Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No wieszszsz ....
Bo nie chcę, żeby mój wiek wyszedł na jaw :oops: Ale już po zawodach :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffana mogłaś wcześnie zacząć:razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A zasłużyłaś ???
Alu - czy ona zasłużyła ? :evil_lol:
:pależ oczywiście ,możesz dziecku aparata z długą lufą zafundować;)widziałam w jednej galerii na dogo:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a o piciu mówiła Maga:mad:widać ją suszyło:evil_lol:

ja bardzo dobrze pamietam, ja tu sie odbywały liczne libacje pod byle pretekstem :diabloti:

[quote name='Vectra']była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała

siostra bliźniaczka? :crazyeye: Jakbym o sobie czytała :p

Posted

[quote name='Maga100']ja bardzo dobrze pamietam, ja tu sie odbywały liczne libacje pod byle pretekstem :diabloti:

siostra bliźniaczka? :crazyeye: Jakbym o sobie czytała :p
AD 1. ciekawe kto na tych libacjach bywał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

AD 2. kurka mam 1 córkę na Dogo ale mam też siostre bliźniaczke Debe ...może ona coś pobroiła i tysz ma córkę :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
o to to to , mamuska dobrze gadasz :)
była grzeczna :) zawsze jestem grzeczna , miła i wyrozumiała

O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p

Posted

beria napisał(a):
O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p

To ja chyba czegoś nie potrafię bo ZAWSZE jestem miła, grzeczna i wyrozumiała a aparatu nowego jak nie miałam tak dalej nie mam :placz:

Posted

[quote name='Maga100']cioteczka Ala? :bigok::loveu:słucham Madziu:p...a czy Debe wie jaką ma córkę :razz:

[quote name='beria']O tak, tak :multi: Ja również za te niewątpliwe przymioty dostałam aparat :evil_lol: Się starałam kilka dni :p:cool3:a ja musiałam sobie sama kupić Debecika

[quote name='Pysia']To ja chyba czegoś nie potrafię bo ZAWSZE jestem miła, grzeczna i wyrozumiała a aparatu nowego jak nie miałam tak dalej nie mam :placz::cool1:nio ja też

[quote name='tygra']dzień dobry Kochani:pdzień dobry

[quote name='AlKil']dzień dobry Alu!
Dogo wzięło wczoraj przykład z listonoszy i mi zastrajkowało, a Wy oczywiście nagadałyście od licha i trochę!!!:evil_lol::crazyeye:my nagadałyśmy....niemożliwe

[quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu:
Mnie też strajkowało i busy było :angryy: A miałam wene do fot akurat....
witaj Pysiaczku:multi:mnie też dogo nie lubiało

Posted

[quote name='evaxon']czesc Alu:cool3:
:pcześć ewciu
[quote name='paula_z']Witaj Alu :multi: Jak Ozzulek? :cool3:
o mamcia za córcią przyszła
cześć Paula :multi:Ozzulek ok