mar....ka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 My tez się witamy:) I co Alu jestes zadowolona ze swojego kombi, my teraz tez mamy VW-golfa trójkę. Stauszek juz swoje wysłużył, ładne pare lat nim jeździmy- teraz czas na kombi-Kana ma duże dup...., jak to mówi TZ. Myśleliśmy o Reanult Laguna-ale to tak wstępnie. Czekamy na opinie znawców kombiaków. Pozdawiamy:loveu: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witaj Alu :loveu: A u mnie były dwie dziewczyny dzisiaj - haszczaczki :multi: Quote
Paula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hihihi :D Super foteczki :multi: Czesc Alu :lol: Quote
tygra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a tu demon prędkości, a ka mu się oczy błyszczą Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='zuzolandia']Witaj kochana kobitko ;-)...widze ze Alutka tutaj tez zaszalala ;-) Miziu miziu dla przerobionego Ozzulllka ;-) :cool3:przerobionego nie pomiziałam , pomiziałam tego prawdziwnego [quote name='g_o_n_i_a']Cześć Alu :multi:cześć [quote name='majoka']My tez się witamy:) I co Alu jestes zadowolona ze swojego kombi, my teraz tez mamy VW-golfa trójkę. Stauszek juz swoje wysłużył, ładne pare lat nim jeździmy- teraz czas na kombi-Kana ma duże dup...., jak to mówi TZ. Myśleliśmy o Reanult Laguna-ale to tak wstępnie. Czekamy na opinie znawców kombiaków. Pozdawiamy:loveu:z kombi zadowolona jestem bardzo i nie wyobrażam sobie innego auta teraz...chociaż fakt na dłuższy wyjazd lepszy byłby jakiś mondeo kombi , Focusik , Lagunka , ewentualnie Passacik;)ale ieszkam sie z tego co mam;) [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: A u mnie były dwie dziewczyny dzisiaj - haszczaczki :multi:i co zażarły ci Zmorki:razz:nie musisz wypychać:cool3: [quote name='Tina.Sara']Witaj Alu :) Zaległości mam :(nie smutaj ...niewielkie [quote name='paula_z'] Hihihi :D Super foteczki :multi: Czesc Alu :lol:cześć cioteczko [quote name='tygra']a tu demon prędkości, a ka mu się oczy błyszczą :evil_lol:on chodzi na wiatr .... Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 witam wieczorową porą ;) co do samochodów to laguna w kombiku jest zajebista, znajoma ma, niedawno kupiła :loveu: piekne zadbane auto, wygodne...i rozwojowe :p nic tylko psy brac i wozic :eviltong: Quote
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Oozzzzzzzzyyyyyy gdzie lecisz??? Alu ja chce ten adres dasz????:mad::cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzieńdoberek dla wszystkich :) ............jeszcze tylko 5 dni i znów weekend :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Anja33 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak zawszee super kiedy nadrobie zaleglosci???????:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czesc Aluś, widzę, że i Wam Alka zrobila super przerobeczke :loveu: zdolnicha z tej Twojej sąsiadki :cool3: :multi: Ozuulek widze zadwolony, rozbrykany na spacerkach :multi: wymiziaj chlopaka ode mnie :loveu: Quote
beria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alka'] Alu, masz już z tej fotki tapetę w monitorze :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 beria napisał(a):Alu, masz już z tej fotki tapetę w monitorze :cool3: Beria dokładnie, efekt jest świetnY! Quote
jo-jo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzulec :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A jak mu uszko się rozdwoiło :evil_lol: Witaj Alu :multi::multi::multi::multi: Przepraszam za nieobecności, i obeicujemy to naprawić!!! (Jeszcze nie wiem jak ale sie postaram :evil_lol:) A póki co miłego dnia życzymy :loveu: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Dzień doberek:lol: Ozzulek z antenką z tyłu i z dwoma z przodu, ehhhh:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzień Dobry :loveu: Alu a Ty do wieczora w pracy? Quote
Pysia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witaj Alu :loveu: Husky nie zeżarły mi Zmoroszelm bo one są niekonsumpcyjne :eviltong: One tylko konsumują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witanko ;-) ...szybciutko sie witam i lece dalej ;-)...a za chwil pare na spacerek z Kudlat a;-) BUZIAKI ;-) Quote
Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Buuuuuuuu i co z tego ze ja mam Foto Shop jak nie umiem tak ładnie zdjęć przerabiać:shake: Quote
Recommended Posts