Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']A ja melduję,że właśnie oglądamy Ozzulca - XI.2004,ale to była sama rozkosz:loveu:;)a wiesz ze wczoraj szukając lekur znalazłam wszystkie płyty z fotami i mamy w sobote seans:p

[quote name='leemonca']bo ja zgłębiam tematy dogłębnie :cool3:, a czy się pomyliłam :cool3:Kuba to taki mix ;)mój i TZta

[quote name='tygra']Ozzy ma tu minę która mówi - a może ja potrzymam ten patyk a Ty skacz :)
a wiesz to calkiem możliwe :razz:

Posted

[quote name='paula_z']Znowu mnie nie zauwazyla :placz: ;):loveu::loveu::loveu:widze cie widze koffana cioteczko

[quote name='Pysia']Widać obie jesteśmy niewidzialne....:placz:;)Pysia a ty skąd sie tu wzięłas;)

Czy wy też macie pochrzanione z godzinami na dogo bo ja mam już dawno po północy:cool3:mam 00:58

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:widze cie widze koffana cioteczko

Czy wy też macie pochrzanione z godzinami na dogo bo ja mam już dawno po północy:cool3:mam 00:58

Cieszkam :multi: :loveu:

Ja mam normalnie :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahahaha własnie miałam pisac jak dziewczyny ze listonosz całkiem całkliem

czesc ala :buzi:

u nas tez fajny listonosz jest - takie ciacho!!! Tylko kiedy on przychodzi, to z reguly mnie nie ma!!!

Posted

[quote name='paula_z']Cieszkam :multi: :loveu:

Ja mam normalnie :evil_lol:ja już też ..popsuli mi jak pomieniali dogo:angryy:

[quote name='sota36']Wstalam juz!!!! I pedze!!! A tu ZNOW tyyyyle czytania!!!!:crazyeye:o matko Jola o której ty wstajesz

[quote name='LAZY']Cześc Wam kochani! I co z tym seansem? Bo rozumiem, ze fotami dzielisz się ze wszystkimi:cool3:seans popołudniu :pczęść fot jest na poczatku galerii;)

[quote name='Kate I Luka']Hej Alu, buziaki dla Ozziego... miłego weekendu :)witam z samego ranka

A my dzis zaliczyliśmy poranne bieganko z boxiami Abi i Kronosem a potem jeszcze z sunią Husky Lady ..jesu jakie ona ma śliczne oczy:loveu:

Posted

doberek kochani ;-)...niedawno wstalim ;-)...no ale jak sie siedzi do 5 rano to potem trza to odespac eheheh........smigam se jeszcze w pizamce hehe....terozki szybkie ubieranko i na zakupyyy ;-)
Buziaczki dla ozullllka .......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)witaj ....a ty nadal w swym uroczym kapeluszu:razz:

Witaj Aluś :buzi:
Cieszę się, że Ci się mój śliczny kapelusik podoba ;) :evil_lol:

U nas ślicznie.
I byłoby wspaniale, gdybym nie musiała iść do pracy na 14-tą.
Ale jest nadzieja, że nie będą musiała długo siedzieć :multi:

Miłego popołudnia :p

Posted

[quote name='sota36']u nas tez fajny listonosz jest - takie ciacho!!!
Hahaha :D

[quote name='Alicjarydzewska']A my dzis zaliczyliśmy poranne bieganko z boxiami Abi i Kronosem a potem jeszcze z sunią Husky Lady ..jesu jakie ona ma śliczne oczy:loveu:

Czesc Ala :multi: A beda fotki z tego bieganka? :cool3:

Posted

[quote name='paula_z']Hahaha :D

Czesc Ala :multi: A beda fotki z tego bieganka? :cool3::oops::shake:bo na poranne siq aparata nie nosze i szkoda

[quote name='zuzolandia']doberek kochani ;-)...niedawno wstalim ;-)...no ale jak sie siedzi do 5 rano to potem trza to odespac eheheh........smigam se jeszcze w pizamce hehe....terozki szybkie ubieranko i na zakupyyy ;-)
Buziaczki dla ozullllka .......
a mnie Ozzy o 8.30 obudził:placz:no i poszliśmy pobiegać , ale zakupy to były dopiero o 12 najpierw kawa i dogo;)

[quote name='aga1215']Witaj Aluś :buzi:
Cieszę się, że Ci się mój śliczny kapelusik podoba ;) :evil_lol:

U nas ślicznie.
I byłoby wspaniale, gdybym nie musiała iść do pracy na 14-tą.
Ale jest nadzieja, że nie będą musiała długo siedzieć :multi:

Miłego popołudnia :pwspółczuwam pójścia do pracy ..a kapelusik szpanerski;)

[quote name='agabass']no proszę jaki zgrany zespół widać, że Ozz jest stworzony do pracy w duecie :evil_lol: :lol:on najlepiej jak ma quartet;)

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu:cool3:doberek Ewuś:multi:

Posted

Cześć Aluś :buzi:

Postanowiłam ponadrabiać u wszystkich zaległości, ale tu to chyba nie dam rady :oops:

Wić jeśli przez ostatnie 1,5 tygodnia wydarzyło się tu coś ważnego to proszę mi to krótko zreferować ;)