Alicja Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale Ozzy ma wielką głowe:loveu: i wogole strasznie zmeznial ostatniego czasu z tego co widze na fotkach:cool3::oops:a ja przeczytałam ....zmizerniał:evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']W końcu te treningi z Dulką to nie przelewki:evil_lol: :lol: Dulka przesyła buziaki dla Ozzulca:loveu::razz:ma sie rozumieć ...tylko dzis trener zawiódł :razz: Quote
PIKA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Rydzewska a co Ty bredzisz na temat jakości swoich fot ? :cool3: Odchodzę w stronę zachodzącego słońca :lol: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='PIKA']Rydzewska a co Ty bredzisz na temat jakości swoich fot ? :cool3: Odchodzę w stronę zachodzącego słońca :lol::shake:nie bredzę PIKUniu ...te na początku były takie dopieszczone a tu są niewypaly czasami .....chyba zacznę selekcję :mad: Quote
KaRa_ Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:a ja przeczytałam ....zmizerniał:evil_lol: To napewno nie:lol: Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witaj Alu :multi: Ozulec kawał chłopa :loveu: Kubie powiedz że następną jazde opisze specjalnie dla niego ;) Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='Pysia'] Witaj Alu :multi: Ozulec kawał chłopa :loveu: Kubie powiedz że następną jazde opisze specjalnie dla niego ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaraz mu przekażę ;) Quote
mar....ka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Wpadłam sie przywitać!!!! Stwierdzam, że chcę Ozzulka mini- a właściwie jego brzuchol- słodkości:loveu: :loveu: :loveu: Trochę się cofnęłam w pzreszłość.... Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Alicjo ...... Powiem tyle : :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :lol: :lol: :lol: Quote
BBeta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale z niego wielki facet :crazyeye: Respekt ;) Quote
Paula Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale super foteczki :multi: Pika ma racje - bredzisz Alu :evil_lol: "Tata, no pusc mnie wreszcie" :evil_lol: O, tutaj tez "am" ;) Super pozycja :multi: Hahahaha :turn-l: Ozzul jaka minka :grin: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ozzy jesli ty śpisz na łózku to gdzie spi pani z panem?:roll: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']Ozzy jesli ty śpisz na łózku to gdzie spi pani z panem?:roll: Na podłodze? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Alu :) Czekam na Ciebie i czekam :placz: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No tak tez pomyślałam, że na podłodze. To już wiem czemu Ala chora:lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ozzulku, jesteś zabójczy :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:a ja przeczytałam ....zmizerniał:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra']17 ton i on :evil_lol::evil_lol: hahaha :lol: Cześć ALu ale Ozzy zmizerniał ostatnio :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 hahaha Ozzy wyglada jak by walec po nim przejechal hahaha witaj Alu :multi: Quote
bos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Będziesz na wystawie w Zabrzu.........oczywiście......:loveu::lol: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Agga']ALu a co Ozzy taki rozwalcowany? Bo przeleciały po nim dwie Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Wlasnie doczytalam to na twojej galerii:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='bos']Będziesz na wystawie w Zabrzu.........oczywiście......:loveu::lol::shake:nie będę ale bede w Raciborzu:p [quote name='Pysia']Bo przeleciały po nim dwie Zmoroszelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nio przelecialy;) :multi::multi::multi:huraaaaa a mój TZ zabrał mnie dziś na wycieczkę do .........Sarnowa w powiecie będzińskim:p Wróciliśmy godzinkę temu. Nawet mam kilka foteczek:p Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cholercia no a mnie nikt nie chce nigdzie zabrac.:mad: Quote
Recommended Posts