malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)można spróbować , Ozzy ma kumpla sztucerka :pa ostatnio poznał sztucerkowatego jazgoczącego szczeniora i też jest cierpliwy na te jego jazgoty jeee ale by było extra jakbyście tak przyjechali do Pysi z Ozzym - a ja z Lunetą - Zmorka by robiła za katalizator :lol: a Szelmę by się na spacerek wysłało z Karolem :razz: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Waszko ja wpadne do ciebie z Kano :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: fajnie będzie :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Vectra napisał(a):Waszko ja wpadne do ciebie z Kano :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: fajnie będzie :loveu::loveu::loveu: a ja doloże Sabe :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Vectra napisał(a):Waszko ja wpadne do ciebie z Kano :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: fajnie będzie :loveu::loveu::loveu: hahaha no to dajesz kochana - czekam na ringu :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):a ja doloże Sabe :evil_lol: a ja teściową :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka']jeee ale by było extra jakbyście tak przyjechali do Pysi z Ozzym - a ja z Lunetą - Zmorka by robiła za katalizator :lol: a Szelmę by się na spacerek wysłało z Karolem :razz:mam nadzieję w końcu dojechać :razz: [quote name='Vectra']Waszko ja wpadne do ciebie z Kano :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: fajnie będzie :loveu::loveu::loveu: [quote name='PIKA']a ja doloże Sabe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zrobimy u Pysi zlot ;) Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zrobimy u Pysi zlot ;) ciekawe czy Pysia się ucieszy :multi: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka']ciekawe czy Pysia się ucieszy :multi::pnapewno ;)przecież Pysia lubi udawać panią domu :razz: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Vectra napisał(a): malawaszka napisał(a):ciekawe czy Pysia się ucieszy :multi: a Pysia ma tam jakiś ring? :evil_lol: Vectra napisał(a):[quote name='PIKA']a ja doloże Sabe :evil_lol: a ja teściową :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kto kogo ma wychować? Saba teściową, czy teściowa Sabę ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 malawaszka napisał(a):ciekawe czy Pysia się ucieszy :multi: a ma inne wyjście :razz::razz: musi się ucieszyc :mad::mad: :evil_lol::evil_lol: Pysiu prawda że się cieszysz :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):a Pysia ma tam jakiś ring? :evil_lol: noo pewnie!!! basen bez wody - będą walki jak w klatce - no way out :diabloti: Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)koniecznie :pto sunia bullterier..goldenek się ślicznie z Ozzym bawi od zawsze :multi: :pto od myślenia :evil_lol: ooo ale wpadka, jeszcze wyszło, że się nie znam na rasach :oops: :oops: :oops: zawsze mi się pit bulle z bullterierami mylą, znaczy tylko nazwa rasy mi się myli :/ z resztą ja się na bulowatych rasach za bardzo nie znam. Ja bardziej preferuje w psach mysliwskich, kanapowych i charcianych :D może inaczej, najmniej znam się na buloatych psach właśnie. Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ale fajne zabawowe fotki:multi: :multi: :multi: Ojj, Wy gaduły, nadrobić o czym Wy plotkujecie, to ja nie jestem wstanie:eviltong: Quote
aga1215 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Witaj Alu! Wynajęłaś Ozziego do pilnowania lasku?;) :evil_lol: :loveu: Quote
tygra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 widzę że i u Was zabawowe spacerki na codzień! fajna gonitwa Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 no no pięknie brykają, a ozzy lubi byc w centrum :cool3: czesc ala:buzi: Quote
Alka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ale psiaki się wyganiały, super !:multi: cześc Ala! Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Cześć dziewczyny :multi: Dogorywam ....ale w pracy było nawet spoko bo dziecka chorują i miałam tylko 10 sztuk:p. Pobiegam troszkę po galeriach a potem wstawie focisze. Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Witaj Alu :multi: Zdrowiej szybko bo tu chleb i wino na Ciebie czekają ;) Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć dziewczyny :multi: Dogorywam ....ale w pracy było nawet spoko bo dziecka chorują i miałam tylko 10 sztuk:p. Pobiegam troszkę po galeriach a potem wstawie focisze. :placz::placz: mamuśka nie choruj :placz::placz::placz: te małe kanalie cię zaraziły w pracy :mad::mad: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Pobiegam troszkę po galeriach a potem wstawie focisze. Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż. Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Agga']Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż. i karnspety wełniane :cool3::cool3: Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cześc Ala :multi: Gdzie nie zajrzę to czytam info, ze chora :shake: [quote name='Vectra']i karnspety wełniane :cool3::cool3: co ma kurcze załozyć? :crazyeye: Quote
Recommended Posts