tygra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ozzy ma tu minę która mówi - a może ja potrzymam ten patyk a Ty skacz :) Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']A ja melduję,że właśnie oglądamy Ozzulca - XI.2004,ale to była sama rozkosz:loveu:;)a wiesz ze wczoraj szukając lekur znalazłam wszystkie płyty z fotami i mamy w sobote seans:p [quote name='leemonca']bo ja zgłębiam tematy dogłębnie :cool3:, a czy się pomyliłam :cool3:Kuba to taki mix ;)mój i TZta [quote name='tygra']Ozzy ma tu minę która mówi - a może ja potrzymam ten patyk a Ty skacz :) a wiesz to calkiem możliwe :razz: Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 paula_z napisał(a):Znowu mnie nie zauwazyla :placz: ;) Widać obie jesteśmy niewidzialne....:placz:;) Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='paula_z']Znowu mnie nie zauwazyla :placz: ;):loveu::loveu::loveu:widze cie widze koffana cioteczko [quote name='Pysia']Widać obie jesteśmy niewidzialne....:placz:;)Pysia a ty skąd sie tu wzięłas;) Czy wy też macie pochrzanione z godzinami na dogo bo ja mam już dawno po północy:cool3:mam 00:58 Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 u mnie jest 00.21 i ja jeszcze nie śpię!!!!!???? Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 leemonca napisał(a):u mnie jest 00.21 i ja jeszcze nie śpię!!!!!????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja i tak mam poźniej Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Aluś ;)witaj ....a ty nadal w swym uroczym kapeluszu:razz: Quote
Paula Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:widze cie widze koffana cioteczko Czy wy też macie pochrzanione z godzinami na dogo bo ja mam już dawno po północy:cool3:mam 00:58 Cieszkam :multi: :loveu: Ja mam normalnie :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wstalam juz!!!! I pedze!!! A tu ZNOW tyyyyle czytania!!!! Quote
sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahahaha własnie miałam pisac jak dziewczyny ze listonosz całkiem całkliem czesc ala :buzi: u nas tez fajny listonosz jest - takie ciacho!!! Tylko kiedy on przychodzi, to z reguly mnie nie ma!!! Quote
LAZY Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześc Wam kochani! I co z tym seansem? Bo rozumiem, ze fotami dzielisz się ze wszystkimi:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Hej Alu, buziaki dla Ozziego... miłego weekendu :) Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='paula_z']Cieszkam :multi: :loveu: Ja mam normalnie :evil_lol:ja już też ..popsuli mi jak pomieniali dogo:angryy: [quote name='sota36']Wstalam juz!!!! I pedze!!! A tu ZNOW tyyyyle czytania!!!!:crazyeye:o matko Jola o której ty wstajesz [quote name='LAZY']Cześc Wam kochani! I co z tym seansem? Bo rozumiem, ze fotami dzielisz się ze wszystkimi:cool3:seans popołudniu :pczęść fot jest na poczatku galerii;) [quote name='Kate I Luka']Hej Alu, buziaki dla Ozziego... miłego weekendu :)witam z samego ranka A my dzis zaliczyliśmy poranne bieganko z boxiami Abi i Kronosem a potem jeszcze z sunią Husky Lady ..jesu jakie ona ma śliczne oczy:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 doberek kochani ;-)...niedawno wstalim ;-)...no ale jak sie siedzi do 5 rano to potem trza to odespac eheheh........smigam se jeszcze w pizamce hehe....terozki szybkie ubieranko i na zakupyyy ;-) Buziaczki dla ozullllka ....... Quote
aga1215 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)witaj ....a ty nadal w swym uroczym kapeluszu:razz: Witaj Aluś :buzi: Cieszę się, że Ci się mój śliczny kapelusik podoba ;) :evil_lol: U nas ślicznie. I byłoby wspaniale, gdybym nie musiała iść do pracy na 14-tą. Ale jest nadzieja, że nie będą musiała długo siedzieć :multi: Miłego popołudnia :p Quote
agabass Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Kuba i Ozzy no proszę jaki zgrany zespół widać, że Ozz jest stworzony do pracy w duecie :evil_lol: :lol: Quote
Paula Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='sota36']u nas tez fajny listonosz jest - takie ciacho!!! Hahaha :D [quote name='Alicjarydzewska']A my dzis zaliczyliśmy poranne bieganko z boxiami Abi i Kronosem a potem jeszcze z sunią Husky Lady ..jesu jakie ona ma śliczne oczy:loveu: Czesc Ala :multi: A beda fotki z tego bieganka? :cool3: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='paula_z']Hahaha :D Czesc Ala :multi: A beda fotki z tego bieganka? :cool3::oops::shake:bo na poranne siq aparata nie nosze i szkoda [quote name='zuzolandia']doberek kochani ;-)...niedawno wstalim ;-)...no ale jak sie siedzi do 5 rano to potem trza to odespac eheheh........smigam se jeszcze w pizamce hehe....terozki szybkie ubieranko i na zakupyyy ;-) Buziaczki dla ozullllka ....... a mnie Ozzy o 8.30 obudził:placz:no i poszliśmy pobiegać , ale zakupy to były dopiero o 12 najpierw kawa i dogo;) [quote name='aga1215']Witaj Aluś :buzi: Cieszę się, że Ci się mój śliczny kapelusik podoba ;) :evil_lol: U nas ślicznie. I byłoby wspaniale, gdybym nie musiała iść do pracy na 14-tą. Ale jest nadzieja, że nie będą musiała długo siedzieć :multi: Miłego popołudnia :pwspółczuwam pójścia do pracy ..a kapelusik szpanerski;) [quote name='agabass']no proszę jaki zgrany zespół widać, że Ozz jest stworzony do pracy w duecie :evil_lol: :lol:on najlepiej jak ma quartet;) [quote name='evaxon']dziendoberek Alu:cool3:doberek Ewuś:multi: Quote
Alka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 i ja się pojawiam ze swoimi przeróbkami :oops: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 :multi::multi::multi::multi:dziękujemy za śliczne przeróbeczki:loveu::loveu::loveu: Cześć córeczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Aluś :buzi: Postanowiłam ponadrabiać u wszystkich zaległości, ale tu to chyba nie dam rady :oops: Wić jeśli przez ostatnie 1,5 tygodnia wydarzyło się tu coś ważnego to proszę mi to krótko zreferować ;) Quote
Recommended Posts