zuzolandia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Witanko ;-) uuuuuu jak tu słodziutko ..... mniam mniam... Andrzejkowe pozdrowionka przesylamy ......;-) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Cześć Aluś, przyszłam się przywitac, i poprosic o jakiegos roglaiczka jezeli oczywiście jakies zostały :lol: Głaski dla Ozzulka :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jestem na diecie a Ty takie tematy poruszasz - niedobrze Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Kate I Luka']Hej Alu, to w ramach rewanżu za ciężką pracę wykonaną wczoraj .... Co prawda rogali nie jadlam, ale pewnie pychotka :D :loveu:dziękuję ....no rogale pychotka są [quote name='Pysia']Właśnie lubię :cool3:to upiekę jak przyjedziesz [quote name='Alka']rogaliki pewnie rozejda się w mgnieniu oka :razz: chociaż często piekę rogaliki według twojego przepisu to jeszcze nigdy mi tak nie makowały jak twoje ... a jeszcze lukrowane powiadasz:cool3:... to już niebo w gębie... :sabber:no rozeszły się , ale w planie były na 8 grudnia a potem zmienili że na Andrzejki....Ala zawsze najbardziej smakują przez kogoś zrobione ....a może zrobimy tak , ty upieczesz bułeczki ja rogale i sie powymieniamy;) [quote name='malawaszka']otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami a dlacedo.... [quote name='madzia18sosnowiec']a ja bym zjadła :eviltong: kto robi?:evil_lol: czesc ala:buzi:hi hi JA [quote name='Vectra']cześć mamuśka :multi::multi: chyba se zrobie rogali znowu :cool3: z nutellą tym razem :cool3: i moiże część z dzemem wiśniowym :cool3:mniamniuśne będą [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu! :) Rogale z nutella? Ciekawe czy dobre by to to było :roll:z nutellą pychotka tylko musi być Nutella z lodówki, albo nadziewana czekolada Toffi [quote name='evaxon']dziendoberek :cool3: a ja z nutella jeszcze nie robilam :razz: zawsze z marmolada robiebłąd , trzeba experymentować [quote name='Vogue']Witaj Alu!!:lol: Ja sie wyspecjalizowalam :razz: w babeczkach z kremem na takie szkolne kiermasze. Na szczescie w Liceum juz nie chca abym piekla:loveu:no ja niestety i w liceum piekę .... [quote name='zuzolandia']Witanko ;-) uuuuuu jak tu słodziutko ..... mniam mniam... Andrzejkowe pozdrowionka przesylamy ......;-) witanko!!!!!!!! [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś, przyszłam się przywitac, i poprosic o jakiegos roglaiczka jezeli oczywiście jakies zostały :lol: Głaski dla Ozzulka :loveu: :loveu:psykro...nie zostało rogalików nic a nic wszystkie sprzedane [quote name='tygra']jestem na diecie a Ty takie tematy poruszasz - niedobrzeale one dietetyczne Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] błąd , trzeba experymentować tak jest panie kapitanie:evil_lol: Quote
leemonca Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 rogaliki? lubię rogaliki :eviltong:, o diecie już dawno zapomniałam i chętnie bym ich trochę zjadła :eviltong: Quote
beria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Vectra napisał(a): chyba se zrobie rogali znowu :cool3: z nutellą tym razem :cool3: i moiże część z dzemem wiśniowym :cool3: Znowu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Witaj zapracowana SuperAlu :cool3: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='evaxon']tak jest panie kapitanie:evil_lol::mad:jestem kobietą :razz: [quote name='leemonca']rogaliki? lubię rogaliki :eviltong:, o diecie już dawno zapomniałam i chętnie bym ich trochę zjadła :eviltong::pone dobre są więc co za pomysły z tą dieta [quote name='beria']Znowu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: Witaj zapracowana SuperAlu :cool3::multi::multi::multi:witaj Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='tygra']a fotęcje pieskowe gdzie?:pw folderze;) Quote
Honey Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pw folderze;) No wiesz...:mad: Dawaj je tutaj i to juz ! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']otóż to - uspokójcie się wszyscy z tymi rogalami ja też przyłączam się do apelu :cool1: :cool1: czy pomyślelicie o tych biednych upośledzonych co to gotować KOMPLETNIE nie umieją :placz: I nigdy przenigdy więc nie posmakują rogala :placz: Quote
Patka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Buziaczki bedę out off dogo na 3 dni :) Quote
tygra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ozzy chyba wolałby żeby patyczek do niego sam przyszedł, a nie tak po drzewach chodzić Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']ja też przyłączam się do apelu :cool1: :cool1: czy pomyślelicie o tych biednych upośledzonych co to gotować KOMPLETNIE nie umieją :placz: I nigdy przenigdy więc nie posmakują rogala :placz: twoja siostrzyczka Vectra juz sie naumiala:p [quote name='Patka']Buziaczki bedę out off dogo na 3 dni :)kiedy jedziesz do stolycy BUZIACZKI:loveu: Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 są foteczki:multi:, skoczny ten Ozzulek :loveu: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']twoja siostrzyczka Vectra juz sie naumiala:p i wierzysz w to, że coś dla mnie zostawi? :shake: :cool1: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']i wierzysz w to, że coś dla mnie zostawi? :shake: :cool1: :pmyślę ,że zostawi;) Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ulalaaaa widze uczysz Ozzulka chodzic na 2 łapkach :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 czy wam też zdechło gg :razz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: Quote
Alicja Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Vectra']czy wam też zdechło gg :razz: :angryy: :placz: :angryy: :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja akurat napisalam to u Ciebie:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja akurat napisalam to u Ciebie:evil_lol: telepatia :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts