Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć i witaj:multi:

obawiam się że Mikołaj poszedł do Magi bo ona ma kominek:cool3:

Alu a może Mikołaj chce wam sprezentować kominek.

Posted

[quote name='Agga']Alu a może Mikołaj chce wam sprezentować kominek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra postawię na balkoniku ;)

Ewcia , Paula , Agga ......duże dzięki i duża buźka ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']put put, czesc ala :buzi: wpadam szybciutko i lece dalej :buzi: miłego dnia :loveu:ni biegaj za szybko bo nóżki zamęczysz

[quote name='Patka']dzis jakos ponuro nawet w klawisze nie chce sie stukac ...ponury ale z atrakcjami:razz:, Ozzulek sciał sobie kawałek opuszka ...chyba w trawce na szkle:cool3:

[quote name='paula_z']Witaj Alu :loveu::loveu:witaj

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu :) :) :)część:multi:

[quote name='Tina.Sara']Dobry wieczór Alu :cool3:;)bry wieczorek

[quote name='barbara.h']Cześć
ozulec umie jeździć na piłce? :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:naumiał się

[quote name='aga1215']cześć Alu!
nie działają mi ikonki cytatu i do wklejania obrazka - muszę ręcznie wklepywaćemotki tysz :(:cool3:współczuwam mi ostatnio nie działały emotki a potem ktoś mi je znowu poprzemienial;)

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Alus :multi:

A ja to się stęsknilam za Ozulcowymi jajcami., bo ich daaawno nie widzialam :shake: :evil_lol:jajeczka objęte zostały jedyną słuszna cenzurą :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A tak przykro mi się zrobiło ,że nie dałam fotek .....no to dla miłośniczek psich jajków :razz:

:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ha ha a skąd ja znam taki widok :cool3:
Enterek chce tak leżeć tylko na kanapie. Na twardym mu nie wygodnie :lol:
PS. Jak tak patrzyłam to byłaś bywalczynią galerii Greven ;) Evelinka nasza kochana zamknęła temacik nam a ja mam znowu co kontynuować :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kalendarzu pisze;)
musze zaczac go odwiedzac:evil_lol:

:tort:
:BIG:100lat 100lat niech zyje zyje nam :BIG:
a kto z nami nie wypije ten ma pozamiatane:evil_lol:

:drink1: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drink1:

a mnie nie ma w kalendarzu :placz: :placz: :placz: i nikt nie bedzie pamietac o moich urodzinach :placz: :placz::placz: i bedzie mi smutno:placz: :placz: :placz: a jutro mikołaj pewni enie przyjdzie do mnie:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='evaxon']musze zaczac go odwiedzac
:drink1: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drink1:

a mnie nie ma w kalendarzu :placz: :placz: :placz: i nikt nie bedzie pamietac o moich urodzinach :placz: :placz::placz: i bedzie mi smutno:placz: :placz: :placz: a jutro mikołaj pewni enie przyjdzie do mnie:placz: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nio to napisz w kalendarzu kiedy masz urodzinki;)

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nio to napisz w kalendarzu kiedy masz urodzinki;)

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

a to tak mozna?? a jak a jak :oops:

Posted

[quote name='evaxon']a to tak mozna?? a jak a jak :oops::oops:kurcze nie wiem ...albo w profilu wpisuje się datę albo cos w kalendarzu .....nie pamiętam:oops:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: