Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agga']Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż.:evil_lol:stringi schowałam

[quote name='Vectra']i karnspety wełniane :cool3::cool3::cool3:kuna a co to takiego

[quote name='PIKA']Cześc Ala :multi:

Gdzie nie zajrzę to czytam info, ze chorapisze żeby ci do których nie doczłapie wiedzieli że nie dałam rady :cool3:

Posted

[quote name='Agga']ALicja SKARPETY masz włożyć na nogi.:evil_lol::p wiem ,że na nogi

[quote name='Pysia']Alu co one Ci się tak do Twoich nóg doczepiły ? :razz::evil_lol:no nie wiem pewno zazdraszczają ze takie zgrabne:cool3: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata.AGGA:mad:

[quote name='malawaszka']bhahaha Alu i to ciesto robione przeze mnie czeka :roflt: :evil_lol::p pewnie ciastko pychotka:razz:

Posted

[quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata.

[quote name='Agga']Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż.

Wy tak o Alicji??? :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć dziewczyny :multi:
Dogorywam ....

Oooo, to tego nie wiedziałam :shake: No to zdrowiej Aluś! A Ozzulkowi przeszło sranko? Nie będziesz musiała w środku nocy z cieplutkiego łóżeczka wyskakiwać? :cool3:

Posted

Alu wracaj do zdrowia :multi:

Vectra napisał(a):
a ja teściową :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa wygra walkowerem :razz: Inni są bez szans :shake:

Posted

[quote name='mmbbaj']Wy tak o Alicji??? :crazyeye:no widzisz Gosiu ...jaki szacunek ma młodzież dla starszych :evil_lol:

Oooo, to tego nie wiedziałam :shake: No to zdrowiej Aluś! A Ozzulkowi przeszło sranko? Nie będziesz musiała w środku nocy z cieplutkiego łóżeczka wyskakiwać? :cool3:Cezary jest w domku ....ale mam nadzieje ze będzie ok....

Posted

[quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata.

o tak, tak, starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześc Ala!
Widziałam cię rano na zakupach...:p

mój TŻ też chory, dzisiaj wieczorem muszę się ewakuować do innego pokoju coby choróbsko na mnie nie przeskoczyło....:cool3:

Posted

[quote name='Alka']

cześc Ala!
Widziałam cię rano na zakupach...:p

Nic się nie ukryje :evil_lol:

Alu, mam nadzieję, że się wygrzałaś i przeszło? I daj foteczki Ozzulka, bo tak o zdrowiu będziemy klechać ;)

Posted

Zdrowiej Alu:calus: , a Ozzulcowi wzorcowych koopek życzę:roll: . Nieszczęścia parami lubią chodzić:angryy: ! U mnie też kicha:placz: . Z Samuelem jest kiepsko:placz: . Ale mam doooła:cool1: