Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie będę ale bede w Raciborzu:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio przelecialy;)

:multi::multi::multi:huraaaaa a mój TZ zabrał mnie dziś na wycieczkę do .........Sarnowa w powiecie będzińskim:p
Wróciliśmy godzinkę temu.
Nawet mam kilka foteczek:p

A my dziękujemy rodzince Rydzewskim za przybycie do jaskini Zmoroszelmowej :evil_lol: I że nie pomarli z wrażenia na samym początku :loveu::evil_lol:
Alu mam nadzieje ze wstawisz u mnie jakąś fotke z ataku krwiozerczego ASTmana na mnie ;) :modla::modla::modla:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc :)

Ale to musiało byc fajne spotkanko :multi: Nie moge sie doczekac obszernej fotorelacji!

Relacja piśmienna jest już u mnie :) Ala u siebie doda co nieco o czym zapomniałam i będzie całość ;) Fotek kilka mam ale Ala ma najfajniejsze :multi: Ja jak mam miłych gości to zapominam że trzeba focić i focić....:oops:
Alu!! Mam superaśnie zdjęcie Ozulca i wkleję je u Ciebie :p Wyszedł tak słodko ze z zazdrości bym umarła jakby się u mnie nad nim roztkliwiano ;) :eviltong::evil_lol:
Tylko zmniejsze ;)

Posted

[quote name='Pysia']Relacja piśmienna jest już u mnie :) Ala u siebie doda co nieco o czym zapomniałam i będzie całość ;) Fotek kilka mam ale Ala ma najfajniejsze :multi: Ja jak mam miłych gości to zapominam że trzeba focić i focić....:oops:
Alu!! Mam superaśnie zdjęcie Ozulca i wkleję je u Ciebie :p Wyszedł tak słodko ze z zazdrości bym umarła jakby się u mnie nad nim roztkliwiano ;) :eviltong::evil_lol:
Tylko zmniejsze ;):pcóż mogę dodać , chyba tylko to ,że takie niezaplanowane wizyty są najfajniejsze i czekam na rewizytę :p

Kuba też krytycznym okiem spojrzał na ilość zdjęć w folderze:oops:mam ich tylko 40 łącznie z fotkami ogródkowej przyrody

Posted

To ja dodam relacje ;)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Atakuje mnie ASTman :-o:-o:-o

Gine ...:evil_lol:

Zmorka woli leżeć cicho :diabloti:

Ozulec podchodzi ją od tyłu :evil_lol:

A gdzie reszta? I opisy kochana...Opisy !! :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Tą fotkę postanowiłam wstawić jako jedyną bo dla mnie jest wyjątkowa :loveu:
AST zabójca :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
o kurcze Pysiu, masz racje! cos pieknego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a jak Cie fajnie Ozzy mordowal na podlodze - istna bestia z niego! moze zalizac na smierc :evil_lol:

Posted

Pysia no ja nie wiem co ty się tak chowasz na tym zdjęciu. Ozzulek chciał cię tylko ukochać a nie zamordować. Ja sama doświadczyłam jego miłości. Ja ci to inaczej wytłumacze. Wiesz co to instynkt macierzyśnki? On ma właśnie coś takiego. Tylko, że to instynkt ojcowski mu się odezwał.

Posted

:p pilnujemy razem płotu;)

:razz: no mała chodź tu do nas czyli Neli za płotem

:cool3: no otwórz te bramke

:razz: poszukam jeża:evil_lol:

:multi: bawimy się sznureczkiem

:p ciocia nam pomaga

:razz: no mala biegaj koło płotka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu: Pysiu śliczna ta fotka ....a z jakim poświęceniem zrobiona;)

I ile prób zanim się udało ;):evil_lol:
Specjalnie dla Ciebie fotka z Szelmusią :)

A opisy potrafisz robić fajne jak chcesz :multi: Usmiałam się :evil_lol:

Posted

Robimy jedzonko .....Pysia obcięla sobie kawałek palca nie wiemy kto zjadł :evil_lol:

zaprosiłem Pysię do zabawy:p

i robi mi prawie karuzelę:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Patka']fotki robione z pełnym poświęceniem a dlaczego tylko jedna panna z Ozzym czyzby sie z lekka obawiał takich dużych dziewcząt :razz:
Ależ Patka!! Masz przecież fotki ze Zmorką a potem fotka z Szelmą Ozulca :)
A to raczej Szelma z lekka poczuła respekt przed Ozzym :evil_lol: Bo Zmorce to zawsze wszystko wisi :diabloti: Szelma nawet przyniosła sama Ozulcowi sznureczek aby go przekupić ;) :evil_lol:
Przewałkowany naleśnik :diabloti: