Alicja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Agga']Oozzzzzzzzyyyyyy gdzie lecisz??? Alu ja chce ten adres dasz????:mad:zaraz wyślę [quote name='Cerber']Dzień dobry :)witam [quote name='evaxon']bryyy:cool3:bry [quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek dla wszystkich :) ............jeszcze tylko 5 dni i znów weekend :roflt: hurraaaa weekend [quote name='Anka12']Jak zawszee super kiedy nadrobie zaleglosci???????:shake: nie przejmuj się na emeryturze nadgonisz [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Aluś, widzę, że i Wam Alka zrobila super przerobeczke :loveu: zdolnicha z tej Twojej sąsiadki :multi: Ozuulek widze zadwolony, rozbrykany na spacerkach :multi: wymiziaj chlopaka ode mnie :loveu:wymiziany [quote name='Alka'] sąsiadka z Tuffciem się meldują witajcie [quote name='beria']Alu, masz już z tej fotki tapetę w monitorze nie ...mam smoki [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Beria dokładnie, efekt jest świetnY![/quote]cieszkam że sie podoba [quote name='tygra']dzien dobrybry [quote name='jo-jo']Ozzulec :loveu::loveu::loveu: A jak mu uszko się rozdwoiło :evil_lol: Witaj Alu :multi: Przepraszam za nieobecności, i obeicujemy to naprawić!!! (Jeszcze nie wiem jak ale sie postaram :evil_lol:) A póki co miłego dnia życzymy :loveu:wybaczamy [quote name='Dobcia']Dzień doberek:lol: Ozzulek z antenką z tyłu i z dwoma z przodu, ehhhh:loveu:zdalnie sterowany [quote name='malawaszka']Dzień Dobry :loveu: Alu a Ty do wieczora w pracy?tak [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Husky nie zeżarły mi Zmoroszelm bo one są niekonsumpcyjne :eviltong: One tylko konsumują :evil_lol:to masz szczęście [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) ...szybciutko sie witam i lece dalej ;-)...a za chwil pare na spacerek z Kudlat a BUZIAKI buziaki [quote name='Agga']Buuuuuuuu i co z tego ze ja mam Foto Shop jak nie umiem tak ładnie zdjęć przerabiać:shake:ja tez nie umię nie przejmuj sie [quote name='Vectra']mamuśka , a Ty gdzie :(matka w pracy była na łososia zarobić bo na chlebek to tatko zarabia [quote name='AlKil']hej Alu!!!:multi:hey Dzień doberek koffaniutkie:loveu: Quote
Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Alicja ja powiedz Ozziemu, że widziałam Sw. Mikołaja i cos mówił, że powoli już do Ozziego idzie Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: cześć i witaj:multi: [quote name='Agga']Alicja ja powiedz Ozziemu, że widziałam Sw. Mikołaja i cos mówił, że powoli już do Ozziego idzie obawiam się że Mikołaj poszedł do Magi bo ona ma kominek:cool3: Quote
Patka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ja mam w pracy kominek :cool3: w razie czego :lol: Quote
Vectra Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ja nie mam kominka :( i nie lubie mikołaja Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Patka']ja mam w pracy kominek :cool3: w razie czego :lol::razz:wow to masz szanse na prezenta ;) Quote
Patka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ale marny bo chyba nie byłam grzeczną dziewczynka .... Quote
Alicja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Vectra']ja nie mam kominka :( i nie lubie mikołaja:shake:nie płakaj ..mamcia też nie ma kominka [quote name='Patka']ale marny bo chyba nie byłam grzeczną dziewczynka ....;)to się okaze 6 grudnia;) Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witaj Aluś :multi: to ja:multi: i mój śliczny kapelusik:multi: :multi: :multi: Widzę, że piszecie listy - tylko kto je dostarczy Mikołajowi???????? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] obawiam się że Mikołaj poszedł do Magi bo ona ma kominek:cool3: tak tak tak :multi: Mikołaj jednak będzie miał problem, bo kominek nie ma jeszcze polączenia z kominem :evil_lol: [quote name='Vectra'] i nie lubie mikołaja bo ci rok w rok rózgę przynosi? :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Maga100'] bo ci rok w rok rózgę przynosi? :evil_lol: nie dlatego :mad: bo jest czerwony , gruby , ma wielki noch .. i komin mi rozwalił w zeszłym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Vectra napisał(a):i komin mi rozwalił w zeszłym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: no to faktycznie - też bym go nie lubiła :lol: Quote
Alka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :crazyeye: jesteśmy pierwsi z "dzień doberkiem" :multi: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witanko;-) alez tu Mikołajkowo hehe;-)..a moja kumpela ma urodzinki 6 grudnia ....to ci szczescie ....podwojne prezenty dostanie heeh;-) Mizanko dla Ozullllllka Quote
Vectra Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dzieńdobry w ten deszczewy dzionek :loveu: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Vectra']Dzieńdobry w ten deszczewy dzionek :loveu:dzień doberek ..no niestety u nas też deszczyk [quote name='evaxon']dziendoberek :cool3:doberek Ewcia [quote name='zuzolandia']Witanko;-) alez tu Mikołajkowo hehe;-)..a moja kumpela ma urodzinki 6 grudnia ....to ci szczescie ....podwojne prezenty dostanie heeh;-) Mizanko dla Ozullllllka a jak się Mikołaj zbiesi i podwójnie nie przyniesie:razz: [quote name='Alka']:crazyeye: jesteśmy pierwsi z "dzień doberkiem" :multi:widać ranne z Was ptaszki Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='aga1215'] Witaj Aluś :multi: to ja:multi: i mój śliczny kapelusik:multi: :multi: :multi: Widzę, że piszecie listy - tylko kto je dostarczy Mikołajowi???????? :hmmmm::multi:o mój ulubiony kapelusik z Agą;) no listy dostarcza gołąbki pocztowe:p [quote name='Maga100']tak tak tak :multi: Mikołaj jednak będzie miał problem, bo kominek nie ma jeszcze polączenia z kominem :evil_lol: bo ci rok w rok rózgę przynosi? :evil_lol: no Maga staraj się ;) [quote name='Vectra']nie dlatego :mad: bo jest czerwony , gruby , ma wielki noch .. i komin mi rozwalił w zeszłym roku :eviltong: :eviltong: :eviltong:cholera nie Mikołaj:razz: [quote name='malawaszka']:evil_lol: no to faktycznie - też bym go nie lubiła :lol:posprawdzaj Moniś kominy;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 put put, czesc ala :buzi: wpadam szybciutko i lece dalej :buzi: miłego dnia :loveu: Quote
Patka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dzis jakos ponuro nawet w klawisze nie chce sie stukac ... Quote
Recommended Posts