aga1215 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p czesć Fotki na kompie ;) Witaj Alu! [quote name='Alicjarydzewska']:p Ozzy nie wygryzł Kuby z fotela ....Kuba sam go wpuścił;-) ...bo młodzsemu trza ustąpić :evil_lol: Dzisiaj było super bieganko z Dulką :multi: :multi: :multi: to kiedy foty??? mnie DG okrutnie muli :angryy: Quote
malawaszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 PIKA napisał(a):a mnie uczyli, ze miejsca to starszemu się ustepuje :evil_lol: noo mnie też się tak wydawało, ale widać coś pomyliłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Alus :multi: Mma nadzeję, ze foty z bieganka jakieś som? :cool3: a mnie uczyli, ze miejsca to starszemu się ustepuje :evil_lol::pfoty som no a co miałam napisać ....ze głupszemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='aga1215']Witaj Alu! to kiedy foty??? mnie DG okrutnie muli :angryy:;)foty będą jak dogo odmuli [quote name='malawaszka']noo mnie też się tak wydawało, ale widać coś pomyliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no a co miałam napisać ....ze głupszemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czemu nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] ;)foty będą jak dogo odmuli no to czekamy, mnie tez muli dzisiaj okropnie :angryy: Quote
Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 cześć Mamcia :loveu::loveu: melduje się że jestem :multi::multi::multi: muli dogo strasznie :placz::placz: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Fotka dla Agi 1215:p okienko:evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dobry wieczór Alu:p Ale ładne okienka:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='madzia i medor']Dobry wieczór Alu:p Ale ładne okienka:lol: :lol: :lol::razz:nio cio ...czyste Quote
Paula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dobry Wieczor Alu :lol: Nie ma fot z biegania :-( Quote
aga1215 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Fotka dla Agi 1215:p okienko:evil_lol: okno śliczności, a jakie firaneczki, no, no :multi: :loveu: i nawet księżyc jest;) :evil_lol: czy lewa strona nie jest przypadkiem węższa od prawej, czy to tylko takie złudzenie? Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 hej!:multi: Żałuję , ale nie mogłam wybrać się razem z Wami na polankę.Mam nadzieję ,że następna okazja wkrótce.:p A foty chętnie bym zobaczyła...:multi: Quote
LAZY Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Oooo...widze, że teraz czas na pokazywanie okien a nie Ozzulca...nie ładnie, nie ładnie (chociaz samo okno ładne:cool3: ) Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [CENTER]witaj zapracowana mamusiu :loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Wrzuciłabyś jakas dzisiejszą fotkę????:p:pwrzuce wczorajszą ;) [quote name='paula_z']Dobry Wieczor Alu :lol: Nie ma fot z biegania :-(będą ;) [quote name='PIKA']Ojej Aluś jakie ladne lokienko :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='aga1215']okno śliczności, a jakie firaneczki, no, no :multi: :loveu: i nawet księżyc jest;) :evil_lol: czy lewa strona nie jest przypadkiem węższa od prawej, czy to tylko takie złudzenie?nooo lewa str jest wąska ......ale to nie księżyc to lampa:oops: [quote name='Cerber']Dzień dobry, jak Tam drówko ? :D:pzdrówko narazie ok;) [quote name='Alka']hej!:multi: Żałuję , ale nie mogłam wybrać się razem z Wami na polankę.Mam nadzieję ,że następna okazja wkrótce.:p A foty chętnie bym zobaczyła...:multi::pżałuj [quote name='LAZY']Oooo...widze, że teraz czas na pokazywanie okien a nie Ozzulca...nie ładnie, nie ładnie (chociaz samo okno ładne:cool3: ) :oops:no tylko 1 fotka cioteczko Lazy.... Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Vectra']witaj zapracowana mamusiu :loveu::loveu::loveu: :pcześć córcia Quote
Paula Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dzien Doberek Alu :lol: [quote name='Alicjarydzewska']będą ;) Kiedy? :cool3: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='paula_z']Dzien Doberek Alu :lol: Kiedy? :cool3::pmyśle ze dzisiaj...;) Quote
Alka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :pżałuj a czy towarzyszył wam student z Wrocławia?:evil_lol: dzisiaj go widziałam , niedaleko naszego bloku ...:cool3: dawaj te foty:mad: Quote
bonita Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witam! melduję że tu byłam i okienko widziałam :) Quote
Pysia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witaj Alu :multi: Okienko i firaneczki - cudne :multi::multi::multi: Teraz czekam na Ozulca w tym okienku jako na Panienke z okienka :evil_lol: Quote
Recommended Posts