Alicja Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Agga']Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż.:evil_lol:stringi schowałam [quote name='Vectra']i karnspety wełniane :cool3::cool3::cool3:kuna a co to takiego [quote name='PIKA']Cześc Ala :multi: Gdzie nie zajrzę to czytam info, ze chorapisze żeby ci do których nie doczłapie wiedzieli że nie dałam rady :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 dziewczyny nie mówcie tak o tym chorowaniu, bo ja gorączki dostaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ps.ala, ale zobacz z drugiej strony wolne bedziesz miała :eviltong: i na dogo czas :evil_lol: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ALicja SKARPETY masz włożyć na nogi.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Alu :multi: Zdrowiej szybko bo tu chleb i wino na Ciebie czekają ;) bhahaha Alu i to ciesto robione przeze mnie czeka :roflt: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Alu co one Ci się tak do Twoich nóg doczepiły ? :razz::evil_lol: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata. Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Agga']ALicja SKARPETY masz włożyć na nogi.:evil_lol::p wiem ,że na nogi [quote name='Pysia']Alu co one Ci się tak do Twoich nóg doczepiły ? :razz::evil_lol:no nie wiem pewno zazdraszczają ze takie zgrabne:cool3: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata.AGGA:mad: [quote name='malawaszka']bhahaha Alu i to ciesto robione przeze mnie czeka :roflt: :evil_lol::p pewnie ciastko pychotka:razz: Quote
mmbbaj Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata. [quote name='Agga']Ty tak nie biegaj bo się jeszcze bardziej załatwisz. Przynajmniej ciepłe majty załóż. Wy tak o Alicji??? :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć dziewczyny :multi: Dogorywam .... Oooo, to tego nie wiedziałam :shake: No to zdrowiej Aluś! A Ozzulkowi przeszło sranko? Nie będziesz musiała w środku nocy z cieplutkiego łóżeczka wyskakiwać? :cool3: Quote
beria Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Alu wracaj do zdrowia :multi: Vectra napisał(a):a ja teściową :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewa wygra walkowerem :razz: Inni są bez szans :shake: Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='mmbbaj']Wy tak o Alicji??? :crazyeye:no widzisz Gosiu ...jaki szacunek ma młodzież dla starszych :evil_lol: Oooo, to tego nie wiedziałam :shake: No to zdrowiej Aluś! A Ozzulkowi przeszło sranko? Nie będziesz musiała w środku nocy z cieplutkiego łóżeczka wyskakiwać? :cool3:Cezary jest w domku ....ale mam nadzieje ze będzie ok.... Quote
Paula Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Dobry Wieczor chora Alu :glaszcze: Wracaj do zdrowka :lol: Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Mamuśka ty się tu nie wygłupiaj i nie choruj :placz::placz::placz: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 od takiej ilości życzeń powrotu do zdrowia napewno szybko dojdziesz do siebie. Ja też się przyłączę - zdrowiej! Quote
Alka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Agga']Etam odrazu czepiamy. Dbamy, żeby ciepło miała. Wkoncu ma swoje lata. o tak, tak, starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześc Ala! Widziałam cię rano na zakupach...:p mój TŻ też chory, dzisiaj wieczorem muszę się ewakuować do innego pokoju coby choróbsko na mnie nie przeskoczyło....:cool3: Quote
mmbbaj Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Alka'] cześc Ala! Widziałam cię rano na zakupach...:p Nic się nie ukryje :evil_lol: Alu, mam nadzieję, że się wygrzałaś i przeszło? I daj foteczki Ozzulka, bo tak o zdrowiu będziemy klechać ;) Quote
malawaszka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Alu jak zdrówko??? czy wylądawałaś u weta? :lol: Quote
LAZY Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No pięknie...mam nadzieję, że przebywanie w tej galerii nie grozi zarazeniem:lol: Wracaj do formy! Quote
Patka Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No pięknie...mam nadzieję, że przebywanie w tej galerii nie grozi zarazeniem:lol: :evil_lol: NO JA TEŻ ALU BUZIAKI I WRACAJ DO ŚWIATA ZDRÓWYCH :) Quote
aga1215 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='malawaszka']Alu jak zdrówko??? czy wylądawałaś u weta? :lol: Witaj Alu! Jak zdrówko? Tylko nie wiem, kto w końcu jest chory :niewiem: :hmmmm: Quote
constancja Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Zdrowiej Alu:calus: , a Ozzulcowi wzorcowych koopek życzę:roll: . Nieszczęścia parami lubią chodzić:angryy: ! U mnie też kicha:placz: . Z Samuelem jest kiepsko:placz: . Ale mam doooła:cool1: Quote
Vectra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witam i o zdrowie mamci pytam :razz: mam nadzieje że ffstrętne choróbsko sobie posło prec :mad::mad: Quote
Recommended Posts