sobie sama kupić Debecika [quote name='Pysia']To ja chyba czegoś nie potrafię bo ZAWSZE jestem miła, grzeczna i wyrozumiała a aparatu nowego jak nie miałam tak dalej nie mam :placz::cool1:nio ja też [quote name='tygra']dzień dobry Kochani:pdzień dobry [quote name='AlKil']dzień dobry Alu! Dogo wzięło wczoraj przykład z listonoszy i mi zastrajkowało, a Wy oczywiście nagadałyście od licha i trochę!!!:evil_lol::crazyeye:my nagadałyśmy....niemożliwe [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Mnie też strajkowało i busy było :angryy: A miałam wene do fot akurat.... witaj Pysiaczku:multi:mnie też dogo nie lubiało Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='evaxon']czesc Alu:cool3: :pcześć ewciu [quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Jak Ozzulek? :cool3: o mamcia za córcią przyszła cześć Paula :multi:Ozzulek ok Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='sota36']Zas tyyyyle stron!:razz:no patrz tak to jest ...człowiek idzie do pracy a tu piszą i pisza;) Quote
Recommended Posts