Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hej Alu, to w ramach rewanżu za ciężką pracę wykonaną wczoraj .... Co prawda rogali nie jadlam, ale pewnie pychotka :D

:loveu:dziękuję ....no rogale pychotka są

[quote name='Pysia']Właśnie lubię :cool3:to upiekę jak przyjedziesz

[quote name='Alka']rogaliki pewnie rozejda się w mgnieniu oka :razz:
chociaż często piekę rogaliki według twojego przepisu to jeszcze nigdy mi tak nie makowały jak twoje ... a jeszcze lukrowane powiadasz:cool3:... to już niebo w gębie... :sabber:no rozeszły się , ale w planie były na 8 grudnia a potem zmienili że na Andrzejki....Ala zawsze najbardziej smakują przez kogoś zrobione ....a może zrobimy tak , ty upieczesz bułeczki ja rogale i sie powymieniamy;)

[quote name='malawaszka']otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami a dlacedo....

[quote name='madzia18sosnowiec']a ja bym zjadła :eviltong: kto robi?:evil_lol:

czesc ala:buzi:hi hi JA

[quote name='Vectra']cześć mamuśka :multi::multi:

chyba se zrobie rogali znowu :cool3: z nutellą tym razem :cool3: i moiże część z dzemem wiśniowym :cool3:mniamniuśne będą

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :)

Rogale z nutella? Ciekawe czy dobre by to to było :roll:z nutellą pychotka tylko musi być Nutella z lodówki, albo nadziewana czekolada Toffi

[quote name='evaxon']dziendoberek :cool3:

a ja z nutella jeszcze nie robilam :razz: zawsze z marmolada robiebłąd , trzeba experymentować

[quote name='Vogue']Witaj Alu!!:lol:
Ja sie wyspecjalizowalam :razz: w babeczkach z kremem na takie szkolne kiermasze.
Na szczescie w Liceum juz nie chca abym piekla:loveu:no ja niestety i w liceum piekę ....

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)
uuuuuu jak tu słodziutko ..... mniam mniam...
Andrzejkowe pozdrowionka przesylamy ......;-)
witanko!!!!!!!!

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś,

przyszłam się przywitac, i poprosic o jakiegos roglaiczka jezeli oczywiście jakies zostały :lol:

Głaski dla Ozzulka :loveu: :loveu:psykro...nie zostało rogalików nic a nic wszystkie sprzedane

[quote name='tygra']jestem na diecie a Ty takie tematy poruszasz - niedobrzeale one dietetyczne

Posted

Vectra napisał(a):

chyba se zrobie rogali znowu :cool3: z nutellą tym razem :cool3: i moiże część z dzemem wiśniowym :cool3:

Znowu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje:

Witaj zapracowana SuperAlu :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']tak jest panie kapitanie:evil_lol::mad:jestem kobietą :razz:

[quote name='leemonca']rogaliki? lubię rogaliki :eviltong:, o diecie już dawno zapomniałam i chętnie bym ich trochę zjadła :eviltong::pone dobre są więc co za pomysły z tą dieta

[quote name='beria']Znowu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje:

Witaj zapracowana SuperAlu :cool3::multi::multi::multi:witaj

Posted

[quote name='malawaszka']otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami

ja też przyłączam się do apelu :cool1: :cool1:
czy pomyślelicie o tych biednych upośledzonych co to gotować KOMPLETNIE nie umieją :placz: I nigdy przenigdy więc nie posmakują rogala :placz:

Posted

[quote name='Maga100']ja też przyłączam się do apelu :cool1: :cool1:
czy pomyślelicie o tych biednych upośledzonych co to gotować KOMPLETNIE nie umieją :placz: I nigdy przenigdy więc nie posmakują rogala :placz: twoja siostrzyczka Vectra juz sie naumiala:p

[quote name='Patka']Buziaczki bedę out off dogo na 3 dni :)kiedy jedziesz do stolycy
BUZIACZKI:loveu: