barbara.h Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć ozulec umie jeździć na piłce? :evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cześć Alu! nie działają mi ikonki cytatu i do wklejania obrazka - muszę ręcznie wklepywaćemotki tysz :( Quote
Agga Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']cześć i witaj:multi: obawiam się że Mikołaj poszedł do Magi bo ona ma kominek:cool3: Alu a może Mikołaj chce wam sprezentować kominek. Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Agga']Alu a może Mikołaj chce wam sprezentować kominek.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra postawię na balkoniku ;) Ewcia , Paula , Agga ......duże dzięki i duża buźka ;) Quote
Agga Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ala zajrzyj na Offa do działu urodziny:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']put put, czesc ala :buzi: wpadam szybciutko i lece dalej :buzi: miłego dnia :loveu:ni biegaj za szybko bo nóżki zamęczysz [quote name='Patka']dzis jakos ponuro nawet w klawisze nie chce sie stukac ...ponury ale z atrakcjami:razz:, Ozzulek sciał sobie kawałek opuszka ...chyba w trawce na szkle:cool3: [quote name='paula_z']Witaj Alu :loveu::loveu:witaj [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Alu :) :) :)część:multi: [quote name='Tina.Sara']Dobry wieczór Alu :cool3:;)bry wieczorek [quote name='barbara.h']Cześć ozulec umie jeździć na piłce? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:naumiał się [quote name='aga1215']cześć Alu! nie działają mi ikonki cytatu i do wklejania obrazka - muszę ręcznie wklepywaćemotki tysz :(:cool3:współczuwam mi ostatnio nie działały emotki a potem ktoś mi je znowu poprzemienial;) Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Agga']Ala zajrzyj na Offa do działu urodziny:evil_lol: :calus:dzięki Agguś ;) Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć Alus :multi: A ja to się stęsknilam za Ozulcowymi jajcami., bo ich daaawno nie widzialam :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi: A ja to się stęsknilam za Ozulcowymi jajcami., bo ich daaawno nie widzialam :shake: :evil_lol:jajeczka objęte zostały jedyną słuszna cenzurą :p Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A tak przykro mi się zrobiło ,że nie dałam fotek .....no to dla miłośniczek psich jajków :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ala Ala pędzę do ciebie z kwiatami:Rose: :new-bday: Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A tak przykro mi się zrobiło ,że nie dałam fotek .....no to dla miłośniczek psich jajków :razz: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :ylsuper: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Ala Ala pędzę do ciebie z kwiatami:Rose: :new-bday::loveu::calus:dziękuję Madzik :p Quote
ameliace Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ha ha a skąd ja znam taki widok :cool3: Enterek chce tak leżeć tylko na kanapie. Na twardym mu nie wygodnie :lol: PS. Jak tak patrzyłam to byłaś bywalczynią galerii Greven ;) Evelinka nasza kochana zamknęła temacik nam a ja mam znowu co kontynuować :razz: Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::calus:dziękuję Madzik :p aaaa Ala masz urodzinki??i nic o tym nie wiem :placz: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='evaxon']aaaa Ala masz urodzinki??i nic o tym nie wiem :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kalendarzu pisze;) Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w kalendarzu pisze;) musze zaczac go odwiedzac:evil_lol: :tort: :BIG:100lat 100lat niech zyje zyje nam :BIG: a kto z nami nie wypije ten ma pozamiatane:evil_lol: :drink1: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drink1: a mnie nie ma w kalendarzu :placz: :placz: :placz: i nikt nie bedzie pamietac o moich urodzinach :placz: :placz::placz: i bedzie mi smutno:placz: :placz: :placz: a jutro mikołaj pewni enie przyjdzie do mnie:placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='evaxon']musze zaczac go odwiedzac :drink1: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinking: :drink1: a mnie nie ma w kalendarzu :placz: :placz: :placz: i nikt nie bedzie pamietac o moich urodzinach :placz: :placz::placz: i bedzie mi smutno:placz: :placz: :placz: a jutro mikołaj pewni enie przyjdzie do mnie:placz: :placz: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nio to napisz w kalendarzu kiedy masz urodzinki;) :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nio to napisz w kalendarzu kiedy masz urodzinki;) :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: a to tak mozna?? a jak a jak :oops: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='evaxon']a to tak mozna?? a jak a jak :oops::oops:kurcze nie wiem ...albo w profilu wpisuje się datę albo cos w kalendarzu .....nie pamiętam:oops: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='aga1215'] :multi::multi::multi:DZIĘKUJĘ :calus: Quote
Recommended Posts